Ahojte.. bola som na rande a dohodli sme si ďalšie, lenže to som musela zrušiť kvôli pracovným povinnostiam. Potom sme si dohodli ešte jedno, ale to som tiež musela zrušiť opäť kvôli práci a dnes sme mali ísť opäť - dostala som menštruáciu a mám strasne bolesti. Tabletka mi nepomáha, vzdy prvy deň musím ostať doma. Ja teraz neviem ako mu to napisat, pretože si myslim, že už ma viac nikam nezavolá. Veľmi rada by som s ním sla, sadli sme si. Ale k sebe domov ho volať samozrejme nebudem. Čo mu napisat, ak nechcem, aby stratil o mna zaujem?
podla mna akykolvek dovod uz bude brat, ze sa stretnut nechces, takze ja by som na to rande sla
@falbala132 no určite nepojdem:/ dnes už dva flectory, naozaj mám priserne bolesti. A nafúknutá som jak balón, takze by som sa ani necítila pohodlne😄
Povedz mu pravdu a navrhni iny termin ako prva.
Povedz mu pravdu (o sympatiách a o svojich dňoch ),ak je z teba paf pochopí a preloží stretko a môžete mať prípadne videohovor, alebo si dnes písať ,keď sa chce všetko sa dá.
Ukaz mu tento príspevok a pochopí že máš o neho zaujmem 🙂 akýkoľvek dovod mu povieš bude to považovať len za výhovorku , no týmto príspevkom by si to zachránila ale chapem že na to treba asi trosku odvahu 😀
Zavolala by som, zdá sa mi to také osobnejšie a vysvetlila ,že sa necítim dobre, ale chcem ho vidieť napr. o 2 dni (odhadom,koľko ti zvyknú trvať bolesti)...ak je normálny,pochopí,ak bude cítiť aj z tvojho hlasu ,že ti je to ľúto.
Poznám .. keď mám menzes sa neviem ani z postele zdvihnú aj si viem poplakať , flector nezaberá tiež čiže viem o čom hovoríš .. proste by som mu povedala pravdu , musí to prijat je to predsa prirodaaa . Keby jeho mama nemala menzes tiež by tu nebol 🤣🤣🤣
@falbala132 Niektoré ženy majú také bolesti, že naozaj nemôžu robiť nič, iba ležať v posteli...
A to čo máš za prácu? Ked ti do toho vždy niečo príde ako chceš budovať vzťah/rodinu? Respektíve ak sa ti mení plán často, mala si iniciovať aby ste sa na termíne napríklad dohodli deň vpred a aby si mohla prísť. Takto ak nepôjdeš tak by bol ten partner čudný keby to toleroval.
Normalne mu povedz pravdu, nevymyslaj si ine dovody. Ak ma zaujem, tak pochopi. Ak nebude mat zaujem o moznost rande o den, dva, tri, tak si o nic neprisla, vykaslal by sa na Teba aj bez toho, strata casu. Ja by som mu povedala pravdu a navrhla moznost, aby prisiel na kavu ku mne domov ( na gauci by som vydrzala, to ze vyzeram opuchnuto a nie som v tip top forme a vzhlade by som brala proste ako bezny fakt, o mesiac budes ma tom zase rovnako, takze Ta uvidi v takom stave aj tak), ak mu to nevyhovuje tak rande cez vikend. Nech si vyberie. Podobne sa mi stalo kedysi, druhe rande, akurat sme boli dohodnuti ist sa kupat, prisiel po mna ako na hotovu vec ze ideme, ci som nachystana 😀 Soc. siete vtedy este ziadne, mobily ziadne, komunikacia len osobna, co sme si dohodli to platilo, z posty som mu fakt nesla volat do prace, aby nechodil. Trapne mi to bolo ze by som sa pod zem prepadla, vzal to v pohode, ze ved normalna vec, som zena... Zahrabala som sa na gauci pod deku a tri hodiny sedel oproti a rozpravali sme sa. Nemaj stres, je to normalny, bezny zivot😉
Úprimne povedz, prečo nemôžeš, aj že je ti to ľúto, a máš obavy, aby si nemyslel tak, že ho naťahuje, povedz ako ta mrzí ze si už 2x preložila a teraz zas sa nedá. Ubezpeč ho, že máš záujem, že si sa s ním cítila dobre a navrhni nový termín stretnutia.
Ak máte mat niečo spoločné v zivote, budete mať, neboj sa. Ja som tiež zrušila telefonáty kvôli zápale hlasiviek, potom zas zrušila resp presunula na poslednú chvíľu jeho návštevu u mňa, lebo som zas ochorela, a ešte som aj chcela celkovo zrušiť naše stretka, lebo som mala pocit, že nemá to význam a my žiadny vzťah nebudeme mať - no a výsledok taky, že sme manželia v milujucom vzťahu a čakáme naše prvé bábo ☺️
Ja by som ho pozvala k sebe domov. Ved prečo nie? Ak mu to vysvetlis takto, tak si nebude namyslat, ze nieco bude.
Asi znamenie, ze vam osud nepraje. Mne keby muz napisal, ze nepride, lebo hp daco boli, beriem to ako nezaujem. Alebo mu napis, ze mas kramy a boli ta brucho, ci by mu nevadilo, keby prisiel na kavu k tebe. Alebo potom zajtra ked ti bude lrpsie, nech sa rozhodne on.
Na rovinu mu povedz, že ťa veľmi bolí brucho, ale že ho rada uvidíš hneď ako to prejde (zajtra)
mne sa to tiez stalo, akurat ze ja som mala strasne silnu MS. tak prisiel k nam domov, predstavila som ho rodicom - byvala som u rodicov a boli sme u mna v izbe. chceli sme byt spolu, byvali sme od seba 130 km. teraz sme manzelia.
Určite jednaj na rovinu. No už keď to je po 3 tak je otázne či ťa ešte vôbec niekde pozve.
Ty si tu už raz písala, že dvakrát ťa volal von, zrušila si to, a potom si tu písala, že sa ti už neozval. Teraz si ho volala ty?
@markaterka nie nepísala som tu🤷🏻♀️
@marsmykkok som veterinárka
Asi sa už neuvidíte keď to stále presúvas. Už ste sa mohli stretnúť keď si tak rozumiete. Alebo ak si vo veľkom píšete, tak by to skôr pochopil, že s ním chceš ísť von, len ti naozaj niečo prišlo do cesty. Skus povedať dôvod, ale asi cez videohovor, alebo mu zavolaj. To bude osobnejsie
@1gramofon no som s tým zmierena, bohužiaľ praca je moj zivot a zdravie prednejšie
aspon mu napis, za to nic nedas. povedz mu ze je ti zle a presun to za par dni, ked je normalny tak to pochopi, ak nie tak aspon nebudes s niekym takym stracat cas
Ved ja ti to nemám za zlé, ale pokiaľ sa s ním chceš stretnúť, tak porozmýšľaj ci by nebolo lepšie mu to dat vedieť osobnejsim spôsobom. Možno to skôr pochopí. A ja by som rovno aj povedala, že viem ako to vyzerá, ale ze naozaj sa chcem stretnúť a nevyhovaram sa a už je to na ňom teda
bude to zniet cudne, ze to stale presuvas. Naznacujes tym, ze nemas zaujem. Ak ti na nom naozaj zalezi a mas pocit, ze je normalny, normalne mu napis, co je vo veci a navrhni dalsi termin.
Dialo sa mi niečo podobné, rande som zrušila asi 10x, chudák chalan...😅Ale nevzdal to... Vravela som vždy narovinu a to je jediné normálne riešenie. Povedať dôvod a navrhnúť presný dátum aby vedel. Inak to môže brať ako výhovorku...
Tak si to predstav na seba že tri krát zruší stretko.. išla by si aj na štvrtý krát ?
Ja by som to pochopil, ale bol by som rád, keby hneď navrhla iný termín na stretko. Ak by nenavrhla, asi by som to bral ako výhovorku
nič, zatnúť zuby a na to rande ísť.