Nenávisť žien voči svojim mužom

lllara1110
26. dec 2013

Ked tu tu po dlhe roky čitam mam pocit že len mi muži sme tie/hovada/ aženi užasne mamički...mal som par stretnuti s pravnikom a nie jednym,v tomto a predošlom roku je viec zakernosti faloše klamstva od matiek ako od manželov...ženy klamu,špekuluju ako sa odtrhnut od muža ktoreho sa chcu zbavit,zničit ho a najst noveho čo ho možu cicat

maminuska
26. dec 2013

@lllara1110 žiadna normálna žena sa nezbaví dobrého muža.
Ženy sa snažia ( a aj to len niektoré ) zbavit sebcov, debilov, hulvátov, násilníkov a agresorov, lakomcov a žiarlivcov.

najst noveho čo ho možu cicat - no toto je práve časté slovné spojenie tých typov čo som hore napísala.

cikyta
26. dec 2013

Asi že to bude skôr tým, že je tu viac žien, ako mužov ? 😉

lllara1110
autor
26. dec 2013

@maminuska myliš sa....

lllara1110
autor
26. dec 2013

@maminuska a ozaj neni som ani jedno!!!!
my sme si už raz pisali.... 🙂

maminuska
26. dec 2013

@lllara1110 ja si ta velmi dobre pamätám a pamätám si aj na to čo si písal . Ja som nepovedala že si jedno z toho , ale slovné spojenie aby cicali dalšieho neznášam.

bbarboraa
26. dec 2013

@lllara1110 prosim pozri sa okolo seba na dokonalych muzov co su rozvedeni... ja pznam iba takych co: si nasli milenky a po rozvode nasledne nejavia zaujem o deti plati iba par e co vyruby sud namiesto toho akoby sa patrilo aby dali svojim detom tolko kolko dovtedy, pootm za rozvod casto moze alkohol a bitky, maaaalokedy je to naopak, potom mozno to ze logika muzov je; pridem domov obsluzma oddychnem si som 1 hod s detmi a potom mi daj pokoj leo: Tv, PC a vlastne zaujmy...
poznas dobreho chlapa ktoreho zena odkopla tak ako si popisal?

maminuska
26. dec 2013

@lllara1110 a ideš od mantinelu k mantinelu , najprv plačeš že ta žena opustila aj s detmi , potom sa jej ospravedlnuješ cez modry konik a potom ju nepriamo obvinuješ že ta odkopla.
Tak môžu byt len dva prípady prečo to urobila :

1. ona nie je normálna
2 .ty nie si normálny

Napísala som ti vtedy aby si sa za žiadnych okolností nestal debilom , dufam že sa toho držíš.

juliana77
26. dec 2013

@lllara1110 Trochu to upresním, Kategoria Rodinné problémy na Mk, čo je diskusné forum mamičiek, žien a pod., zahrňa problémy, ktoré majú ženy vo vzťahu s mužmi, ktorí sa správajú ako hovädá. Žena, ktorá je s partnerom spokojná sa nebude zapájať a svoj spokojný život zahrňať do kategorie Rodinné problémy. A ja viem, že sú aj muži nehovädá, ale treba to zaradiť do kategorie Rodinné chvály.

Keď vzťah krachne muž si môže popakovať kufrík a zložiť si hlavu aj kdekoľvek na ubytovni, ale ak je žena viazaná na deti, čo väčšinou v opisovaných problémoch je, tak musí rozmýšlaľ kde zloží svoju hlavu a hlavu svojích detí, takže žena ma pri krachujúcom vzťahu väčší problém ako muž.

lllara1110
autor
26. dec 2013

Už so Vam tu neprispel par mesiacov a ani nemožem ak nebude zaujimava odpovedem/len občas 😉 /chcel som len dat priestor aj mužom.Lebo aj my mame svoje trapenia.....na rozvod treba dvoch ale detičky za nič nemožu,škoda že laska dvoch ludi prejde na taku hranicu že situacia Ta nuti jej to vratit nech neprideš o všetko.

lllara1110
autor
26. dec 2013

@maminuska maš pravdu neviem sa stale rozhodnut...to ma brzdi v dalšom živote

lllara1110
autor
26. dec 2013

@bbarboraa ešte vravim neni som taky,doba sa meni aj muži aj ženi,už to neni o laske a cite..eu a ak Ti ide firma dole vodou kto s Tebou ostane,vždy som aj budem milovat svoju ženu a detičky,tak načo si v kostole slubuješ V DOBROM AJ ZLOM!!

maminuska
26. dec 2013

@lllara1110 tak prečo ta žena opustila s dvoma malými detmi ?

laila22
26. dec 2013

@lllara1110 nechapem co sa tu lutujes? co riesis?asi s tebou nemohla vydrzat...ked si taky skvely...

lllara1110
autor
26. dec 2013

@laila22 ja sa neltujem ale prečo ma v tom pasiu Ta trapit detmi??????to mam robyt čo ona?že mi vezme deti a stale ma slovne napada?

m

laila22
26. dec 2013

@lllara1110 tak to je o ppovahe.. a ako ta trapi?

bullinka
26. dec 2013

Baby, asi ma ukrižujete, ale ženy, keď sa chcú zbaviť muža dokážu pri rozvodovom konaní vytiahnuť také veci, nad ktorými by sa vám rozum pozastavil. To si vtedy muž povie,že túto ženu nepozná. Poštve proti nemu deti, vymyslí si veci, ktoré ani pravda niesú. Nechcem teraz obhajovať chlapov, sú medzi nimi dobrí hajzlíci, ktorí si dovolia hocičo a ešte sa tvári ako anjelici. Ale ženy tiež vedia byť mrchy.

stardust
26. dec 2013

Ked si chlapi casto vyberaju zeny podla povrchnych kriterii, nech sa nedivia, ze ich tie zeny po urcitej dobe nemozu zniest...

lllara1110
autor
26. dec 2013

@laila22 vzala mi auto prepisala na mamu,peniaze,deti mam raz za tyžden...Leo mi povedal ujo a Lrinka starky...tak ako dalej a ak volame stale sa pita kedy predam byt,ale ja nemam kam ist taraz som s nou volalal to bolo na depku ako prasa..nechce sa rozviest ale chce žit sama ale toto neni život.

laila22
26. dec 2013

@lllara1110 a ty si jej co urobil?

lllara1110
autor
26. dec 2013

@laila22
@laila22 ja to troška neviem.Dostala si to?

laila22
26. dec 2013

a to sa iba tak zobudila a z nicoho nic zobral deti, prepisala auto? ano dostala som

lllara1110
autor
26. dec 2013

@laila22 nič ozaj nič ako hlupak

laila22
26. dec 2013

@lllara1110 tak potom sa jej asi nieco prisnilo..

lllara1110
autor
26. dec 2013

@laila22 je to tažke a zdlhave....každy ma svoju vinu ale bojim sa tu pisat..zneužila Vše rady a detičky mam raz za tyžden.Dala trestne oznamenie pozri FACEBOK ROMAN žUFFA.teda ak chceš,že ich tyram aj ju,mam všeto aj pediater či jej lekar že to neni pravda....tak prečo to robyte?

luba28
26. dec 2013

@lllara1110 preco si nenajmes pravnika????ci ty ju chces spät??? ak tak potom je tazke ti radit,ked sam nevies co chces,....

lllara1110
autor
26. dec 2013

@luba28 ano chcem ju spat,ale už ubehol nejaky čas....stači čo mi dnes povadala že už nikdy nebudem jej......dakujem a chapem

kofoluska
26. dec 2013

Ako, aj zeny vedia byt pekne mrchy. A vela razy sa zase nechaju zmanipulovat a ovplyvnit svojimi matkami, ktorym sa zatko z nejakeho dovodu nepaci. U mojich rodicov bol dovod hned od zaciatku jasny - otec nemal /nema vysoku skolu. A mama si predsa takeho nemoze vziat. Ale co uz, ked s nim otehotnela, ze? Poznam vsak aj druhy extrem. Nestastne manzelstvo kvoli tomu, ako sa mamickou necha manipulovat chlap. Takze - v konecnom dosledku si nemame co vycitat (myslim pohlavie pohlaviu, nie konkretny chlap konkretnej zene).

Predpokladam, ze tvoja manzelka mala nejaky dovod, preco ta opustila a asi to nebolo z jedneho dna na druhy. Nepises, co sa medzi vami stalo - samozrejme nie je to tvoja povinnost, nikto ti do sukromia liezt nebude.Lenze tak sa tazko dockas podpory ci pochopenia.

luba28
26. dec 2013

@lllara1110 neuraz sa,ale si hlupy,ked ju chces spät,....urobila ti velmi zle a ty ju vzdy chces?????ale to je aj u zien tak,ze aj ked im muzi ublizuju tak ich stale lubia,..... ona asi vie,ze ju chces,tak robi naprieky,...skus ju ignorovat a tvarit sa,ze ti je jedno ako to teraz funguje,mozno to zaberie,.....

lllara1110
autor
26. dec 2013

@kofoluska maš pravdu a necha tak...neviem žit bez svojich deti.......pa

lllara1110
autor
26. dec 2013

@luba28 dakujem za odpoved skusim ale neviem to.Aale ozaj dakujem za každe užasne slova