Ahojte, máme 2-ročnú dcérku, mala som ťažký pôrod a maličká je veľmi náročné dieťatko......po týchto skúsenostiach nemám chuť veľmi na sex a na ďalšie dieťatko, hoci by som nechcela, aby maličká ostala sama. Mám pocit, že sa manželovi vyhýbam a vyhovuje mi, že spávame samé a manžel v druhej izbe. Mám akýsi blok, ktorý ma brzdí. Čo s tým?
mala by si skusit terapeuta lebo vies ako chlapom to chyba a co nenajdu doma hladaju inde ...je to asi lahke povedat ale riesenie vidim v terapii ak ti zalezi na manzelstve .. drzim palce
@andrearuj myslim,ze je to pochopitelne...porod,starostlivost...strach z dalsieho tehu....vies,kazda sme niecim takym presla...porozpravaj sa o vsetkom s manzelom,jednoducho mu povedz vsetko,co citis,opis svoj strach....povedz,ze ho lubis(ak ho lubis)...a ze strach ti brani v milovani,atd......jednoducho,aj on potrebuje vediet,co citis a spolocne urcite prekonate vsetky problemy a najdete vychodisko...drzim ti palce,aby sa vsetko dalo do poriadku
P.S. inak,aj ja mam strach...ale zacina vitazit tuzba po druhom babatku 😉
možno je to aj stereotypom, každý deň rovnaký... mám tiež veeeľmi náročné dieťa, často trpím depkou, že to nezvládam, že som zlá mama a to sa odráža aj inde... večer keď malá zaspí, padám do postele vyšťavená a jediné čo si želám je spánok!!! boli časy keď som spala len 2-3 hodiny denne, vyčerpanosť sa podpíše pod všetko, aj pod intímny život. Veľmi dôležité je rozprávať sa s mužom, musí vedieť čo cítiš a pomôcť ti, spolu to musíte riešiť. Manžel musí mať pochopenie, ale tiež potrebuje cítiť, že máš záujem to zlepšiť. Keďže ja som večer tak unavená, že sa ledva dokážem pohnúť, začali sme to riešiť tak, že sa jeden druhému venujeme cez deň 🙂 keď si malá pospí na chvíľu cez deň, alebo keď ti má kto malú postrážiť aspoň na chvíľku v dni. Doprajte si s mužom pár minút pre seba, aj keď sa budete len túliť... držím palce!
@andrearuj ahoj. no vitaj v klube... ja som pred casom toto tiez riesila tu na konovi, rady bab si pozri tu: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/nezaujem-o-manzela-2/
zatial mi to nejako nepreslo, co sa toho sexu tyka, ale mam pocit, ze som na dobrej ceste, chodim k terapeutovi a dooost mi to pomaha...