Priateľ mi neustále vyčíta že nemám sebareflexiu...Viete mi povedať čo to akože znamená? Pretože keď sa aj hádame tak nehovorím blbosti ale pravdu ako to naozaj medzi nami je a bolo atď atď...
Každý človek má chyby a pri každej hádke je chyba na oboch stranách, ak svoju chybu nevidíš nemáš sebareflexiu.
Pravda je relatívny pojem ... to čo ty vnímaš ako pravdu, nemusí byť pravda....možno ho počas hádky neustále obviňuješ, nenesieš zodpovednosť za vlastné činy, stále je chybný len on, chyba je na jeho strane a to svojím spôsobom znamená, že nemáš sebareflexiu...možno nevieš komplexne zhodnotiť, že aj ty nesieš svoj podiel viny, že aj ty sa môžeš mýliť, robiť chyby.....musela by si asi uviesť nejaký príklad hádky, kedy to použil, možno by sa ľahšie hodnotilo.
Alebo to používa ako prázdny argument ktorým ťa može cápať po hlave, pričom to znie tak vyspelo.
sebareflexe? a uz jsi se zeptala toho tveho moudreho pritele,copak ze to ta sebereflexe je? treba zjistis,ze to nevi ani on,nekde to slysel a ted se tim ohani a dela chytreho 🙂
Sebareflexia je sebakritickost. Proste neuznas si v nicom svoju chybu. Za vsetko zle moze on ..
@anickabasnicka Pýtala keďže to ja neviem...A nevedel odpovedať...Odpovedal mi len tým že to by som mala vedieť ale význam mi nepovedal
Však si skús vymenovať aspoň 5 chýb na sebe vo vzťahu a uvidíš či máš sebareflexiu 😁
tak to ho posli do nekam.tak on ti vycita a predhazuje,ze nemas sebereflexi, a nevi,chudak co to slovo znamena? co kdyby vyznam sebereflexe byl ve skutecnosti- "mit odvahu vrazit jednu do zubu svemu priteli"....a ty jsi tu odvahu dle jeho prani nasla a jednu mu ustredrila.zaty nehorazne vycitky,co prozi tobe ma
@gabika128 no hned bych mela par- blba,naivni, ze mu to jeho chovani tak dlouho zeru 😀 myslim to ironicky
Fakt nemáš sebareflexiu keď si s takým premudrelym c*c*tom. Povedz mu že si ju našla a nech ide kade ľahšie 😂
Tozvie o co konkretne islo, ale teda moja skusenost je taka, ze ludia co nemaju sebareflexiu si nevedia uvedomit, ze aj oni sa mozu mylit, ze aj oni nemusia mat zakazdym pravdu.
to vzdy hovoria ti, co nemaju sebareflexiu 🙂