Ahojte. Chcela by som vam porosit o radu alebo nazor. S priatelom nemame sex uz rok... Je u nas len obcasna pusa. viem ze ma nepodvadza.nema kedy. to som si ista. Takze odpovede typu ma inu , nemusite pisat.lebo viem ze nie. Proste vravi ze nema chut.ze to tak v ziote mava. Bol davnejsie v base, za drogy. no vraj odvtedy to mava, ze proste nema chut. Nam to zacalo tak ze som ostala tehotna. vtedy bol sex menej a menej.. za cele tehu asi 4 krat.. a od vtedy nic. neviem ako dalej. uz sa snazim ani nerozpravat otom snim, lebo povedal ze ak do toho budem rypat tak chut nepride. doktorovi nechce ist.ze mam cakat. Nasa laska uz preto a pre ine veci tiez poslabla, casto boli aj preto hadky. Uz sa moc necitim ani ako zena... skusala som hocico, aby chut dostal, no odmietol ma. citim sa hrozne......
určite to nie je v poriadku, nemáš na čo čakať, ja som s manželom 14 rokov a mávame sex 1-2 krát do týždňa...neviem, ako by som to riešila
keď si si istá, že nemá inú ženu, tak potom už zostáva len zlá skúsenosť z basy, kde ho mohli sexuálne zneužívať a celkovo sa mu sex sprotivil, ťažko povedať čo poradiť, aby sa to zmenilo.
musíš sama usúdiť či chceš ďalej zotrvávať v takomto vzťahu 😒
no nie je všetko iba o sexe ale k vzťahu určite patrí. chápem že sa vždy nechce a partneri maju kratšie či dlhšie pauzy od sexu. ešte tak tri mesiace beriem, ale rok, to nie je normálne, nehnevaj sa na mna lae ja by som sa pomali začínala baliť...
alebo minimálne navštíviť nejakého odborníka. lebo očividne má nejaký problém s ktorým si sám nevie dať rady....
no, nemas to lahke a obavam sa, ze neexistuje riesenie, ked je snaha len na tvojej strane a priatelovi takyto zivot vyhovuje 😖 asi by si mu mala povedat, ze takto vedie vas vztah ku koncu...
rady typu zbal sa a odid su fakt super! to by bola sama kazda druha zena,lebo tieto probelmy su dost caste,ano aj u nas,ale urcite by som ho kvoli tomu neopustila,,,mame kopec inych veci co nas spaja,a vieru ze sa to zlepsi. radu ti nedam asi,lebo sama neviem,ale urcite vyckaj, to po porode byva....casom sa to zlepsi...uvidis.
tiez mam nazor ako @zivika . povedat mu narovinu, ze tadialto cesta nevedie.. ono sex nie je vsetko, ale k manzelstvu to patri. ak mu bude zalezat na zachrane vztahu, tak pojde aj k lekarovi..
@zukuvi ano mas pravdu. ono je blbe dat radu aby sla hned prec od neho. ved su partnery a ak je problem, treba ho riesit a nie utekat... no ak jeden z partnerov ma snahu toto riesit rok a viac, a na druhej strane ziadna odozva ani len naznak snahy, tak o com je to ?? aby sa len jeden snazil ? som za, aby sa dotycna s partnerom porozravala maximalne uprimne a jasne povedala svoj nazor. ak naozaj bude partnerovi zalezat na nej, tak sa vzchopi.. toto nie je o porode, toto bude nejaky mozno aj fyzicky problem z minulosti z uzivania drog. preto je fajn, ak by skontaktoval lekara
sex do vztahu patri ....a obcasna pusa ved nie ste kamarati...... zbal si veci a zacni zit lepsi zivot....mozno sa uz on zmenil v base...
ja som podobne tiez zazila s ex priatelom proste to nepotreboval k zivotu bol taky :-/ a sme sa rozisli preto ze mne to chybalo a nasla som si niekoho ineho kto mal o sex tiez zaujem aj ked som ex mala rada a bol to najlepsi chlap asi na svete ale sex mi chybal lebo sme sa vzdalovali .-( sice s tym rozdielom ze sme nemali spolu dieta ale ten to vztah vas speje k rozchodu preto ze nie je to len o sexe ale o tom ze to k zivotu milostnemu patri prajem vela stastia 🙂
Aj ked vztah nema byt zalozeny iba na sexe, je dolezity aby bola harmonia a spokojnost. Pokial je to z jednej strany odmietane tak nastava problem a ten sa musi riesit. Myslim si ze rok je dost dlha doba na to aby to bolo iba take obdobie kedy nemam chut, podla mna to uz bude nieco vaznejsie mozno psychyscke, dusevné. Urcite by ste mali o tom hovorit ako dospelí ludia, on musi vediet o tvojich potrebach a byt otvorený. Odporucam aby ste navstivili manzelsku poradnu, pripadneon nejakeho lekara prip.psychologa pokial je tam nieco intimnejsie a hlbsie. A ked o tom nechce ani pocut tak ty musis o tom rozpravat, ked sa da tak nie vycitavo skor ako vazny problem, ktory moze mat konecn dopad na vas vztah.
podla mna ty to nevyriesis nijako... lebo podla toho co pises jedine ty mas zaujem na tom nieco zmenit a iba teba to trapy... mal by sa ist dat vysetrit... mozno by ste prisli na to kde je chyba... no ked nechce... tazko ho prinutis.... neviem co by som na tvojom mieste robila 😒
hovoria,že sex nie je všetko,ale podľa mňa veľa znamená vo vzťahu,lebo väčšinou nim sa zmierujete keď ste pohadaní...atď...takže moja rada čím skôr to ukonč..bude to ťažke,ale tento vzťah tak či tak skonči a ty si nájdeš niekoho ineho...držím palce....a krasne sviatky prajem
prečítala som si odpovede predošlé....a viac menej súhasím s tým, že toto je už naozaj dlhá doba a najhoršie je, že nechce o tom s tebou rozprávať. Preto ak nie s ním, tak najprv by som skúsila na tvojom mieste isť sama za psychológom a poradiť sa, či to je tými drogami, basou, alebo niečím iným- možno bude vedieť poradiť....a potom skúsiť to aj s tvojím priateľom tam ísť. Ale ak nebude chcieť o tom komunikovať....no neviem....myslím, že ak by som ja mala pocit, že som už skúsila všetko, že som sa radila s odborníkom (možno aj lekárom, sexuológom, proste niekým) a nič...tak potom by som zvažovala odchod....musíš si zvážiť, čo je pre teba lepšie- či zvládneš čakať na sex- či vôbec sa to zmení, alebo či zvládneš odchod....každopádne, držím vám palce....
PS: ešte taká rada- skús mu do jedla zaviesť viac potravín na zvýšenie sex. chute- sú to niektoré syry, čokoláda, čili, a neviem čo všetko ešte 🙂 sú aj rôzne bylinkové čaje, ktoré podporujú túžbu...
ja ti poviem pohľad zas z opačnej strany. u nás odmietam sex ja. lenže, my máme vážne narušený vzťah už niekoľko rokov. a ja už viac nevládzem a asi to v krátkom čase skončí rozvodom. ale my sme sa o tom veľa veľa rozprávali a aj rozprávame. vám možno pomôže sa o tom porozprávať. ja som si myslela, že sa môj manžel zmení, keď budeme mať druhé dieťatko, že sa spamätá a začne fungovať, ako sa v rodine má. no nestalo sa a ja som na všetko v domácnosti aj okolo detí sama. vtedy som bola sama na jedno dieťa, teraz na dve. no čo už. bola som naivná. darmo mi všetci naokolo hovorili, že je to blbosť, že dieťaťom sa nič nezmení. ale tak život ide ďalej. ty sa skús otvorene opýtať, či ešte má váš vzťah zmysel, či k tebe niečo cíti, alebo ochladol úplne. lebo napr. ja odmietam akýkoľvek fyzický kontakt.
ukonci to,a hned...uz len preto,ze bol v base za drogy...urcite ma daky problem,,blok a je viac nez iste,ze sa k drogam vrati...to je ako u alkoholikov...
Som v 9 mesiaci a okrem splodenia sme uz sex nemali a ani neverim ze niekedy bude pretoze si dame ledva pusu pred spanim. Francuzak? To čo je??! Sme spolu inak cez 5 rokov ale je to kriza teda riadna, lebo ked ma on chut ja nie a naopak, dost sa hadame dost mu to vycitam ze si najdem niekoho ineho ale on vie ze som taka neni ale uz mi nepride nas vztah vazny iba taky surodenecky. Vadi mi to a speje to do jamy levovej takze po porode bude vazna debata na temu UKONCENIA tohto trapenia a hladanie si svojho stastia niekde inde lebo sex k tomu jednoducho neodmyslitelne patri ale sex z lasky nie jednorazovky.. Drzim prsty a skore vyriesenie problemu iba vy dvaja viete co vlastne chcete.
@lubikan to co je za nazor? Troska pomyleny nemyslis? Za to ze bral drogy uz len kvoli tomu sa s nim ma rozist. A uz vobec nie zeby sa k tomu mal vracat. Okolo seba a v zivote stretavas vela abstinujucich ludi a niektorych si mozno aj vazis ale nikto to nema napisane na tricku.
Ale k otazke. Vsetko zavisi od toho ci ho lubis a ci mas chut vas vztah riesit. Ak nie tak spejete do zahuby. Takyto exemplar mam doma a uz sme zahynuli. Jednoducho nie je laska nie je cesta. Vela zavisi ako fungujete v inych veciach. Ci mate spolocne zaujmy, travite spolu cas. Mate sa o com rozpravat a bojite sa jeden o druheho. Ak ano tak by som skusila vyhladat odbornika.
a nehuli??? huliči to majú také raz ano a raz nie.
asi stoji za zvazenie ci takyto vztah bude fungovat dalej...nezneuzivali ho v base?mozno ma nejaky blok..pokial ti to nevyhovuje, a sex ti chyba, treba si sadnut, vydiskutovat a potom sa rozhodnut..trapenie nema cenu..
hmm a mozno v base dostal chut na inee masko...to sa stava
co vas pri nom drzi? na toto si musite vediet odpovedat. napiste si plusy a minusy. ale sa vam divim, ze ste s takym clovekom, co bol v base, bral, alebo predaval drogy. divim sa vam, ze mu doverujete. nie je normalne, aby zdravy a normalny muz nemal chut na sex, ani 1x za rok. to je chore.
Ahoj! Mala som priateľa 4roky a s toho som mala sex iba 3roky a rok som nemala. Povedala som stop, mňa to nebaví takto a potom som si našla nového a sním ho mam skoro stále. 🙂
Neni o o com debatovat...nemas 15 ci ??? 😕 , zbal si veci a chod za lepsim zivotom a clovekom kt. ti da istoty do zivota a bude novym otcom pre tvoje baby a riadnym partnerom pre teba ako zenu 😉