Nemám pokoj od rodičov

tobias123321
31. okt 2021

Ahojte najprv v skratke môj život:
21 rokov. Šikana na ZŠ, bitky od rodičov preto ich nenávidím. Od 11 rokov na liekoch, 7 krát psychiatria do 18 rokov, dokopy 1,5 roka života tam. Úzkostna porucha ,panicka porucha, derealizacie, sociálna fóbia, prekonané ocd. Viem že čo napíšem je hnusne ale nenavidim rodičov, je mi strašne strasne zle keď sú v mojej pritomnosti. Konečne sa mi podarilo odsťahovať od nich musel som predať motorku zaplatil som si prenájom na dlho do predu aby som konečne začal žiť. V posledné týždne som domov chodím len spať nedokázal som byť snimi ani minútu lebo zase by sme sa hádali. Vždy som bol pre nich sprostý syn ktoremu keď začalo byť trocha lepšie 🙂 a začal vyčnievať z ich predpokladou tak skončil na psychiatrii. Zablokoval som si na nich tel.cisla aj na súrodencou maily FB vsetko. Dnes sa mi dobijali do bytu vyzvanali snažili sa dovolať búchali na dvere mal som strach. Sú to manipulanti !!!!ktorý mi celý život ubližovali a ani tu mi nedajú pokoj.Som slušny pracujúci človek ktorý má pred bytovkou auto, doma čisto,nepijem nedrogujem. Čo mám robiť s tými rodičmi ? Tu mi je tak dobre 🤗 bez nich

77daniela77
31. okt 2021

@tobias123321 Prestahovat sa do ineho mesta ak si naozaj trufas zacat zit novy zivot.So surodencami mas dobre vztahy?Ako sa spravaju k nim?

tobias123321
autor
31. okt 2021

@77daniela77 som v inom meste ale im nerobí námahu prísť hocikde. Súrodencou tiež nemám rád lebo mi nikdy nepomohli boli na rodičovskej strane. K súrodencom sú dobrý o nich sa nemusíte báť.

elizabet173
31. okt 2021

@tobias123321 je to hrozné písať, ale keď sa ti budú dobíjať do bytu, volaj políciu

77daniela77
31. okt 2021

@tobias123321 Ja sa o surodencov nebojim,len som chcela vediet ci celkovo su zli,ci len na teba.Dovod vies?Odkial vedia adresu kde byvas?Mozno sa o teba boja,tazko povedat.Ak nemaju dovod sa takto spravat tak by som na nich volala policiu.

vikinka128
31. okt 2021

@tobias123321 nemali by vedieť kde bývaš, konkretnu adresu.. inak ti asi pokoj nedajú :/

zmrzlinka2021
31. okt 2021

@tobias123321 ak je to tak, ako pises, a su to toxicki manipulanti, ignorovat ich.

pribinak
31. okt 2021

Odchod do zahraničia?

zooeynka
31. okt 2021

@tobias123321 a co chcu ked ta kontaktuju?

tobias123321
autor
31. okt 2021

@77daniela77 Podľa mňa sú to nepríjemný ľudia. Ak sa im súrodenci pchaju do zadku tak sú za dobré snimi. Dôvod je taký že otec mi vravel že som sprostý od narodenia. V dectve som doma robil zle súrodencom lebo ma šikanovali v škole a ja som to nevedel spracovať. Otec ma ale bol asi od 6 rokov už potom pribudli tie psychické problémy a už to šlo dole vodou celý život krik hádky sanitky policie veľký chaos. Adresu vedia nedá sa všetko utajiť.

anne_mary2
31. okt 2021

@tobias123321 zahranicie! aspon CR ked nevies jazyky… ale mozno by ti to pomohlo sj psychicky keby sa tak odstrihnes..
znie to sice naprd, ale aj zit ako hovoris neni urcite prijemne..
Je to sice na jednej strane “ unik” na druhej mozno jedine riesenie pre teba a tvoj vnutorny klud…

tobias123321
autor
31. okt 2021

@zooeynka Nepotrebuješ pomôcť Davidko, neprídeš k nám na obed v nedeľu, priniesli sme ti koláčiky a také ich drísty. Oni si ma chcú zase pomaličky podbrať ale ja som v tomto smere razny prach do tochto bytu neprekročia. Nechodil som sem na to aby som zažíval to isté čo doma.

tobias123321
autor
31. okt 2021

@pribinak nie ja mam tu svoje podnikanie kamarátov nemám absolútny dôvod odísť.

pribinak
31. okt 2021

@tobias123321 tak potom sa poraď s právnikom a vybav si zákaz priblíženia

77daniela77
31. okt 2021

@tobias123321 Tak na nich vobec nereaguj,akoby vobec neboli.Telefon nedvihaj,dvere neotvaraj,zi ako najlepsie vies a mozes.Je to hrozne citat ako ta deptali,verim ti ze ich nemas rad.Pokial si sebestacny a je ti bez nich lepsie uplne sa odstrihni od nich.Mas niekoho z rodiny s kym si rozumies?

zooeynka
31. okt 2021

@tobias123321 ved ti nic zle nehovoria...a ze donesu kolace? No kolki ludia by sa potesili. Zjavne sa o teba boja kedze mas mrte diagnoz a nechcu ta vylucit zo zivota. Nie je nacase sa dat dokopy? Ved otec ta uz hadam roky nebije, nie? Sikana tiez skoncila, si dospely, samostatny, rodicia od teba nic nechcu, len aby ste boli v kontakte, nie???

miskakyska
31. okt 2021

Tak až zas taký sprostý byť nemôžeš,keď sa Ti darí v podnikaní...nie je práve to kameňom úrazu?...neirituje práve to Tvoju rodinu...?

tobias123321
autor
31. okt 2021

@77daniela77 s rodinou extra kontakty nemám ale mám kamarátov, priateľku ja som šťastný a sebestačný nepotrebujem absolútne nič od nich len pokoj 🙂

tobias123321
autor
31. okt 2021

@miskakyska prečo by ich to malo iritovat ? Zas tak sa mi nedarí žeby som bol milionár 😂

77daniela77
31. okt 2021

@tobias123321 Tak sa na nich vykasli.Oni to casom vzdaju.Ty si vyberaj s kym sa citis dobre a nedaj si od nich zasahovat do zivota.Netrap sa uz kvoli nim,to chce cas.Mozu sa hanbit ako ta nicili.

tobias123321
autor
31. okt 2021

@zooeynka keby sa o mňa báli tak by sa správali ku mne doma inak a nemali by ma za... Doma som mohol povedať čo chcem vraveli že si len pokeckaj, sami má vyhadzovali z domu od 18 rokov tak prečo im zrazu chybám 😂😂

77daniela77
31. okt 2021

@tobias123321 Mozno sa teraz nudia,chybas im ako boxovaci mech,nemaju si do koho udriet....Je to vyborne ze stojis na vlastnych nohach,si sebestacny,mas priatelov,priatelku.

zooeynka
31. okt 2021

@tobias123321 vymenoval si nam asi 5 diagnoz, keby si mal decko s tolkymi diagnozami ktore odmieta s tebou komunikovat nebal by si sa o neho??? Nehladal by si k nemu cestu? Aj tym nosenim kolacov a pozyvanim na obed, ktorym ta tak obtazuju a irituju.

miskakyska
31. okt 2021

@tobias123321 🤷
Keď sú takí protivní na Teba🤔rodič má svoje dieťa podržať,nie mu nohy podkopávať😳
Držím palce✊✊✊✊✊🍀🍀

tobias123321
autor
31. okt 2021

@zooeynka tych diagnóz je ešte viac trocha 😆. Bál by som sa o svoje dieťa ak by som vedel že tie problémy psychické nemá kôli mne. Ale oni mi ich spôsobili nijako to za celý čas neodškodnili, vždy všetko hrotili na maximum doma nemali absolútne absolútne žiaden strach o mňa nenávideli má vraveli že mám vypadnúť z domu ak sa mi to nepáči. U mňa majú ty ľudia už dvere zatvorené

tobias123321
autor
31. okt 2021

@zooeynka Ja nie som nezvestný 😂. Vedia že žijem, mám kamarátou pracujem ja som im vysvetlil prečo sa snimi nechcem baviť to nie že som zmizol zo dňa na deň a teraz majú strach o mňa

luccija
31. okt 2021

@tobias123321 už si tu písal ..som rada, že si odišiel.Ano jedna z možností je, že im odišiel fackovaci panák.Stale sú to rodičia...možno by bolo fajn napísať, že žiješ, máš sa dobre, nehladujes a ozveš sa niekedy, že si dospelý máš priateľku a bol čas sa osamostatniť a nájsť sebavedomie.Je to kruté, ale áno môžeš mať aj takéto pocity voči rodičom oni vedia prečo, alebo si to neuvedomujú ..

haley7897
31. okt 2021

@tobias123321 majú strach o teba alebo nedokážu spracovať, že už nad tebou nemajú kontrolu? 😎 Ako dlho je to odkedy si sa odsťahoval? Nieje šanca ze ich to časom prestane baviť a zlezu ti z chrbta?

tobias123321
autor
31. okt 2021

@haley7897 neviem odpovedať , som odsťahovany krátko asi 2 týždne

tobias123321
autor
31. okt 2021

@tobias123321 čo mi je trošku ľúto určite chybám svojim sestrám dvom najmladším 😕. Mali má radi vždy chodili všade somnou a vraveli že z davidom je sranda 🙂

77daniela77
31. okt 2021

@tobias123321 To je kratka doba,ich to casom prejde.