Pekny den prajem vsetkym mozno sa potrebujem len vypisat mam asi blbu chvilku dnes a nemam sa komu zdoverit ale mam pocit ze ma nikto v nicom nepodporuje nezaujima sa az tak co sa tyka mojej prace konickov uspechov neuspechov. V rodine som taku podporu nemala nikdy v nicom to je nula bodov. Kamarati tiez nic moc ja nie som ten typ cloveka co sa rad chvali alebo co proste ale raz za cas mam chut prebrat s niekym ked sa mi nieco podari ja mam z toho radost a z opacnej strany necitim nejaky zaujem. Mam pocit ze kazdy je zahladeny len sam do seba rozpravat len sami o sebe ja si vypocujem inycb aj pochvalim ale mne sa to akosi nestava takmer vobec. A v neposlednom rade aj partner je taky nejaky nijaky. Pridem z prace ani sa nespyta ako bolo ja sa zaujimam stale. Ked nieco robim velmi ma v tom tiez nepodporuje. A potom mu napr zavola mama a pocuvam z jeho strany sams otazky ako co rady velky zaujem a som z toho smutna. Je chyba v niecom vo mne alebo cim to je co myslite? 😕
@oli18 ale ved snazim sa nie je to casto ze by som furt len o sebe ale aj ked zacnem tak je to take nijake. Doma to uz ani neskusam pri nasich lebo viem ze to nema velmi vyznam oni maju dost svojich starosti asi aby mna pocuvali a podporovali ma. Ale aj partner tiez ked pride napr on za mnou po radu alebo sa pochvalit ci vyrozpravat vypocujem poradim pochvalim. Ale z jeho strany je to tiez ovela menej. Asi maju vsetci okolo mna pocit ze ja to nepotrebujem iba oni
Priliz sa zameriavas na druhych a chces aby prezivali tvoje uspechy. Hlavne by si sa mala tesit ty! Otvor si sampano a relax co chces od druhych ohnostroj aby si ty citila v sebe radost ?
A Mozno si taky na povrch chladny clovek. Ak ty neskaces meter od zeme ze sa tesis ako mozes cakat ze druhi koli tebe budu ? Ludia sa smeju stymi co sa smeju placu s tymi co placu a rozosmeju ich aby uz neplakali.
@miadi to urcite nie preboha. Ano tesim sa v prvom rade ja ale sem tam by som bola rada keby ma aj ini podporili ked si napr neverim az tak alebo podobne. Ked mozem ja ich preco oni mna nie? Som z toho trochu sklamana. Akoby ich nic okolo mna nezaujimalo proste
@miadi takze je to moja chyba ci?
Tak je jednoduchsie si povedat ze druhi su zli a chyba je v nich . Ale preco sa tolko lutujes? Si zdrava ? Mas kde byvat? Mas pekny vztah ? Je v krajine kde zijes vojna? Z toho co si napisala vyznievas ako clovek ktory ked nema problem Tak si ho urobi. Mozno je to vekom? Mas 17? Nikto ta nechape nema rad ? To je take pubertalne. Ale ked sa chces lutovat ok 👍 tym len sebe ublizujes.
veď si normálne s mužom sadni a povedz "ty, neuveríš, čo sa dnes stalo... a blablabla" a vyrozprávaš mu. Keď budeš nadšená, určite prejaví radosť alebo ťa pochváli. Keď budeš zronená, určite ťa skúsi nejako utešiť. Alebo mu normálne povedz, že by si chcela, aby proste prejavil trochu empatie. Môžeš mať veľké očakávania od druhých, ale väčšinou narazíš na nenaplnenie svojich predstáv. A neviem, aké máš kamošky, ale tiež si myslím, že by si mala normálne proste skúsiť povedať niečo zo svojho prežívania aj bez toho, aby to z teba museli páčiť páčidlom. Ak nemáš kamošky vôbec, skús si ich nájsť skrz koníčky, ktoré ťa bavia. Spoločná téma je dobrý začiatok 😉
@zoro9836 dakujem za tvoj nazor viem a som si vedoma ze na vztahu treba stale pracovat. Mozno by som mu to mala priamo povedat ako to citim narovinu mozno on netusi ze ma to nejako trapi vnutorne ze nevidim az taky zaujem z jeho strany
@miadi mas pocit ze sa lutujem? Neviem nechcela som aby to tak vyznelo teda. A uz davno nemam 17 😁
@spadnutaslivka no skusala som ale velmi som nepochodila. Dokonca pred rokom sa stala taka vec prisla som o blizkeho cloveka a teda vtedy som v nom tiez akosi necitila oporu. Len ja ked som smutna poplacem si sama radsej ale tak v takej chvile je pre mna bezne poskytnut inemu oporu rozveselit ho. Neviem no je to take vselijake
Mne sa zdas velmi uzavreta, ze pred druhymi ludmi neprejavujes radost ani smutok, ani ziadne ine emocie. Asi cakas, ze ludia si budu domyslat ako sa citis alebo co im chces prezradit, s cim sa chces pochvalit.
Vyskusaj sa otvorit svetu a byt hrda na svoje uspechy, na seba a svoju rodinu a aj ked si smutna, tak za slzy sa netreba hanbit.
Muzov treba niekedy nakopnut, ak sa ti nieco podari a chces to oslavit, zdvihni telefon a pochval sa, tes sa a uz iba muzovi povedz nech kupi sampanske, ze vecer oslavujete a ze vsetko mu porozpravas 😊 vzdy treba zacat od seba... skus aj pri kamoskach zmenit svoj postoj...
Ako si tu oporu predstavujes ty? Pises o rozveselovani. Tieto veci kazdy posudzuje podla seba, niekto nema rad ked ho niekto rozveseluje, tak to nerobi ani inym. Niekto si chce vyzrat svoje veci sam v sebe, tak si mysli, ze kazdy to tak ma🤷♀️
Ja ked nemam naladu a niekto sa ma zacne pytat, ze preco som smutna a co sa nesmejem a zacne trepat blbosti, tak by som ho najradsej ovalila panvicou.
Skús prejaviť ty záujem o ľudí vo svojom okolí. Potom sa ti tiež zdôveria. Nebudeš už taká sama. Rozumiem ti ako sa asi cítiš. Ak chceš môžeš napísať mne. Možno sa nebudeš cítiť tak sama.
@syyykorka asi na tom nieco bude no tazko sa mi to hodnoti a neviem ako ma vnimaju ostatni.
V prvom rade sa musíš s úspechmi a neúspechmi zdôveriť, aby ti vyjadrili obdiv a podporu, príp. ta poľutovali. Ak o sebe nerada rozprávaš, potom o tebe nič nevedia.