Nelezie vám svokra na nervy?

12. nov 2022

Ahoj baby niekedy mi lezie svokra na nervy . Vyžaduje telefonaty , keď človek nezavolá vyčíta že na ňu človek serie. Dáva nevyžiadane rady ohľadom starostlivosti o dieťa, lebo ona to tak robila tak to tak mám/musím robiť aj ja . Keď ju človek zavolá na návštevu nemá čas. Keď sa ozve ona hoci aj ráno o 9 že sa nudí a čo som to za nevestu keď ju nezavolám keď mi hovorí že sa nudí .
Keď idem do mesta tak berie ako povinnosť z mojej strany že jej to mám vždy ohlásiť aby sme sa mohli poprípade stretnúť . Lebo ja nemám právo ísť sama do mesta alebo na prechádzku hneď sú výčitky čo si nezavolala ?
Milión veci ktoré by som mohla menovať, ja len či aj vy ste nemali podobne problémy .

kris_tin257
12. nov 2022

Mali ale s mamou nie so svokrou 😀

sudocek
12. nov 2022

Mne zvikne svokra tiež mudrovat. Ale nechám ju nech sa vyrozpráva.Hadam sa jej potom uľaví. A robím si podľa seba ako uznam za vhodné. Jedným uchom dnu druhým von.

dilino
12. nov 2022

Vieš aká je najlepšia svokra. Studena.

148terka148
12. nov 2022

Lezie a poriadne na nervy..kolkokrat donesie k nam svoje haraburdy co nechceme parkrat som sa s nou uz pochytila a planujem jej zas dohovorit..den noc by som tu mohla pisat ale uz si s muxom niekedy robime srandu ine mi neostava

blancheporte
12. nov 2022

Akurat ju teraz riesim....zase kupila teplaky a tricko pre syna.Vypredajove kusky za 1,50.Cize kvalita 100% polyester a o style uz ani nehovorim.Na handry sa to pouzit neda!!!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
svetlonos
12. nov 2022

Bohu vdaka je daleko, v zivote som ju nevidela ani na fotke a ak je len polovica pravdy z toho, co mi bolo povedane, tak ani ziadny kontakt neplanujem.
Ale chapem ta. Nevyziadane rady by radi davali vlastni rodicia a ohen na streche, ked ich zrusim. Zabudli, ze uz nemam 18 ale 40 tak ich kolkokrat musim ukocirovat a vela krat len krutim hlavou a nechapem. Lebo, zabudol vol ze telatom bol - znamena v tomto pripade - tvaria sa ako bez chyby, neomylni akoby ja som bola dement a neuvedomovalavsi, co za blbosti robili. Takze ako vudis, nemusi to nyt vzdy len svokra 😉
Prajem oevne nervy

katkami123
12. nov 2022

Niektoré svokry potrebuju cely život niekoho cvičiť a bohužiaľ, najčastejšie to schytaju buď nevesty alebo zaťovia.

autor
12. nov 2022

@blancheporte aj mne tak núti veci 😄😄 takúto čapicu hentaku deku . Ja hovorím mám čapic aj 5 .. ale takúto nemáš . Hovorím nechcem mám toho plnú rit preboha . Normálne cudzia žena krútila očami v obchode keď videla že si nedá povedať hah

mikadooo
12. nov 2022

Nie nemala som a nemám. Svokra nech volá synkovi a je po probléme 😉. Moji svokrovci volajú hlavne so synom. Na začiatku boli také snahy, ale ja som mužovi naznačila, že nemám s nimi o čom klábosiť, tak si postupne odvykol mi dávať telefón a oni si odvykli si ma žiadať k telefónu. Boli to také hovory o ničom (a podľa mňa aj sú, ale tak muž je zvyknutý. U nás sa volalo len keď bolo niečo treba, nie len tak o počasí a o tom, čo kto videl v telke a podobné témy🤷). Ja na tvojom mieste by som ju začala jemne odúčať od telefonátov s tebou. Kedykoľvek by sa dalo počas telefonátu, by som sa jej opýtala, či nechce hovoriť so synom, že musím ísť variť/prať,... 🤭🤭🤭.

blancheporte
12. nov 2022

Len ja tie handry musim skladovat pokial na nich manzel nezabudne.A potom sup do kosa.

autor
12. nov 2022

@mikadooo ja sa snažím obmedzovať tie telefonáty . Keď zavolá , niekedy schválne nezdvihnem a zavolám jej až po hodine a poviem že som nemala čas , a že ani teraz nemám lebo musím hento a toto . A niekedy jej poviem do telefónu tri krát dobre končím a ona sa tvári akoby to nepočula a rozpráva si svoje ďalej . A to mám ešte výčitku veď som ti volala už pred hodinou sereš na mňa . Pritom mám doma malé dieťa a všetko robím len keď spí , koľko krát jej to aj tak šplechnem že ako keby zabudla aké to je mať malé deti že či si myslí že ja len sedím na zadku a čakám dokedy mi zavolá .

mikadooo
12. nov 2022

Mhm. Tak skús sms ahoj nemám čas, zavolaj prosím ťa radšej Jožkovi 😁 (neviem ako sa volá tvoj chlap).

autor
12. nov 2022

@mikadooo hah horšie je že ona keď volá tomu môjmu "Jozkovi" tak ten povie že on jej volať nejde nech jej zavolám ja . On tiež nemá náladu sa s ňou rozprávať . Lebo to je len väčšne sťažovanie sa a drísty a ja pre pokoj v rodine nech zas nepočúvam výčitky potom hodinové zavolám a poviem že niečo robíme takže nejdem s ňou vytelefonovavat dve hodiny .
Keď volá jemu a nezdvíha zavolá hneď mne . A keď nezdviham ja volá zas jemu . Bombardacia 😄😄

mikadooo
12. nov 2022

Aha 😂😂😂 no výborne. Tak potom jedine dať hlasný hovor a do toho si robiť svoje a občas zahučať nejakú takú "áno, som tu, počúvam" odpoveď 🤷. Ale teda nezávidím toto 😕.

autor
12. nov 2022

@mikadooo presne to tak aj robím . Alebo poviem že musím končiť lebo ... A vždy niečo vymyslím 😄 čo mám akurát súrne . A keď jej náhodou poviem že dnes som bola v meste tak zas 10 minútové reči a ty si bola v meste a čo si sa Neozvala , ja že išla som len na skok . Nemala som čas sa zdržiavať . Dokonca ma cez leto upodozrievala či niekoho nemám keď sa chodím sama prechádzať a jej sa ani neohlásim . Vtedy som na ňu naškriekala čo si to dovoľuje

katkami123
12. nov 2022

Aha, blížia sa Vianoce, kúpte jej ako darček intenzívny kurz angličtiny a povedzte, ze tam sa bude môcť vyrozprávať, naučí sa jazyk, spozná nových ľudí, pocuvat ju budú musieť a aspoň bude mat nejaký koníček a nebude stále na vás vysieť. Vy máte svoje životy, vašou povinnosťou nie je robiť jej animatorov, aby sa stále sama necítila, musí si život zariadiť aj trochu inak ako Vam vyčítať veci, za ktoré ani nemôžete.

mjk40
13. nov 2022

Rád čítam tieto diskusie o svokrách. I keď sám nemám čím prispieť. Moja svokra v čase keď som spoznal moju budúcu ženu už nežila. Tak raz neviem či je to dobré alebo zlé.

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macikovaiveta
13. nov 2022

Nie neleziem si na nervy 🤣

mandzula
13. nov 2022

Nelezie, ja mam fakt super svokru.

gertrudaosem
13. nov 2022

@blancheporte to som už aj ja spravila s tými handrami 🤣🤣🤣

blancheporte
13. nov 2022

@gertrudaosem Ziadne vnucata nema,len mojich 2 synov.Pracuje v Rakusku a berie este dochodok a kupi vypredajove handry,ktore sa nedaju obliect.Toto ja neviem nijako spracovat v sebe.Uz si namyslam,ci to nerobi naschval,aby ma nas......

gertrudaosem
14. nov 2022

@blancheporte jasne, môže byť, že to robí schvalne... Viem si to živo predstaviť