Nenávisť voči mne

22. máj 2022

Ahojte chcem počuť váš nestranný názor... Bratranec si vzal telefón na splátky k tomu paušál a ešte mal k tomu internet na doma.. Keďže internet na doma nepotreboval využívať tak sa to pripojilo ku mne domov s tým že mu budem platiť zaň mesačne 12€....Platila som mu 4 mesiace pravidelne dokým mi ho nevyplo.. Bratranec keď si nezaplatil svoju faktúru (paušál)tak hneď mu vypli aj internet za ktorý som mu platila... Bratranec prišiel o prácu a 7-8 mesiacov neplatil paušál... Prišla mu platiť suma cez 500€ za nedoplatok ktorý si spravil a on ho žiadal odo mňa že predsa mi dal spraviť ku mne internet tak až to zaplatím ja ...Na to som mu povedala že však som ho využívala len pár mesiacov a ja za to nemôžem že si nemal z čoho platiť paušál ,tak ma za to znenavidel a vôbec sa so mnou nebaví... Každému má ohovára že musí za mňa splácať dlh..

zmrzlinka2021
22. máj 2022

Netrap sa. Ty si platila. Vyplo ta, lebo on nezaplatil celu fakturu, takze si uz nemala ake sluzby vyuzivat. Ak sa niekto na to spyta, slusne vysvetlit. On svoju chybu zvaluje na teba.

elizabet173
22. máj 2022

dlh spláca za svoju hlúposť, nie preto, lebo by si mu neplatila ty. Ty si mu platila, kým ti internet nevypli. Vykašli sa na to a nabudúce s nikým takéto niečo neskúšaj, vždy všetko sama

autor
22. máj 2022

Strašne ma to zožiera že má kvôli tomu znenavidel pretože sme vyrastali,bol mojou butlavou vŕbou ako najlepšia kamoška a teraz ma nenávidí kvôli tomu nuž ale ľudia musím to nechať tak aj keď ma to uziera

zmrzlinka2021
22. máj 2022

@autorka a nebola by cesta proste prist za nim, pozvat ho na pivo a prediskutovat si to s nim osobne?

Je pekne ze ste spolu vyrastali, rozumeli ste si velmi dobre, len vekom, skusensotami, spravanim proste ste obaja uz niekde inde, on zial nevyzrel... a preto tie "noznice" medzi vami su coraz vacsie a vacsie, ale uplne ta chapem, ze ta to boli

autor
22. máj 2022

@zmrzlinka2021 Vieš čo odkedy nie sme spolu v kontakte 8 mesiacov tak každý mesiac sa mi s ním sníva..Asi má to viacej bolí ako jeho.. Dnes som sa mu ozvala na insta ,chcela som ho pozvať na svadbu ale úplne ma ignoruje.. Správu prečítal a neodpísal , Podvedome má to asi strašne hnevá ináč si neviem vysvetliť tie sny 😀🙂

zmrzlinka2021
22. máj 2022

Skus mu zavolat, napis mu sms, ci sa mozete stretnut.
Kazdopadne to vyzera, ze ten problem u neho nie je len nejaky "pausal", ale aj to ze ty uz inak uvazujes, inak sa spravas, a on je ten, co mozno teraz ma dlhy, exekucie, v podstate neuspesny clovek, a tym aj nespokojny a zavistlivy a pravdaze za jeho problemy mozu iny a aj ty.
Ale ja by som na tvojom mieste ho kontaktovala a skusila spravit co je v mojich silach, aby sme dokazali spolu normalne vychadzat. Ale asi doverny vztah od toho necakaj.

alexandra2010
22. máj 2022

asi to nikdy nebolo uprimne. silne vztahy takto neskoncia.

liljana
22. máj 2022

Ak toto hodil na teba, aby si splacala jeho dlh, tak nie je dvakrat inteligentny a ani dobry clovek. Potrebujes takeho cloveka v zivote? Kasli na to. Mozno mu to raz dojde a pride sa ospravedlnit, ze bol debil. A uz take ksefty s rodinou nerob.

elizabet173
22. máj 2022

to myslíš vážne, volať ho na svadbu? Na čo potrebuješ takého človeka? Na ďalšie problémy?

sidicek
22. máj 2022

Treba otvoriť oči a vidieť veci ako reálne sú. Možno ako deti, keď jediná starosť bola hrať sa ste si rozumeli, ale on ta nemá rád, tak ako ty, inak by nikdy takáto absurdná situácia nenastala. Ved aj ten internet co ti dal bol výhodny aj preňho, nie ze tebe chce pomôcť. Kto to vymyslel? Ty si ho o to žiadala? Aby si ty kvôli nemu nespavala? Trochu sa odstrihni, bude ti lepšie. A na svadbu by som nevolala niekoho, co ma kade rade nespravodlivo osocuje. Máj svoju hrdosť

0silvia0
22. máj 2022

toto je bratranec? To je cisty dilino... Internet mal ako gratis sluzbu k pausalu, mal ti to posunut zdarma. Este hovado na tebe chcel zarobit, neplati si pausal a tebe to hodi na plecia? Aspon si poucena dobuducna, s nikym si nerob taketo zavazky.

tykat
22. máj 2022

A vy ste sa o tom nebavili ked vypli internet? Ze teda prestavas platit kedze nemas internet? To az teraz prvy krat ste o tom hovorili ked prisiel nedoplatok?

sissy27
22. máj 2022

Teba trápi, že ťa nejaký problémový odkundes “znenávidel” a ohovára ťa? A načo ti je taký v tvojom živote?
Ja si skôr myslím, že z jeho strany to nie je nenávisť, len vie, že on niečo pokašlal, klame kade chodí a preto sa ti vyhýba, aby náhodou nemusel niečo vysvetľovať.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hacula1816
23. máj 2022

pozri ty si mu platila tak ako ste sa dohodli a na cas a pravidelne, to ze je on nezodpovedny za to uz nemozes aj ked ta to zoziera.

danajahotkova
23. máj 2022

Platila si mu, nemáš prečo sa cítiť vinná alebo niečo. Ty za to nemôžeš, netráp sa tým.

katus226
23. máj 2022

Rozhodne by som sa s ním nestretala, pri tom ako ta to trapi, by tá GB este spracoval, aby si mu zacvakala dlh, lebo on je predsa chudiatko ublizene 🤮

autor
23. máj 2022

@sissy27 Toto mi povedal aj priateľ máš pravdu a tak isto aj ostatný🙂