Toto trvá asi od mojich 13 rokov, čiže cez 10 rokov. Nepomohol ani strojček na zuby, ani schudnúť ani rôzne zmeny účesov. Síce aj keď som schudla, stále mám takú postavu že som proste guľa? Neviem to opísať, no nikdy som nemala pekné štíhle ruky alebo nohy. A aj keď som schudla tak som proste obyčajná, nenájdete na mne nič čo by ste povedali že waau tak tá ma pekné… 🙂
Priznávam že sledujem manželové bývalé na ig alebo fb, každá z nich je plochá a veľkosť majú možno XS aby som to priblížila. Sama neviem prečo to robím, asi aby mi bolo ešte horšie však že.
Nemám rada svoje telo, a neviem ho mať rada hlavne. Úprimne ešte viac závidím tým ženám ktoré sú väčšie, majú krivý nos alebo niečo, ale aj tak z nich ide brutálna ženská energia a majú sebavedomie. Aj ja chcem :( čo mám robiť? Čo pomohlo vám?
Možno ti to len nikto nepovedal. Pravdou ale je, že si krásna. A skús si to aj ty sama povedať. Lebo je to pravda.
@autorka musí byť niečo krásne na tebe kedže máš manžela ty trdlo😎 Možno ti to časti nepakuje, tak mu jemne naznač nech ti dáva častejšie komplimenty a ty sa možno opäť uvidíš v inom svetle 🙏
Ake si mala detstvo? Vztah s otcom? Ozaj ti nik nepovedal,ze si pekna a nepochvalil ta? Skus si povedat kazdy den 2 veci,za ktore sa pochvalis.
1. Musíš sa prijať taka aká si
2. Až potom sa môžeš učiť sebelaske
Je milión videí, milión kníh na túto tematiku. Treba hľadať, čítať, rozvíjať sa a nedufat, že tu Ti niekto dá presný návod, nedá.
Ak to máš už tak zle, tak potom vyhľadaj psychológa, ale ten Ti tiež môže pomoct iba tak ak ty sama začneš. Lebo čarovný prášok nemá.
Hľadaj na sebe pozitíva, venuj sa tomu co Ta baví a v čom si dobra. Pokiaľ to nemáš tak skúšaj, zi.
Máš dve ruky a dve nohy, máš zrak, čuch, vnem. Co viac Ti treba? Pokiaľ Ti to nestačí a chceš to zmeniť tak makaj natom ako zmeniť vzhľad aby si bola spokojná.
Sebalaska je cesta, nedá som naučiť hneď ale nato treba čas.
A HLAVNE SA NEPOROVNÁVAJ.
Ako sa o tvojom vzhľade vyjadrovali tvoji rodičia? Aký si s nimi mala vzťah, budovali v tebe sebavedomie alebo ti ho podkopávali? Choď s tým k odborníkovi.
Ale ten manzel je s tebou nie? 🤔
Kazdemu sa pači niečo ine.100 ludi, 100 chuti.Kedže maš manžela, asi taka škrata nebudeš..Keby si bola ako prst, môžeš fňukat.A čo si povedala, zavidim ženam, čo maju krivy nos a ide z nich ženska energia - to je odpoved na tvoju otazku - oni svoje nedostatky nestavaju na piedestal.Dobre, mam krivy nos, ale ine veci su na mne pekne, preto vyžaruju ako celok čaro.
Manželove bývalé boli ploche. Vzal si teba, to znamená, že tvoje krivky sa mu páčili viac 🙂 Jednoducho, ľúbil teba, nie pozlátko ❤️ Tak si to nezkaz tým, že si nebudeš veriť 🍀
Ja som pociťovala pocit nespokojnosti v puberte kvôli zdraviu (tým pádom som si neverila vo výzore, oblečeni, správani), odkedy to prešlo (našiel si ma chlapec), bolo ok. Ľuďom nezáleží ako vyzeráš (kým nesmrdis 😉 ), tiež som si myslela, že nemám "iskru" Ty ju hľadáš, prestaň, pretože tu iskru v sebe mas, len buď samou sebou. Mňa niečo držalo prejaviť svoje správanie, povedať svoje myšlienky, bola som ako paralizovana. Pozri si Priateľov, tam je krásne ukázané, ako ľudia akceptujú každého takeho taký aký je, so svojimi odchýlkami "uchylkami", pretože každý robí chyby. Arogantní si ich nepriznajú, nesnaz sa byť dokonalá, už si, len to nevieš prijať. Poznám ten pocit, je to ťažké, pritom také jednoduché. Prestaň sa kontrovat
Aj Keby si mala krivy nos a ruky nohy sparatka aj tak by si na tom bola rovnako Lebo problem je v tvojej hlave. Nemas sa rada nevies na sebe najst nic pekne . Musis zmenit svoje vnimanie svojho tela lebo krasa je z nutra ako sa citis to vyzadujes. Tehlicky ti nepomozu. Krasa je v oku pozorovatela. Ked sa pozries na seba s nelaskou tak vidis skaredu gulku Keby si na seba pozerala s laskou videla by si zenske krivky .
keď píšeš, že si stále "guľa" máš ešte nadváhu? zdravo sa stravuj, cvic, skús na sebe niečo zmeniť a keď dostaneš nejaké komplimenty, pomôže ti to zmeniť pohľad na seba, nevidím ta, takže neviem zhodnotiť ako vyzeras
Pozri videa od Katarína Rúna.
Jeho byvale boli ploche-a vas si vybral.
Mate na seba prehnane naroky, kooopec kritiky-verim ze nie len na telo.
Ak vas v detstve nebrali taka aka ste, tak teraz musite vy na sebe zapracovat a tu lasku si dopriat.
Zrkadlo je vyborny pomocnik-sadnut, sledovat a vsimat myslienky...su to myslienky napocuvane, verite im fakt?
Vyhľadaj odborníka na pomoc 🙂