Nekonečné spory s bývalým

rhondab
5. apr 2017

Ahojte baby, potrebujem pomoc hlavne takých ktorých si niečim podobným prešli. Zhrniem to pred 10 rokmi som stretla chlapa s ktorým som žila donedávna, narodil sa nám syn ktorý ma momentálne 8 rokov, po narodení syna si hľadal milenky tolerovala som mu to až do času do kedy som si nepovedala dosť, zobrala som malého a odišla k rodičom kde momentálne aj žijem. Dostala som sa koli nemu do dlhov, ktoré doteraz splácam a najvačši môj problem je ten že odkedy sme sa rozišli mi nedá pokoj! To je už neúnosne, rozišli sme sa lebo si našiel inú ženu s ktorou aj žije, ale mne nedá pokoj taha ma po sudoch. Stretavanie s malým som mu umoznovala po plateni vyzivneho ale malý od neho chodil nestastny, vracial až nedávno prišiel domov ovracany mal modriny sla som na policiu a socialku odporucili aby maly k nemu nechodil utrpel ujmu,boji sa ho nechce ho! Maly mi povedal že po nom strasne krical a ze ho zavrel na balkon v zime v tricku!!!! byva na 8 poschodí. No on aj napriek tomu neda pokoj, vymysla si na mna vsetko mozne. Súd sme mali nedavno odrocili ho nic sa neporiesilo ani starostlivost ani vyzivne do 20.6 mi nic nebude platit, sudkyna nepustila socialnu pracovnicku ani k slovu, myslim si ze uz aj sud zacal podplacat neviem ako z toho začarovaneho kruhu von:( Maleho caka pred skolou, boji sa ho nechce k nemu ísť . Na deň mi napíše aj 100 sms ja s nim niesom v kontakte neodpisujem mu ani tie sms nečitam mam ho bloknutého ! ale nonstop mi chodia listy predvolania na sudy on je chory, normalne nahraval hovory, ked prisiel po maleho kameroval ma! naschval ma vyprovokoval aby som mala nervy a kameroval to, proste ja už neviem čo robiť. Poradte najradšej by som zrušila otcovstvo, nechcem ani jeho vyživne chcem len pokoj :( ale bez jeho suhlasu asi nic nevyriešim nie? Proste mna a maleho psychicky terorizuje to už hraniči s totalnym obťažovaním ja nemam minutu od neho pokoja, vkuse vola vypisuje,vymysla si na mna posielal na mna socialku ked som bola na marodke no proste to je chory clovek! Ja už neviem ako ďalej asi už nikdy nebudem mať od debila pokoj. Našiel si inú ona pre nho nechala 3 deti a muža, žije s ním i tak mi neda pokoj, nemožem ho ani vidieť ani cítiť. Proste ja neviem ci je mnou posadnutý alebo čo ... ale to už je neunosne:(
Kto je v podobnej situácii? alebo bol? čo robiť?
Ďakujem vopred za každú radu.

dzjanetta
5. apr 2017

@rhondab ahoj..urcite na policiu za obtazovanie..sms-ky..a maly ma uz 8r. mozes dat na sud o zmenu styku,ak sa vyjadri ze k otcovi nechce...sud to bude brat ma vedomie...ci ako to teraz mate? Davas mu dieta len po vasej dohode..?? A k tej co s nim zije..nechapem MATKU..ktora koli chlapovi opusti deti..to je hrozne

rhondab
autor
5. apr 2017

@dzjanetta Ja som povedala že už ho nedostane v žiadnom prípade malý k nemu ísť nechce, v noci vždy strasne skripal zubami odkedy k nemu nechodi vobec neskripe mal stres, raz vecer mi povedal ze on uz k nemu nechce nikdy ist mamka uz ma k nemu prosim nikdy nedavaj slubujes? Takze ho nedostane ani vyzivne neplati sem tam posle po 50 eur ja nepotrebujem jeho peniaze ja len chcem pokoj. No to ani ja ju mama vyhodila z domu, zije u nho v byte minule mi predavacka v obchode hovorila ze chodila s modrinami tak určite ju zbil on je nenormálny človek.

dzjanetta
5. apr 2017

@rhondab boze hrozne..takze nemas este sudom urceny styk s otcom? No ale aj keby si mala..po jeho slovach by mu ho ani ja nedala..chudatko male..

rhondab
autor
5. apr 2017

@dzjanetta Ja som mu ho davala ked mi platil výživne každý víkend lebo on robi v zahranici len cez vikendy je doma, ale potom prestal posielať peniaze zas poslal a potom maly bol z neho zdeptany cely cas to v sebe dusil nechcel mi nič povedať lebo on mu to zakazal! až naposledy ked prisiel domov a mal modriny mi potom večer ked sa ukludnil všetko povedal, ako sa tam hadali, bili, rozlial vodu tak mu povedal že ma isť do pi*i! a zatvoril ho v tricku v zime na balkon, hresil pred nim na mna! Ja som mu nikdy nebranila nechcela som dietatu zobrat otca ale toto uz je vrchol už ho nedostane nikdy! ja to nedovolim

dzjanetta
5. apr 2017

@rhondab mas ho v starostlivosti?..a to sudom nestaci? Ked sa 8r.dieta vyjadry? Sud podplacat? Kolko sa uz sudite

rhondab
autor
5. apr 2017

@dzjanetta jasne ja ho mam. Tak vidíš že nie ak sa to teraz neporieši tak už to budem riešiť ako ovplyvnovanie sudu. Už asi rok sa to taha. Prv sme sa chceli dohodnut iba my dvaja ale s nim sa nedalo proste. A nechcel mi platiť a ja som podala o zvysenie vyzivneho a tym sa to všetko začalo. Sudy,tahanice,predvolania nonstop nieco teraz som 3 den v praci robim v Rakusku maly je doma s babkou a dedom a od nedele mam doma 2 papiere zo sudu a jeden zo socialky nemam jeden den kludny.

dzjanetta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
virginia
6. apr 2017

To je neunosne, potrebujes velmi dobru pravnicku, ktora taketo typy chlapov pozna a vie predvidat, co najblizsie urobi a vie konat v predstihu. Ver mi, su take. Mam osobnu skusenost, len moj byvaly je nastastie nadpriemerne inteligentny, takze nezachadzal az do takych extremov. Nie, ze by bol taky empaticky voci mne alebo dietatu, ale vedel, ako to skonci, ze ho rodina odsudi, ze sa to cele prevali na verejnosti, ako je hajzel a to ho desilo.
Ale furt nieco posielal na sud, predbezne opatrenia, preplatenie nakladov na starostlivost o dieta, ze ohrozujem dieta na zivote, lebo ho beriem na dovolenku na Sri Lanku ... Len sudkynu nepodplatil, ta si drzala odstup (od nas oboch). A tiez zil so zenou, kvoli ktorej sme sa rozviedli. Ta podla mna ani netusila, kolko energie do mna dlhodobo vkladal aj po rozovode 🙂. Ale ako utecha, cas vsetko otupi a uz je to ok. Nastastie aj dieta sa zda, ze to prezilo v dobrom dusevnom zdravi, uff.

juliet86
6. apr 2017

Vsetko si fot. Vsetko si zapisuj a archivuj. Podavaj hlasenia na socialku aj na policiu. A bud v pokoji. Vyhladaj psychologa. Bud vseobecny ta moze vypisat zadarmo na sedenia alebo na urade prace maju mat zadarmo psychologov. Dalej pogugli luga za dusevne zdravie pripadne pomocobetiam nasilia napis ombudsmanke a detskej obmudsmanke najma sa postaraj o seba a syna ako vies. Odblokuj si ho a archivuj. Pidaj trestne obvinenie za obtazovanie kybersikanu ublizenie na zdravi atd

esther03
6. apr 2017

@rhondab a nenasralo ho prave to, ze si mu davala dieta len ked platil vyzivne? Lebo prave tu si ty jednala protipravne. Ty by si mu mala dietat davat v case urcenom sudom bez ohladu na to ci plati alebo nie.

gdulskadarina
6. apr 2017

ono tieto spory o deti su strasne. treba si pamatat ze na to vzdy doplati len to dietatko ktore za nic nemoze. odopierat mu ho nemozes zo ziadneho dovodu je jeho otcom tak to bolo je ale aj bude a ty sa s tym co sa medzi vami stalo len vysporiadat

rhondab
autor
7. apr 2017

@esther03 Ahoj maleho som mu davala vzdy ked chcel a sudom sme nemali urcene v tom case este nic, ani teraz este vzdy nemame urcene kedy ho ma mat vlastne. Ja som mu ho davala vzdy ked chcel samozrejme ked mi platil peniaze na ktorych sme sa dohodli bola dohoda zaplatis mi budes mat maleho kebyze ho nepostrasim tak maleho zoberie a neda mi ani cent ako aj teraz nic neplati ale ja uz nechcem od neho nic, nech mi da pokoj.