Neporiadny manžel

misickaa4
19. feb 2021

Ahojte, len sa chcem uistit, ze v tom som/nie som sama: upratuju si vasi muzi po sebe?
Nemyslim tak mozno riad, ale veci-ponozky, ine casti oblecenia
Ci to len tak nechaju niekde, kde sa vyzlecu?
A co pomaha, aby sa to naucili, ked ich to doma zjavne nenaucili?
Uz som skusala vselico, ale vzdy som este ja ta zla, ze ved nech to upracem, ked mi to vadi a predsa nikto nie je dokonaly...
Dakujem

petulda333
19. feb 2021

Nechava, ked sa nenauci, tak mu ich tam necham a neperiem. Casom mu to doslo, ale obcas pohodi

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
misickaa4
autor
19. feb 2021

@petulda333 a to teda vznikla nikede v dome/byte az kopa? 🙂

misickaa4
autor
19. feb 2021

@elizabet173 ano, tak som sa.uz aj ja zamyslala...zs tl tak zacnem robit

misickaa4
autor
19. feb 2021

@elizabet173 pri posteli, a v kupelni...par krokov dalej ma kos na pradlo a nie je schopny to tam dat

lucik194
19. feb 2021

@misickaa4 jaska nechaj kopu 2-3 tyzdne, neoper mu veci, chce to chvilku vydrzat, ked si za 2 tyzdne nebude mat co obliect, prekracuj jeho veci, resp vyssi level, chod po nich 😉. ale musis vydrzat

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nominativ
19. feb 2021

Ja môjmu Hádžem tie vyzlečené veci na jednu kopu v šatníku. Vždy, keď je dosť veľká a nemá čo nosit, mu to dopne. Ale nepoučil sa. :D

A to nie len veci, všetko. Hlavne náradie, srobik, kľúče, pohár, obal, všetko. Na to už mám tiež jednu krabicu, kam mu hádžem straty a nálezy. A tiež sa nepoučil.

katkati
19. feb 2021

Sme dlho spolu, ale nestalo sa ani raz. 🙂Aši mam exota 😄

misickaa4
autor
19. feb 2021

@lucik194 boze, to ja neviem ci dam..ale ked aj ano, on ma obvini, ze ci som to nemohla zobray a oprat...

misickaa4
autor
19. feb 2021

@elizabet173 ja som sa snazila hned od zaciatku...aj 200x som mu to uz povedala...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
misickaa4
autor
19. feb 2021

@elizabet173 ano, mama jeho..

lucik194
19. feb 2021

@misickaa4 nie nemohla, povedz mu ze on tvoje pouzite nohavicky a podprsenky tiez nezbiera po byte, je to nehygienicke

misickaa4
autor
19. feb 2021

@elizabet173 ano, lebo ja to nevydrzim, ale budem sa musiet zatat...ked on si mysli, ze druha by ho za to nebuzerovala...a vzdy ked mu to pripominam a snazim sa ho to ,,ucit" , tak este na mna vybehne, ze nie je moje decko...sme apolu 15r, ale zijeme spolu tak 7r..

misickaa4
autor
19. feb 2021

@lucik194 hej, on sa mi vyhrozi niecim dalsim..co zasa robit nebude

simsalabim
19. feb 2021

@misickaa4 no tak sa ho potom opytaj, ci to on nemohol dat do kosa na pradlo, aby si to mohla oprat. A spytaj sa, ci si ta nepomylil so sluzkou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
19. feb 2021

@misickaa4 nie, nerobila by som mužovi slúžku, ak už by som to raz zdvihla zo zeme, tak by to letelo rovno do koša na odpadky. A robila by som sa blbá, že teda som si myslela, že keď niekto niečo odhodí na zem, tak to zrejme nechce 🤷‍♀️
Na druhej strane - ak je toto jeho jediné mínus a inak je to skvelý chlap, postará sa o rodinu, venuje sa deťom aj tebe, dopraje vám nejaký komfort, vie spraviť iné veci, tak by som zaťala zuby a odpratala to a vynahradila si to uňho iným spôsobom.

petulda333
19. feb 2021

@misickaa4 vsade, pri gauci, pod gaucom, v spalni. Nechala som to tam

misickaa4
autor
19. feb 2021

@elizabet173 lebo on ma udrziava v tom, ze proate ma hnevaju banality a druha by to neriesila...ano, ja sama sa na seba hnevam, ze vzdy ustupim. Mame dieta 1 spolu...no obvini, zacne hukat, ze co do neho stale len rypem...a ze ci je to take tazke zdvihnut ale ked to nema byt tazke pre mna , nerozumiem, preco je to tazkw pre neho

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sterea
19. feb 2021

Ja by som zvýšila level a začala nechávať pohodené svoje veci po byte, tie jeho nepochopí, to berie ako samozrejmosť a tvoju povinnosť. Keď ty máš pratať jeho , tak nech on prace tvoje.

misickaa4
autor
19. feb 2021

@sissy27 uz je tazko pre mna zhodnotit, ake ma pozitiva . Synovi sa venuje, cas s nami travi. Ale s tymto bordelarstvom je to hrozne u neho...

misickaa4
autor
19. feb 2021

@elizabet173 robi vodica vzv ...on mi povie, ze ved nech si takeho najdem...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
misickaa4
autor
19. feb 2021

@elizabet173 mam tu aj vopred oznamit, ze teda odteraz perem iba to, co je v kosi na pranie?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz