kočky ste tu niektoré také, že neznášate svoju robotu, mate zlu veducu, ale aj tak tam musite chodiť pretože nemáte inu možnosť....
@janickacrazy dakujem...mna by práca aj bavila, len ta veduca a pracovna doba mi nevyhovuje.... materska moc neprichádza do uvahy kedže finančná situacia je u nas zla..tiež si hladam novu pracu ale zatial sa mi nejak nedari
@karina123 vzdy mas inu moznost!
presne viem o com pises-veduca uskriekana histerka,kolektiv.ohovaracske sliepky,plat minimalka po 10 rokoch,ono to ani nie je v tej praci ,ale v ludoch okolo nej.
Teraz budem zla, ale ked je niekto sikovny, ma vzdelanie, vie jazyky....vzdy si najde inu pracu
Tym sa zvysuje sanca, ze nebude robit so sliepkami, nebude mat plat minimalku.nebudu s nim jednat ako s handrou atd....
Ak nie, musi brat, co je
Takze mozno na sebe aj popracovat....
tak ja som mala v robote také peklo so šéfovou ženou, že keď som ráno odomykala kanceláriu, tak som rovno letela grcať na záchod. Skrátka niečo strašné. Nervózna z toho aj doma, celý víkend pokazený lebo v pondelok tam musím znova a podobne. Nie je ľahké len tak odísť a hľadať niečo iné, najmä ak žijete od výplaty k výplate a výpadok jedného čo i len na dva mesiace môže spôsobiť naozaj vážne problémy. Napriek tomu som s robotou sekla aj keď som novú nemala. Našťastie sa na mňa usmialo šťastie a teraz mám super robotu. V pohode si robím, dobre zaplatenú. 🙂
@karina123 myslim ze na 100% nebavi robota nikoho. Ja mam po vseliakych rokoch takmer vysnenu robotu, fajn plat...ale aj tak mam niekedy vypadnut. No hlavne ze ludia su super. Ale robila som aj v praci kde bol nanic kolektiv alebo debilne vedenie..a dlho som nevydrzala. Fakt radsej budem robit smetiarku s prijemnymi ludmi ako top manazera v kokotmi..to cloveka strasne vycerpa, znechuti.
Hlavne sa nevzdavaj a hladaj, pripadne setri kde mozes aby si mohla aj taky mesiac nerobit. Vzdy je ina moznost, nevolnictvo ci otroctvo je davno zrusene,,
@karina123 to je mi luto, musi to byt hrozny pocit, a vstavat s tym kazde rano.. ☹
treba s tym skusit nieco urobit. v praci travis vacsinu dna, vlastne vascsinu svojho produktivneho zivota..a to je privela casu na to, aby si sa trapila. lebo s psychickou nepohodou idu dohromady aj zdravotne problemy, a odnasa si to i rodina, partner..drzim palce, nech sa ti coskoro naskytne prilezitost na zmenu, a nech najdes odvahu ju vyuzit 😉
@karina123 mala som a jedna kocka dala kvoli nej vypoved, potom sa jej spravanie zacalo riesit.
Potom som v inej praci som mala personalistku ktora bola aaa neskutocne na mna zasadena, vsetko sa im vratilo a obidve boli vyhodene z prace..
takze dakedy by mohlo pomoct pockat, preskucat, ze ako sa situacia vyvinie.
Tak ja musim za seba povedat, ze dakujem Bohu za moju pracu.popri 2 detoch chodim kazde pololudnie na 3 hodiny do prace.ma sa kto o ne postarat a ja mam relax.ucim male deti hrat na klavir.aj ked mi chyba niekedy kolektiv, ale nemenila by som.Deti su uzasne a dokazu ma nabit neskutocnou energiou a po praci zas utekam pre svoje deti.neviem si predstavit stres v praci.to radsej menej penazi.
Tak ja to mam komplikovane ale s rovnakym problemom. Praca ma bavi, 5 minut od domu, cely kolektiv je skvely, chodime aj raz mesacne na "happy hour" na poharik. Mam velku flexibilitu, co sa pracovnej doby tyka. Kedy musim odist, vtedy mozem. Sef mi nikdy nepovedal nie. Ale problem je jeho povaha. Pripada mi obcas ako psychopat. 3 tyzdne je pohoda, zrazu zahrmi a zacne vrieskat po kazdom. Zacina mi to liezt na nervy.
Mam skvely plat (myslim, ze vysoko nadpriemer) a rozmyslam, ze odidem. Ale este rok pockam, lebo muzova firma sa rozbehuje a asi pojdem robit s nim (co uz teraz robim, akurat nedostavam adekvatny plat, iba obas cosi).
Velmi som si zvykla na plat, na lokalitu a ten flexibliny cas, polovicny uvazok (mam 2 deti) mi zatial nedokaze nahradit NIKTO. Uz som si pozerala ine zamestnania. A nie je to iba o vzdelanosti. Praveze ja som vzdelana s dlhorocnou praxou a preto ma kazdy chce prijat na plny uvazok, (takych pracovnych pozicii tu mam dost) ale ja si to nemozem dovolit, koli detom.
@karina123 kazda praca ma svoje ZA a PROTI, ale moja najhorsia bola v UK. Byvanie ok, plat dobry, prostredie fantasticke, blizko k sestre, ale sefka bola psychopatka. FAkt. ESte aj jej brat skoncil v blazinci a sestra spachala samovrazdu 🙄 A ona bola taka, ze vecer vsetko super, tip top, dakujem vsetko ok, na druhy den rano sa vsak zacali psychovylevy. Toto si tak spravila,a toto tak, a hento onak...
Cely cas mi tvrdila, ze moj manzel ma nie je hoden, pomaly ma priviedla k tomu, aby som rozmyslala nad rozvodom.
Ale prezili sme to, zarobili sme si, a sme opat doma.
Treba proste zatat zuby a nieco vyzdrzat. Ale ak by si kvoli tomu mala mat psychicke ci zdravotne problemy, je cas dat ZBOHOM
Ja teraz mením svoju prácu. Na porovnanie napíšem prečo vlastne. V tejto práci kde som teraz, mám dobrý kolektív, dobrého šéfa a dobrú lokalitu. Ale čo je tiež dôležité nie som dobre zaplatená. Teraz som si našla prácu dobre platenú, je troška ďalej ako táto. Ale ponúkli mi viac. Veľmi som zvažovala, nakoniec som sa rozhodla, že si zoberiem túto novú prácu. Avšak mám aj strach aký bude kolektív a či ma prijme a aký bude šéf. Je to taký risk, tak sa teraz dosť obávam či som spravila dobre.
Ja som mala tiež šefku-psychopatku,po každom len kričala a umelo si zvyšovala autoritu.Cítala som že kto kričí po iných ludoch je málo sebavedomý a takto si ho zvyšuje.Pripomínala mi Mojsejku,tiež taký odlud bez štipky pokory a úcty.Odišla som odtial inak by som sa zbláznila, čudujem sa ale, že ešte nedostala infarkt z tých nervov.Teraz mám šefa a som spokojná.
@mircalla oj to nie je o vzdelani,poznam baby z vysokoskolacky a take truby som este nezazila a poznam pani ktora ma devatrocnu dochadzku pracuje ako upratovacka a je to chodiaci aniel na zemi..nesuhlasim s tebou ze je to vzdelanim je to v povahe a ucte cloveka k cloveku,veduca ma vysoku skolu ,je to pani podnikatelka a jej vyjadrovanie nema ani posledny dlazdic zo zakladkou.....nemam titul ,ale vazim si ludi ktori v zivote nieco dokazali,ktori nezabudli na uctu.ludskost a vobec nikdy neriesim vzdelanie
@jana497 citaj celu spravu prosim....nepisem, ze to je len o vzdelani........ale ak nemas trhu prace co ponuknut, tak tie moznosti na dobru pracu su uzsie...tu nejde o to, ci je niekto anjel alebo nie
aj ja som mala raz pracu, kde bol neznesitelny sef a odisla som, ale zase aj kopu takych, kde bol vyborny kolektiv inteligentnych ludi a bolo to aj patricne zaplatene
@karina123 Určite je tu takých viac. Ja tiež momentálne nemám ideálnu prácu, ktorú by som chcela, ale hladám si novú a zatial sa snažím v tej terajšej nejako vydržat, ved peniaze z neba nepadajú. Ak ta tvoja práca nebaví, skús si nájst inú alebo chod na materskú alebo na vysokú školu, prípadne nejaký kurz. Mnohí ludia robia úplne inú profesiu ako vyštudovali. Moj názor je taký, že práca by ta mala aspon trochu bavit. Drž sa.