Nemanželská dcéra

13. apr 2023

Žijem už 16 rokov v šťastnom manželstve, mame spolu 3 krásne deti, ale napriek tomu som urobila obrovskú chybu vo vzťahu. Pred pár rokmi som sa zaplietla s manzelovym kolegom a práve s nim sa mi narodila tretia dcéra. Manžel nič netuší hoci dcéra už má 6 rokov, no mňa stále trápi, že sa to raz nejak dozvie. Krvnú skupinu ma rovnakú ako manžel, lebo aj ten druhy muz ma tu istú a ešte svokra stale tvrdí, že sa mala podoba na nebohého svokra. Viem na 100% že nie je jeho, lebo s mužom som sa milovala bez ochrany až po tom, čo mi vyšiel pozitívny test. Jeho kolega vie, že je to jeho dcéra, posielam mu jej fotky, on mi prispieva na jej výchovu no ani jeden sme nikdy nechceli povedať pravdu. Ani neviem, prečo to tu píšem, lebo žiadna rada asi nepomôže.

deti95060810
13. apr 2023

určite by som nebola s kolegom v kontakte, ani od neho neprijala žiadne peniaze... a už isto nie aby som mu posielala fotky dieťaťa....toto sa ti môže niekedy vypomstiť.

moonlight1210
13. apr 2023

Viete to dvaja, takze to raz praskne. Staci, ak kolega zatuzi sa k nej priznat.

Zacni sporit na samostatny zivot. Budes to potrebovat.

anjelicek26
13. apr 2023

ked toto praskne, tak bude po stastnom manzelstve este ten den :( ako pise hore
@deti95060810 ziaden kontakt s otcom dietata, peniaze, fotky... ten totiz bude prvy, co si tu malu prijde narokovat... a muza odvali zo soku...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
belllinka
13. apr 2023

Podľa prieskumov 5 -10 % detí, nie je biologickými deťmi svojich otcov. Niektoré štatistiky vraj uvádzajú až 30 %, takže je to evidentne úplne bežné 🙂

luccija
13. apr 2023

A čo Ta trápi?máš výčitky či?
Veď možno aj muž má niekde také kukucie dieťa🙂
Teraz už nič len to uhrať tak ako si začala.Dufam, že s ním nepokračujes vo vztahu

zanka777
13. apr 2023

Neviem čo na to povedať ale charakter ktorý máš ty tak to je katastrofa..... Nehnevaj sa na mňa
... Toto je moc... Chodí k vám aj prespať stráži vám deti atď atď ..robíte spolu.... Ale si v ŠŤASTNOM manželstve..... Neviem... Dá sa z chlapa robiť ešte väčšieho debila ako robíš ty???lebo pochybujem

h2
13. apr 2023

@belllinka Nie, nie je to bežné. Do tých percent sú zarátané aj deti, vyrastajúce s novým partnerom mamy, či otca po rozvode rodičov. Kde všetci vedia, že to nie je bio rodič. Toto je viac než ojedinelé.

lucimichi
13. apr 2023

Nechcela by som žiť v takom tajomstve a napätí do konca života. To musí byť hrozné!

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
13. apr 2023

@luccija To myslíš vážne? Ty zvykneš mať väčšinou normálne názory, ale teda teraz si mi vyrazila dych.

tanyan
13. apr 2023

Najvyšší čas začať tvrdiť sama sebe, že sa ti to iba zdalo a vlastne sa nič nestalo a dcéra je manželova. Keď o tom presvedčíš sama seba, budeš mať oveľa ľahší život.

tosomja
13. apr 2023

Ty to máš teraz super. Stará sa jeden, stará sa druhý. Muž o nevlastnú dcéru, kamarát o nevlastné deti 🤣 keď to raz praskne, tak aj tak dobre, všetci sa poznáte, vaše deti budú deťmi všetkých. Jeden bude prispievať, druhý bude prispievať.
Aj tak tejto rozprávke neverím. 👍

andrea_82
13. apr 2023

kamarát mal tiež také "šťastné" manželstvo a kukučie dieťa doma. Potom to prasklo a už nie sú manželia.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimi3008
13. apr 2023

Nechce sa mi verit. Nie tomu, ze sa to stalo, ale tomu potom. Ze za nou chodil, ze vam strazi deti, ze ste vsetci kamosi a ze ta to nemrzi. A este mi povedz, ked za nou chodil, ked bola babatko, chces povedat, ze starsie to nevykecali muzovi?

luckasvec
13. apr 2023

@anjelicek26 myslím ze v tejto chvíli je to už úplne bezpredmetné keďže on to vie a robí všetko vyššie spomínané....
Ja by som na to nemala nervy

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zanka777
13. apr 2023

Ako pozri nechcem ťa súdiť lebo v živote sa stáva hocičo....ale svoj názor môžem mať.... Len si písala že si 16 rokov v šťastnom manželstve.... Tak asi také šťastné nebolo celú dobu keď si si medzitým začala s jeho kolegom kamarátom...

luckasvec
13. apr 2023

@zanka777 ved práve že bolo až tak extra šťastné a dokonale ze sa až nudila

zanka777
13. apr 2023

@luckasvec chudák chlap..... Ako naozaj 😔

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zanka777
13. apr 2023

Pozri každá pravda raz vyjde najavo to je svätá pravda.... Ale toto bude mať podľa mňa veľmi veľmi zlý koniec....... Keď sa na to príde (lebo príde isto)tak podľa mňa s tebou manžel neprehovori už nikdy ani slovo

maxalla
13. apr 2023

Ja by som nevravela nic a len dufala, ze si to tajomstvo vezmem do hrobu ja aj biologicky otec.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luckasvec
13. apr 2023

Milá autorka, takže jedine co vám ostáva aby ste nezničili život všetkým naokolo, tak si toto tajomstvo odniesť do hrobu, hoci voči dieťaťu to aj tak bude vždy nefer lebo nebude poznať bio otca (v pravom zmysle slova, nie len ako "otcovho" kamoša)

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tosomja
13. apr 2023

@luckasvec veď ho pozná 😃 stráži ju.

luccija
13. apr 2023

@h2 čo máš na mysli?tu ironiu, že aj on môže mať svoje tajomstvo a dieťa inde?
Keď nešla na potrat musela vedieť, že s tým bude žiť celý život.Otrasna situácia ja by som to psychicky nezvládla, lebo by som sa bála, že jedného dňa požiada o DNA testy a všetko praskne.Ale teraz už fakt zostáva len žiť ako to zariadila asi ju to trápi inak by po 6 r nepísala.
Jedine šťastie, že ju on netlačí do nejakého stretávania,vypovedania pravdy a pod...neviem si predstaviť starším povedať pravdu o mužovi nehovoriac, ale ako niekto píše veľa detí je z takých vzťahov.Kazda si nájde svoje ospravedlnenie mohla to byť jednorazovka, kríza čokoľvek...horšie by bolo, keby chcela s ním byť...my sme mali susedov, ktorí mali z takejto služobnej cesty syna paradox je, že obaja rodičia vs profesori a otec mal s tým synom lepší vzťah aj v dospelosti ako s bio dcérou niekedy je život a vzťahy nevyspytatelne

deti95060810
13. apr 2023

@tosomja si myslíš že keď to praskne tak sa chlapi budú starať o deti? ja si to nemyslím, zutekajú obaja za druhými ....mladšími. 😉

luckasvec
13. apr 2023

@tosomja ved preto som doplnila tu zátvorku 😅