Nemám žiadnu kamarátku

5. sep 2021

Ahojte. Neviem, či potrebujem radu alebo sa vyrozprávať.. ide o to, že v práci nemám ziadnu kamarátku, nemam sa s kym porozprávať ani nič podobne.. celých 8h sedim v kancelárii sama a deprimuje ma to. Navyše mám uplne blok chodiť do tej prace, musím denne obvolat aspoň 30ludi a po 5tom človeku už mám dost.. robim v poisťovni. Nemam momentalne možnosť odist keďže som si nenasla nič iné a bez príjmu nemozem ostať. Kazdy večer mi je do placu pomaly že tam znovu musím ísť.. neviem ako to mám prekonať alebo čo by mi pomohlo. Navyše sa citim byt strasne unavena, každé rano vstavam tak unavena že si nevladzem ani vypiť kávu..

pininka1
5. sep 2021

Tak asi len zmena zamestnania pomoze a mozno aj postoju. Su osoby ktore nikde nebudu mat kamaratov, proste to tak je.

mirkava
5. sep 2021

Máš normálnu depku. Ak nemôžeš nepriateľa poraziť spoj sa s ním 😉. Hľadaj si novú prácu a zatiaľ sa pokus skamaratit s tou aktuálnou. Ja keď mám v práci nové zadanie, program a pod. a mam pocit ze to nedám, skúsim sa sním "skamaratit" a ono to potom nejako vždy ide. Podotýkam, že robím z domu a je to neuveriteľne deprimujuce niekedy.

marcellka32
5. sep 2021

Ako dlho tam robíš? Ak už dlhšie ako 2 mesiace a nemení sa stav toho, že sa netesis do práce, jedine nájsť inú prácu...

gdpr
5. sep 2021

Určite si hľadaj novú prácu + možno by ti pomohlo keď si nájdeš niečo načo počas práce budeš myslieť a tešiť sa napr. budeš chodiť behať, každý víkend spoznávať nové mestá/miesta, učiť sa cudzie jazyky, nájdeš si nejaký seriál, budeš chodiť do fitka, vyšívať, vzdelávať sa v nejakej oblasti, piecť, variť, maľovať, vyrábať handmade veci.... jednoducho čokoľvek, čo ťa bude motivovať po celý deň a po práci to budeš mať akousi odmenou

autor
5. sep 2021

@marcellka32 už skoro 3 mesiace … praveze zo začiatku som bola spokojna, no na pohovore mi boli povedané uplne iné veci ako je realita..

siska53
5. sep 2021

A nemas teda okolo seba ziadnych kolegov? Nerozumiem, preco si uplne sama.v kancli, ved to je typ prace, kde praveze by ludia mali byt vedla seba, malokto pri praci sedi uplne sam, pokial nie je riaditel ci na nejakej inej vyssej pozicii, kde to je dane ako vyhoda, aby ho nerusili ostatni..
S nadriadenymi si neskusala hodit rec?

Ja sa inak takto blbo citim, ked sedim doma na homoffice.. nie kazdy je takto stavany na pracu osamely v kancli ci "kancli"..

Ak ta ale ani praca nebavi, hladala by som si na tvojom mieste uz inu.. a poslala cv a tak.

autor
5. sep 2021

@siska53 väčšina mojich kolegýň sú buď staršie aj o 30-40rokov, alebo sú prec takze 85% času som uplne sama. Ja si praveze hladam prácu ale na profesii hľadajú len samých operátorov do výroby, do lidlu a tak .. a to nechcem, som vzdelaná a mlada baba takze nechcem robiť predavačku 😕 brigádovala som 2 roky v lidli a stačilo mi

siska53
5. sep 2021

Z akeho mesta si?

marcellka32
5. sep 2021

Ak to trvá 3 mesiace, hľadala by som už inú prácu

autor
5. sep 2021

@marcellka32 hladam Marcelka kazdy deň. 😪

siska53
5. sep 2021

To chapem, ale z akeho si mesta? Kludne mi napis aj IP, ak nechces verejne, co chapem.

autor
5. sep 2021

@siska53 máš spravu ;)

siska53
5. sep 2021

Odpisala som ti 🙂

pariska137
5. sep 2021

Ahoj, aj mne napis 🙂

siska53
8. sep 2021

Mas spravu 🙂