Neodpísal mi na správu

kristinamaria
18. júl 2022

Je to trošku detská otázka, ale potrebujem radu.

Na svadbe kamarátky som stretla jedného chalana. Boli sme spolu celý ten večer a cítila som sa s ním naozaj dobre a aj on vyzeral, že sa so mnou bavil. Začala som si s ním písať cez Instagram ale po niekoľkých dňoch mi prestal odpovedať. Chápem, že nie každý je dennodenne na mobile, možno má veľa práce, neviem.... ale už prešiel týždeň a stále sa mi neozval. Začala som mať pocit, že som si to asi celé zle vysvetlila, zľakla som sa, a tak som radšej poslednú správu zmazala.
Mám mu znova napísať?
Bude to vyzerať zúfalo ak mu znova napíšem?

petamich
18. júl 2022

nie uz mu nepis - ak chlap chce sposob si najde 🤷‍♀️

a_alexandra_a
18. júl 2022

Nepíš mu. Ak by chcel, našiel by si čas na odpísanie

mk22
18. júl 2022

Ak by chcel.. Čas si nájde, dokonca aj spôsob, ako ta kontaktovať.
Možno sa s tebou dobre bavil iba na tej svadbe.

karhu
18. júl 2022

nepise, lebo nechce

zdenkastanka
18. júl 2022

Nevnucuj sa mu ..

vandicka7
18. júl 2022

Ked bude chciet napise, ozve sa, nepisala by som, aby si nevyzerala ako ze si zufala.

moonlight1210
18. júl 2022

Nechaj tak. Naozaj, ak muz zaujem ma, snazi sa. Zalezi mu na tom byt s tebou v kontakte.
Urcite 100% na zaciatku. Vtedy najviac.

Ak to nerobi, tak tam az taky zaujem nie je. Resp. ziaden vztahovy. Si kamoska, znama, dobre sa s tebou keca, si fajn. Nic viac.

Mozno teraz nieco dolezite ma. Ale i vtedy zalubeny chlap hlada chvilku, kedy aspon dat vediet, ze na teba mysli. Niekedy sa mu ale ani to neda.
Kazdopadne ak sa ozve, vysvetli to aj sam od seba. Bude mu zalezat, aby si si to ty zle nevysvetlila a neprisiel o teba.

Ak vidis, ze inak funguje, len sa neponahla ozvat sa ti, tak zial, nie je do teba.

grilazka
18. júl 2022

@kristinamaria Nie,už mu nepíš. Keby chcel,tak sa ozve. Mne napísal kamarát po 4mesiacoch čo sme sa naposledy videli. A už sme 14rokov manželia 🤗

amiaja
18. júl 2022

@kristinamaria kasli na neho, keby chcel tak sa ozve.. nevnucuj sa

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marseillefan
18. júl 2022

Napíš mu... nemáš čo stratiť.

queen_mary
18. júl 2022

@marseillefan ehm, dostojnost? Hrdost? 😀 ja by son takto urcite nepodliezala

mikadooo
18. júl 2022

@kristinamaria asi si si to zle vysvetlila. Už by som mu nepísala. Ak má záujem, ozve sa sám. Keď ste si písali po svadbe, tak každému by bolo jasné, že s ním chceš byť v kontakte. Takže ak by o tento kontakt mal záujem, podľa mňa by sa ti ozval.

sasitimi17
18. júl 2022

@queen_mary za to že by sa mu znova ozvala, tak nemá hrdosť a dôstojnosť ?
blbosť podla mňa

queen_mary
18. júl 2022

@sasitimi17 mozno som to napisala trochu explicitne, ale on by sa proste ozval, keby ma zaujem. Vies, tak naco to bude silit a "vnucovat" sa?

tosomja
18. júl 2022

Ozvala by som sa.

sasitimi17
18. júl 2022

@queen_mary ved jasné , ale aspoň by rýchlejšie zistila na čom je.. takto len čaká a v kútiku duše dúfa

marseillefan
18. júl 2022

@queen_mary žiadna žena nestratí hrdosť či dôstojnosť tým, že napíše správu...

a_alexandra_a
18. júl 2022

Neviem teda, ale asi jasnejšie nemohol dať najavo, že nemá záujem. Keby chcel, tak si nájde čas a napíše, týždeň je dosť dlhá doba. Alebo akože čo mu má autorka napísať - ahoj, som tupelo a nechápem, že si mi dal najavo, že so mnou nechceš byť v kontakte, mohol by si mi to napísať doslovne?
Ja neviem, ale na čo takéto vnucovačky? Podľa mňa to @queen_mary napísala presne, ženy majte trochu hrdosti a keď vás má muž takto na háku, na čo doliezať a vypytovať sa. Veď ak vy neodpíšete nejakému mužovi týždeň, tak asi preto, že nechcete 🙂

queen_mary
18. júl 2022

@marseillefan tak, kazdy mame tie hranice inde 🙂 pre mna to, ze neodpisal, je tiez odpoved.

leenkaa2708
18. júl 2022

Nepisala by som určite. Keď chlap chce tak si nájde sposob aj keby nemal na Teba kontakt..dupľom ak Ti najprv odpisoval a potom už nie, tipujem že nie je extremne hanblivy, takže…má vyhliadnutý iný objekt alebo teda Teba neberie ako potencionálnu partnerku. Pokiaľ len nestíhal ak bude mat´ záujem napíše sám neskor, ty musíš vedieť aká a o čom bola Vaša posledná alebo teda celková komunikácia..aj to veľa povie..ak ste sa bavili len ako kamoši tak je to snáď jasné..a ak je to dlho a ani ťa nepozval na rande..

retatka
18. júl 2022

Raz keď má chlap záujem tak si tie dve minúty za deň nájde .Neozval sa týždeň ,nieje z teba paf..,tu hádam netreba komentár ,pochopí každá žena ktorá má niečo v hlave …

hankm
18. júl 2022

A potom podlahnete tomu najotravnejsiemu a ked vas odkopne tak vyplakavate ako ste mohi tak hlupo naletiet. Zeny, aj dobyvanie ma svoje pravidla.

moonlight1210
18. júl 2022

@hankm v tom pripade by som poprosila do nich zasvatit. 🙂

dada0902
18. júl 2022

Maj hrdost a nevtieraj sa niekedy ked niekoho spozname v nejaky cas a je nam spolu dobre lebo nalada mozno nieco popito prve stretnutie vasetko prvy krat je to taky osial co potom pri pisani alebo inom stretku upadne cize on to uz tak neciti nechala by som to na nahodu mozno zas sa len tak stretnete a uvedomi si ze mal odpisat

kassandra25
19. júl 2022

@kristinamaria nepise niekto, ked nechce. Píše niekto, keď chce. Keby ta chcel baliť " ", nedal by ti dýchať, nevedela by si stíhať dvíhať telefóny a odpisovať na správy. Čo si tak niekoho nájsť? Tento evidentne niekoho v jeho súktomí má, rieši....

kolieskova232
19. júl 2022

@kristinamaria Podla mna je to z jeho strany uplne jednoznacne, keby chcel, tak sa ozve, tu nie je o com. Uz mu nepis, klopes na nespravne dvere. 😉

menopriezviska
21. júl 2022

@kristinamaria veď mu kľudne napíš koľko chces to nieje hanba. To že neodpisuje? Možno sam v sebe hľadá čo chce tak ako veľa mužov.