Nenávidená povinná návšteva

25. dec 2021

Strašne nerada chodím konkrétne k jednej babke na návštevu, ktorú máme vždy v prvý sviatok vianočný. Spolu s rodičmi a sestrou ideme k jedným a potom druhým starým rodičom. Neznášame tam chodiť so sestrou, konkrétne k jednej babke. Robila vždy rozdiely medzi nami a rodinou maminej sestry. Napíšem to sprosto, aj ten vianočný šalát urobí taký aký chutí im a je jej jedno, že nám nechutí. Je to len blbý šalát, ale pointa je, že pre nich sa aj rozkrájať ide aby im vyhovela. Mrzí ma, že to píšem, ale nemám ju rada a cítim takú nespravodlivosť až nenávisť 🙁

ninka99865
25. dec 2021

Ja presne to iste.. a raz ročne to musím pretrpieť.. práve teraz 😂 už odpočítavam hodiny do odchodu

amarilka26
25. dec 2021

Tiez som to tak mala. Neznasala som ju. No teraz by som dala vsetko za jednu jedinu chvilku stravenu s babkou, zial uz to nejde. Casto si vycitam ze som sa nepozerala na veci inak, lebo to, co som neznasala boli vlastne len hluposti. Povznes sa nad tym, casom to prestanes riesit a este budes rada ze ju mas 🙂

oli18
25. dec 2021

@amarilka26 no vidíš, vyrástla si z toho,
@ninka99865 a autorka sú ešte v puberte😉

ninka99865
25. dec 2021

@oli18 už som dávno za pubertou 🙂 mám rodinu, ktorú si vážim, 80 ročnú babku ktorú zbožňujem, s ktorou chodím po lekároch a pomáhame jej najviac ako vieme.. a potom mám druhu babku s ktorou nemam od malička absolútne žiaden vzťah a ani ho mať nikdy nebudeme.. a to su tie povinne nútene návštevy, ktorú pretrpím raz ročne len aby som otcovi spravila radosť. A keď už nebudú nebudú mi absolútne chýbať

blancheporte
25. dec 2021

No my sme dnes isli na navstevu tiez povinnu ku svokre.Po 3 hodinach sme uz isli domov,lebo svagrina mala zase svoje dni!!!Urobila dramu a uz bolo po...takze nie si sama.Pretrpiet,tak ako kazdy rok.

googlinqa
25. dec 2021

Povinná návšteva? No to si teda neviem predstaviť. Nejdem a hotovo. Vždy sa dá nejako vynájsť.

desore
25. dec 2021

1x do roka povinna navsteva. Co cakas, ze si klakne pred tebou na kolena, ze si ju prisla pozriet? Aj vdaka nej si na svete, keby nebolo nej, nemas otca. Zvlastne, ze vnucky nemaju vacsinou rady mamicky od otcov. Cim to bude?
Uvar, dones, potesi sa. Pokial ty budes ladova princezna, ona nebude k tebe milsia. Jedneho dna mozno budes mat vnucata, ktore ti budu robit to iste. Uvidis, ako sa budes citit.

cacianka
25. dec 2021

@desore čím to bude ? Žeby tým ako svokra nenávidí nevestu a " jej"detí, lebo ukradla syna pre seba?
Je veľa dôvodov prečo nemajú vnúčatá vzťah s jednou babkou, na 99% preto že ich babka si s nimi nebudovala vzťah od narodenia, odstrkovala ich, prehliadka a na piedestali boli deti od dcéry( tie od syna boli v uzadi)
Tak ona si ma kľaknúť pred babkou ?

desore
26. dec 2021

@cacianka Budme uprimne, vnucata vacsinou travia cas s matkinou matkou a maju k nej blizsi vztah. Mozu byt babky rovnake, ale je to tak. Potom je druha strana, kedy sa nevedia vyrovnat s tym, ze ich synovia maju zeny, s ktorymi si nesadli po povahovej stranke. Nevesty hovoria na svokry iba zle veci a vnucata to nasavaju ako spongie.

lienkaklaris
27. dec 2021

Trenuj sa aj nadalej v trpezlivosti. Rodinu si clovek nevyberie, a preto je to aj najvacsia skúška v zivote. Ak je to len raz do roka, tak si myslim, ze sa to da. Ked ti nechuti napr. salat, dones si vlastny a povedz, ze ste ho tohto roku narobili vela a vsetkym velmi chutil, tak ste ho priniesli ochutnat. S usmevom na tvari. Ale nie skodoradostnym.