Nenávisť partnerovej bývalej voči mne

7. nov 2021

Mám priateľa ktorý je rozvedený. Jeho ex podala žiadosť na rozvod, ona od neho odišla, ona sa mu neozývala niekoľko rokov, ona si vybrala túto možnosť. Odišla preč, jeho nechala tak a išla žiť spolu s inou ženou (žijú v jednej domácnosti ale nič intímne medzi nimi vraj nie je). Odkedy zistila že tvorim pár s jej ex manželom, začala mu vyvolávať, vypisovať ako ho potrebuje, nadáva na mňa pred ním ale aj poza jeho a môj chrbát, nenávidí má a ohovára má všade kde sa dá. V poslednej dobe mám aj sny kde ju vidavam a dosť ma to desí. Prečo má nenávidí keď sama si vybrala možnosť odchodu? Odišla od neho pred 4 rokmi. Ona má niečo pred 40kou.

janulka1802
7. nov 2021

Asi si uvedomila, o čo prišla a že už je neskoro na návrat. Tvoj priateľ
by jej mal dať rázne najavo, kde je jej miesto.

lienkashoppingqueen
7. nov 2021

musis sa jej opytat, preco Ta nenavidi, alebo co proti tebe ma, alebo vam dvom ako paru. Postav sa strachu zoci-voci! Vydiskutuj si to s nou a mozno nastoli pokoj. A ak nie, ignoruj, nech ju nenavist pomaly ale isto zozerie.

autor
7. nov 2021

@janulka1802 priateľ jej už veľa krát povedal nech prestane, že sama si vybrala svoju cestu pred pár rokmi a už s tým nič nespraví, že ju už nemiluje ... Občas sa dá ona do normálu a je kľud a potom o niekoľko dní alebo týždňov zas začne útočiť ... S ňou je ťažká komunikácia... Kebyže na stretne so mnou osobne tak ma asi udusi tak ma nenávidí

lienkashoppingqueen
7. nov 2021

to je chyba ze sa jej bojis, presne by si mala nazbierat vsetku odvahu a postavit sa jej zoci-voci!. Ak to neurobis, cakaj ze sa bude takto okolo vas obsmietat, priamo ci nepriamo poza chrbat. Mozno znici aj vas vztah, urcite je to tema cislo 1 vo vasom vztahu. To sa chces stale nou zapodievat?

marca12
7. nov 2021

Ako vies,ze ona odisla? Chlapi vedia kadeco natarat zenam.

autor
7. nov 2021

@marca12 viem že odišla ona lebo odišla za "kamarátkou" ktorá sa ku nej začala správať ako chlap ... Začala jej nosiť darčeky, brala ju na dovolenky, výlety atď ... Ta jej kamoška je na ženy ale ona vraj nie ale zapáčili sa jej tieto pozornosti tak odišla ...

zuzanka.zuzu
7. nov 2021

kašlať na jeho ex... ak som dobre pochopila, tak s tvojím priateľom žije iná žena a "vraj spolu nič nemajú"? 😨 ženy, vy sa ozaj neceníte na viac? čo takto chlap s vysporiadanou minulosťou a aspoň nejakými základnými hodnotami? 😲

fleur1111
7. nov 2021

Tiež sa mi nezdá, že žena, ktorá sama požiada o rozvod a odíde od muža sa po niekoľkých rokoch spamätá a chce ho naspäť. Poznáš ich príbeh len od neho, možno by si bola prekvapená čo všetko by si sa dozvedela od nej. Každá minca ma dve strany.

fleur1111
7. nov 2021

@zuzanka.zuzu iná žena zije s jeho ex

trema
7. nov 2021

A musi s nou byt tvoj chlap v kontakte? Ak nie, tak ju na jeho mieste ignorujem, zablokujem a nekontaktujem sa s nou

autor
7. nov 2021

@trema komunikujú na základe ich spoločného dieťaťa .. len vždy to prejde do témy kde začne rozoberať mňa a ako má neznáša

autor
7. nov 2021

@zuzanka.zuzu ja som s mojím partnerom - žena+muž
Jeho ex žije s jej novou "partnerkou" - žena+žena

zuzanka.zuzu
7. nov 2021

@fleur1111 jaj už som sa zľakla...
autorka - tak toto je ešte väčší bizár 😀 tá ex je šibnutá. hranice musí nastaviť tvoj partner. muži to dokážu (vidím v okolí), žena sa rokmi väčšinou ukludní, ale chce to pevnú vôľu toho muža. no ak sú napevno rozhodnutí pre novú ženu, dokážu si ju zastať

miadi
7. nov 2021

Ved on sa snou nemusi bavit o tebe len o dietati . Co take Ta moze ohovarat ked Ta ani nepozna . Ze na teba nadava ti moze byt jedno len tvoj chlap by to nemusel pocuvat staci upozornit ze ked to bude robit vypina telefon nech to keca niekomu koho to zaujima. A nech ti o nej nehovori ked si Ta nevie zastat. Stretnut sa a pytat sa preco Ta nenavidi nema zmysel. Nech si ona citi co chce jej problem.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
7. nov 2021

@elizabet173 akurát že ona keď dostane svoje stavy nenávisti tak mu začne aj vypisovať ako ma neznáša, že chce aby som odišla z jeho bytu, že tam nemám čo hľadať aťd. (byt je iba jeho, ona s tým bytom nemá nič, nie je na neho ani napísaná ani nič, toľko že tu žila ešte keď boli manželia - do bytu nič nedala, pobrala si svoje veci a odišla) - priateľ celý byt aj tak prerába nie len čo a nábytkov týka ale aj dispozícia atď.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikus7
7. nov 2021

@elizabet173 Presne ako píšete. Autorka sa tým nemá zaoberať a jej partner nech si so svojou ex urobí poriadok. Autorka by nemala reagovať na tú ženskú, ona s ňou nič nemá. Nech sa autorka diskusie nezníži na úroveň tej hysterky.

lujza123
7. nov 2021

Ja ti to skúsim vysvetliť o co ide.
Je to koli dieťaťu, vadi jej ak ťa to dieťa poznás, nebodaj ak máš s nim pekný vzťah. Veľmi veľa žien proste neznesie keď ich dieta je v prítomnosti otcovej priatelky, aj keď sú rozideni už roky, aj keď ona sama už roky niekoho ma. Je to divne ale je to tak.

autor
7. nov 2021

@lujza123 dieťa majú už dospelé a nežije ani s jedným z nich ale študuje tak preto komunikujú občas že či sa syn neozval buď jemu alebo jej či niečo nepotrebuje atď ... Ja sa s jeho synom poznám a máme neutrálny vzťah ...

zooeynka
7. nov 2021

Pokial neobtazuje konkretne teba tak neries. Nech si to poriesi tvoj partner, on jej ma jasne vytycit hranice a zastat sa ta, ak to nerobi tak ona vyskakuje. Toto je problem tvojho partnera, co ty s tym mas??? Ona si dovoluje len tolko kolko jej ten tvoj dovoli - osobne si myslim ze mu robi dobre ze ma ona o neho zaujem. Inak by ti ani nepovedal ze ona ma nejake sproste reci na teba, normalny partner by ta toho uchranil.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienkashoppingqueen
7. nov 2021

suhlasim plne s @zooeynka podla vsetkeho co pises autorka