Som 4 roky vo vzťahu . Funguje nám to . Bývame spolu už 2 roky. Obaja máme kamarátov a aj svoje súkromie keď ho potrebujeme. Často chodievame niekam spolu ale napríklad aj tak že ja idem so svojou partiou a aj môj priateľ so svojou čiže nemusíme byť na sebe nalepený nonstop. Moja matka má stále ale na mňa blbé komentáre:/ . Že keď sa môj priateľ so mnou rozíde tak nemám ísť za ňou plakať, že sa stále flakam stále som preč všade chodím bez neho . Ona si asi neuvedomuje že žijeme spolu v jednej domácnosti čiže sme spolu dosť často . Môžme si robiť čo chceme hlavné je že jeden druhého informujeme . Ona to však nevie pochopiť že jej dospelá dcéra má už svoj vlastný život ktorý si riadi sama .
Neustále rýpe, nadáva mi . Keď jej niečo poviem tak sa na mňa " ofuči" a je schopná písať môjmu priateľovi nech ma nikam nepúšťa. Priateľ je tiež z toho už na nervy . Čo by ste poradili ?
Na čo jej všetko vesas na nos? Veď keď žiješ s priateľom, na čo o každom tvojom kroku matku informujes?
Moje kamosky maju takuto mamu. Robila im podobne veci obidvom. Akonahle si uvedomili, ze im to uz zacina narusat vztah s otcami ich deti, tak prerusili kontakt.
@matullienka nevešiam :D napríklad ja dám fotky s kamarátmi na internet alebo tak , alebo ona vie už kedy idem približne preč.
Ved si urob doma poriadky. Teraz je to "len" otravne. Ale vies si predstavit, ze si zalozis rodinu a ona ti bude diktovat ako mas zit?
Mama sa zrejme zasekla v minulom storoč, kde jedina úloha ženy bolo sedieť doma na riti a udržiavať rodinný krb, nemala žiadne práva len povinnosti a posluhovať mužovi. Ako píšu dievčatá vyššie -nehovoriť všetko matke, si dospela svojprávna, máš úplne normálny vzťah. Neviem si predstaviť, že ja by som sedela doma a manžel by ma nikam nepúšťal. Aj vo vzťahu musí byť určitá voľnosť. Skôr by vám hrozila ponorka, keby ste boli dennodenne nalepení na sebe a všetko robili spolu.
@tenjeden pobehlicu?! To čo je za komentár - na základe čoho si to vyvodila?
Na internete zverejni fotky tak, aby ich ona nevidela. Môžeš upraviť publikum..." priatelia okrem.".. zadaj jej meno.... nedávaj to "verejné" aby to videli všetci.
Píšeš, že bývaš s priateľom v spoločnej domácnosti. Takže nemusí byť informované o každom tvojom kroku.
@tenjeden jaaaj, tak po tvojej odpovedi chapem.. troll, alebo žena zo 17 storočia.. 😅 pekný deň..
@tenjeden
q ty si sa zbláznila cu nevieš čítať s porozumením?? Autorka predsa nepíše nepíše, ze si pravidelne ide zaslúžiť s inymi chlapmi! Ona ide pokecat s partiou a jej muž s tou svojou zase. Tu ide o to, že nie je náplňou života každej ženy stat pri sporáku a zrieknuť sa priateľov ako náhle majú partnera!
@tenjeden 😂😂😂😂 Ojoj ....koľko žien pobehlíc tu je, ktoré si dovolia ísť s kamarátkou na kávu, nebodaj na manikúru. Kam ten liberálny a progresívny hnusný západný svet speje, aby žena chodila sama bez doprovodu muža. Ludstvo zahynie a boch na nas posle 9 smrtelnych ran.😂To sa ti fakt chcelo dnes založiť nick aby si prispel touto hlúposťou??👍 A kedze pises, ze si prisiel TU trolit, tak vychod je jasny. Utekaj sa pomodliť alebo si dobre zasúlož.😉
@tenjeden takému volovi ako si ty žiadna nenavarí ani nepodrží
A vieš o tom, že nemusí vedieť o každom tvojom kroku? Povedať len dôležité, fotky nepridávať a nebude mať čo komentovať.
@tenjeden ako veľmi nudný život musí mať človek čo zabíja čas tým, že chodí trollit na ženské forum 🤔 😅
Ale teda nechcem sa smiať, ja s ľuďmi skôr sucitim 😞
@tenjeden na psyhiatrii si podpísala reverz a pustili ta domov? Alebo vam rozdali telefony a zabudli vypnut wifi?
Prečo máme oznamujem kde chodíš?Predpokladám,že si svojpravna.Maminke kľudne povedz,že ju máš rada,ale nech si na buzerovanie nájde niekoho iného,lebo sa ti ten vzťah rozpadne kvôli nej.
A priateľ ju môže zablokovať, tak mu nebude vypisovať.
@viestta uz je nahlaseny
@simona92101 nie raz
Si dospelá, už nežiješ doma, načo vešiaš máme všetko na nos?