Nemôžem dostať z hlavy bývalého

10. sep 2023

Ahoj, ani neviem co vlastne chcem. Ľúbim svojho manžela, no akonáhle sa stretnem so svojím "bývalým" a sme spolu nejaký čas (rozumej oslava, posedenie, svadba, kar,...) nemôžem ho dostať z hlavy.kazdy mame svoj život, no sme známy a mame rovnaký okrehu priateľov čiže sa stretávame párkrát do roka. Stale na neho myslím, cítim úzkosť, je mi do plaču ani neviem prečo. V jeho spoločnosti je mi výborne, ale nič viac... Prehodíme par slov a koniec.. Žiadne dotyky alebo niečo... Aj keď pohľady občas áno ale dávam si pozor aby som sa nepozerala viac ako by bolo podozrivé..

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
10. sep 2023

Zakazdym si rozpomen na pricinu vasho rozchodu. Keby to bolo uplne v poriadku nie je tvoj ex, pre nieco je uz on minulost. Asi na toto zabudas...

autor
10. sep 2023

No problém bol že nikdy sme neboli spolu... Ja som na začiatku veľmi chcela on nie.. Ptm sme sa začali nezáväzné stretávať (sex a tak).. Ptm zase on chcel a ja nie, mozno moja jesitnost ze ty si nechcel vtedy ja nechcem teraz.. A ptm sme každý začali študovať inde.. Neskôr práca a nasli si iných partnerov..

autor
10. sep 2023

A odtvetdy je to takto.. Už je to nejakých 7-8rokov odvtedy... No v poslednej dobe sme sa stretli viackrát a už to totoalne dolahlo na mňa... Úzkosť mam strasnu

nelca0510
10. sep 2023

Nuž,lebo je to tvoj bývalý fuckboy,nie bývalý priateľ. A keďže si ho nikdy nemohla mať, chces ho podvedome jednoducho.

dadka128
10. sep 2023

Tak potom svojho partnera nemiluješ, ... nie je to normálne podľa mňa, na mojho ex by som sa ani nepozerala, je minulosťou..

danica2711
10. sep 2023

treba dospieť (možno potom prestaneš puberťácky písať ptm namiesto potom) a ujasniť si priority

1tina597
10. sep 2023

Áno aj ja súhlasím s tým, že ho chceš len preto, že si ho nikdy nemala. Priťahuje ťa preto, lebo nebol tvoj. Bola si zamilovaná do neho, on do teba nebol zamilovaný. Keby ťa ľúbil boli by ste spolu. Keď muž naozaj miluje ženu, nevzdá sa jej. Jednoducho necítil k tebe, to čo ty k nemu. To ale nevadí, ak by ste boli spolu za tých 6 rokov by ste sa možno už ajtak 10x rozišli lebo…..
Ty si to vtedy nevedela spracovať, tak si to neriešila, len si to zamietla pod koberec a nechala tak. Nikdy si sa s tým nevyrovnala a preto teraz keď ho stretávaš častejšie, tak ťa tie emócie dobiehajú.

Počuj to ale nevadí, on ťa nemiloval, ale máš manžela, teda zrejme si našla správneho muža, a ten ťa miluje. Nevyrovnala si sa s neopätovanou láskou vtedy, vyrovnaj sa teraz. Ak to nejde samo, skús si vygoogliť rady psychológov ako na to. Lebo je úplne zbytočne sa tým trápiť po 8 rokoch, teraz to len zbytočne ničí teba a aj tvoj vzťah s manželom. Netreba sa trápiť úzkosťami pre muža, ktorí ťa mal len na sex a nezabojoval o vzťah s tebou. Urob to najsprávnejšie pre seba a svojho manžela, a hoď už starú neopätovanú lásku za hlavu. Možno nemáš bývalého, ale máš niečo oveľa lepšie, máš muža, ktorý chce byť tvojim mužom a nechce ťa len na sex 🤷🏼‍♀️.

autor
10. sep 2023

Máte pravdu... Ja som s nim asi potom nechcel byť lebo ma iný životný štýl, je dosť workoholik a dosť ťažko pracuje a vyžadoval by to aj odomna. Teda ako od svojej partnerky. Ma rozbehnutú firmu ktorej sa evidentne darí a jeho partnerka robí tiež tam

hankm
16. sep 2023

Skor ho nevies dostat z ineho organu a nie je to mozog ani srdce 😀

bajka16
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
herminka26
Autor odpoveď zmazal
Zobraz