Patrím medzi ludi, ktorí ,, vždy" hľadajú telefon. Veľký dom, veľa miest, kde ho človek môže položiť. To platí aj o partnerovi. Aj on ho foma často hľadá. No ale ja som si ho včera zabudla v obchode... Prvýkrát. V minulosti sa mi raz stalo, že som si myslela ze som ho zabudla v obchode, našťastie nie. Našťastie, zlata pani predavačka mi ho odložila. Lenže doma peklo, aká som nezodpovedna, nedávam si na veci pozor, len tak nechám tel niekde.... A mam si vymazat komplet konverzáciu, fotky, proste všetko s partnerom. Vraj nepotrebuje aby si prezeral niekto jeho fotky keď ja lahkovazne nechám tel v obchode. Príde mi prehnaná taka reakcia, ved sme ľudia. Proste som mala nákup bez tašky, a položila dom ho na pokladňu. Ale vraj nie, také veci sa nestáva ju,
to len ja som taka nezodpovedna. Prosím názor
Pán Bezchybný? Príde mi dosť hystericky na chlapa
Partnerovi by som poradila hysteps, psychiater predpise (nie, nechcem tým povedať, že naozaj patrí na psychiatriu, ale jeho reakcia je prehnaná a hystericka. Keby ti ten telefón ukradli, tiež by si mala mat vymazanu konverzáciu? Proste blbosť) A s potešením by som mu aspoň dva mesiace po každej správe ci fotke oznamovala, že, žiaľ, nestihla som si ju pozrieť, lebo nechcem byť nezodpovedá v tak radšej hneď všetko vymazavam. Mal by svoju blbú reakciu na tanieri tak dlho, kým by ho neprešla chuť má vychovávať.
odporucam kupit si smart hodinky... ja tiez stracam telefon (len doma nastastie) ale ak sa od neho vzdialim a stratia signal s hodinkami tak hodinky mi zavybruju... a viem ze ostal napriklad doma a podobne
A to co za fotky ti posiela ked sa boji, ze ich niekto uvidi.
@dzina007 aké smart hodinky máš. Už dlho o nich uvažujem a neviem sa rozhodnúť
nema niekde zatajenu frajerku, rodinu?
jeho reakcia je uplne cez ciaru. To by som si nenechala pacit. Napokon, telefon si nenechala v obchode z pleziru, lebo si bola znudena.
No fuj, to je teda nadradenosť a povýšenosť, chápala by som, ak by mu tak nejak samo o sebe lepilo kvôli fotkám, ale osobne by som sa ohradila voči tomu "výchovnému" naratívu, si jeho partnerka, nie dcéra.
Budte vdačny a štastny, že ho vratili.Keby to bol drahy telefon tancujem odzemok 2metre nad zemou muža nepočuvam
No nie take veci sa mi nestavaju, nepolozim si mobil na pokladnu ;) Ale reakcia je teda neprimerana, na druhej strane, dufam, ze ho mas aspon riadne zablokovany ked ho stale neveis najst :D Aj jemu sa moze stat, v tejto hektickej dobe, ked ja tiez neiem napriklad kde mi hlava stoji a pri odchode z domu si hladam aj tu hlavu niekedy, nie to este mobil.. veci 5x kontrolujem, ci mam :D ...
Podľa mňa mu len praskli nervy. Nauč sa za každých okolností doma dávať telefón na jedno miesto. Napr. polička v obývačke. V obchode telefón nevyberám a nedávam na pokladňu, nechávam ho v kabelke, vrecku atď tam kde bol predtým. Ale zabudla som už raz platobnú kartu pri pokladni a dieťa som mala takého extrémistu náročného, že aspoň 50x som zabudla kľúče z druhej strany dverí a 4x skoro podpálili byt, keď som zabudla, že preváram veci pre bábo.
Mňa, ale tak vytočila dcéra keď 15tyx za pol rok stratila telefón alebo kľúče a s bohorovnym kľudom, že vsak sa vždy našiel....
Trosku prehana teda ak nieje tajny agent alebo ti neposiela nejake extra eroticke fotky. Predavacky urcite vasa komunikacia nezaujima..
Zaujimave ale je ze ho trapi prave totoskor by som sa bala aby niekto nezneuzil pristup k aplikaciam a emailu..a tiez nosim vsetky doklady a karty v puzdre pri mobile cize kebyze ho stratim tak ten kto ho najde by si " urcite" ako prve precital o com kvakam s muzom
@negymama no vies, aj ked platim kartou, nikde si telefon nepolozim.. hygiena... prave preto platim mobilom, kartou, aby som nikomu nic nemusela podavat a n ikde nemusela nic polozit. Ale to je zase ina tema... teiz kolko krat v strese nieco niekde polozim :D
@simca06022011 ja to chapem, tiez davam na veci pozor. len niekedy staci sekunda, ina situacia ako obvykle, priklad nieco mi vypadne a dviham to zo zeme, alebo ma nieco vyrusi ...a clovek vtedy nechtiac zle polozi vec, ktoru ma neustale v pozornosti.
Ja som bola minule s dcerou na nakup, na ulici mi zvonil telefon, v ruke som mala pripravenu kartu na nakup a ako som prekladala tasky z ruky do ruky, nechtiac som pustila kartu do nespravnej priehradky kabelky, tak ze spadla mimo na zem. upozornila ma na nu okoloiduca.
Teraz mavam take nepozorne nehody zriedka, ale ked boli deti male /mala som ich 4 po sebe/ tak som viac zabudala stracala veci, lebo vzdy mi niektore odputalo pozornost, deti si vedeli vybrat vzdy tu "vhodnu" chvilu na pad z motorky, ci treba mi kakat...
v kazdom pripade je muz autorky debo, co si na nej teraz arogantne dviha ego." Urobila si chybu, taaak, teraz si ta ja podam a dam ti to vyzrat. "
Mne je jedno ci je jeho reakcia opodstatnena alebo nie... skor ma zarazil sposob akym sa s tebou rozprava. Ako s malym dietatom. To nie je spravne.
Ak by ti bolo jedno co sa stalo tak mozno by bolo na mieste ti pripomenut byt viac opatrna ale predpokladam ze ta to tiez trapi a tak si vies popol na hlavu nasypat sama.
muz mojej kamaratky je podobny ako ten tvoj. Kamoska zvykla piect chlieb, ale raz nevydalo a tak kupila v potravinach rozky. Pre kazdeho z nas proste klasika ale nie pre neho. Tak ju zjazdil, ze je to nebalene, ktoviekto na ne nakychal a urcite sa nakazia virusmi...proste kvoli rozkom bola ticha domacnost 2 dni.
proste stalo sa, das si vacsi pozor. On nikdy nikde nic nestratil, nedomotal?
Troška to preháňa, ak ho máš zaheslovany, tak čo robí taký teater?