Neistota v manželstve. Je mi manžel neverný?

ondatra95
19. nov 2020

Pomoc žienky, už dva mesiace mám podozrenie, že moj manželík je mi tak trochu, ako to povedať, neverný :(

Moja veľmi dobrá priateľka mi povedala že ak Vás muž podvádza tak to zistíte tak že ak spí s inou ženou a potom s vami tak sa vaše menštruačné cykly zjednotia a tuto začína byť záhadné. Býva s nami aj moja sestra s ktorou až tak dobre nevychádzam ale je to rodina...a vždy jej menštruácia začala o 10 dní neskor ako mne pretože bývame spolu a už to proste viem. No tieto dva mesiace som si všimla že mávame naše mňesíčky spoločne.. Zistila so to podla počtu tampónov v koši a neboli moje... Poradte mi je to len čistá náhoda alebo je podla Vás táto povera pravdivá a moj muž ma podvádza s mojou sestrou?

Prosím poradte dole komentrári, som zúfalá, nechcem si zničiť rodinu.

ďakujem

PS: trápi ma aj virážka v mojom podbrušku a svrbí, može to mať s tým niečo spoločné?? Videla som prísť sestru predvčerom od gynekológa, Ďakujem babule za pomoc , viem že mi pomožete lebo tu vždy nájdem dobré rady..

sisa_s
19. nov 2020

Vzdy tu najdes dobre rady? Ved si sa teraz zaregistrovala a uz taku blbost vypotis zo seba, mňesíčky 🤦

simsalabim
19. nov 2020

@ondatra95 a to tvrdenie "ak Vás muž podvádza tak to zistíte tak že ak spí s inou ženou a potom s vami tak sa vaše menštruačné cykly zjednotia" ma tvoja kamoska aj nejako vedecky podlozene? Ved to je riadna blbost.

1aduliatko1
19. nov 2020

ak mám menzes, kedy aj ty, tak spávam s tvojím mužom? 😀 😀 😀

janka_266
19. nov 2020

@ondatra95 rovnako sa zvyknú synchronizovať, aj keď bývajú ženy spolu. Nám sa to tak dialo na intraku 😃

ondatra95
autor
19. nov 2020

@sisa_s spravila som si nový účet lebo na starom mám svoje pravé meno a enchcela som aby to niekto videl, a ak mi nechceš poradiť tak nekomentu sisa

denden77
19. nov 2020

to akoze naozaj???
a ratat cudzie tampony v kosi???
pobehaj toalety v obchodnych centrach.. to este budes pozerat kolko mileniek ma tvoj muz 🤣

katkami123
19. nov 2020

Vymyslená téma

sisa_s
19. nov 2020

@ondatra95 ale ta cela tema je blbost...nevychadzas so sestrou a nastahujes si ju k manzelovi...tak ju vyraz z domu...ratas tampony, vies, ze prisla od gynekologa...boze

ondatra95
autor
19. nov 2020

@simsalabim neviem či to je vedecky podložené ale čítala som o tom aj jednu diskusiu na fb, kamarátka mi povedala že si to tiež myslí, ale ak to vyvraciate Vy pani Simsala Bimová tak máte asi pravdu, máte asi pravdu

1aduliatko1
19. nov 2020

sadni si s mužom, so sestrou a spýtaj sa ich, či spolu spávajú, to sa ešte len prestanete baviť ...my ti to tu nepovieme

ondatra95
autor
19. nov 2020

@sisa_s aj ked nevychádzas s ludmi bohužiaľ musíš s nimi bývať je to rodina, je mladšia má iba 16 rokov, a ten byt nie je manželov ale moj, moju sestru mám v opatere

majkeel
19. nov 2020

:D Sehrezada.
A co ta znasilnena susedka zo vcera? Ta uz je prec a nastahovala sa sestra? A vcerajsi gulas sa podaril?

simsalabim
19. nov 2020

@ondatra95 pozri, ja si usudok robim na zaklade faktov, nie na zaklade neoverenych informacii od tvojej kamosky ci diskusie na Facebooku. Ver mi, toto co si sem napisala, je asi taka pravda ako to, ze zem je plocha a nie gulata. A mimochodom, nemusi mat neplnoleta na vysetreni sprievod zakonneho zastupcu?

ondatra95
autor
19. nov 2020

@1aduliatko1 ďakujem za Vašu odpoveď

princeznasevera
19. nov 2020

@ondatra95 pockaj tvoja sestra ma 16 rokov? Inak krd by som sa podla toho riadila tak moj muz trtka s polkou kolegyn kedze mame skoro nachlp rovnake menzesi

ondatra95
autor
19. nov 2020

@majkeel neviem o čom píšete??

majkeel
19. nov 2020

@princeznasevera no, mala by si sa teraz seriozne zamysliet ... 🙂

princeznasevera
19. nov 2020

@majkeel veru 😂😂😂

viera
19. nov 2020

TROLL🎈

ibrunova
19. nov 2020

A by ma zaujímalo, ako zistím, s kým sa mi moje mňesíčky zjednotili

sisa_s
19. nov 2020

@ibrunova vyhliadni si podozrivu a musis ratat tampony predsa 😅

majkeel
19. nov 2020

@ibrunova Kontrola kontajnera pred panelakom 🙂

ondatra95
autor
19. nov 2020

@majkeel prepacte, ale ludia si chodia na toto forum pre rady a pomoc a vy ma sudite za moj strach. o sestru sa musim starat ma 16 rokov. Chcela som len vasu radu a to ci mi tento fakt vyvratite alebo nie. Ludia si sem fotia tehotenske testy a k nim pisu "som tehotna?" alebo ze ich bolia bradavky. Vy sedite cely den nad diskusiami modreho konika a pisete hluposti narozdiel toho aby ste niekomu naozaj poradili. Ja vam nekomentujem vase fotky deti a kto ma kolko mesiacov, to nemozete napisat roky???? prepacte pred napisanim komentaru sa zamyslite ci chcete naozaj pomoct alebo sa mi len vysmiat za moj strach...myslela som ze zeny si maju pomahat

sparkling
19. nov 2020

@ondatra95 ved uz ti poradili. Je to 100 % kravina

majkeel
19. nov 2020

@ondatra95
Ved pomaham: Na "virážka v mojom podbrušku a svrbí" - daj si canesten a nepouzivaj lacne umele boxerky a slipy z ciny. 🙂

simsalabim
19. nov 2020

@ondatra95 a neodpovedala si mi na otazku, ci 16 rocna nemusi mat na vysetreni zakonneho zastupcu. Lebo ja som moje uz velke deti musela sprevadzat do 18ky, lekari mi povedali, ze take su teraz pravidla... U vas nie? Sprevadzal sestru ku gynekologovi tvoj manzel?

mitako
19. nov 2020

@1aduliatko1 toto mi pripomenulo mna s kamoskou :D. Tiez mame menzes naraz, ale teraz netusim, ci spavam ja s jej manzelom alebo ona s mojim :D. Baby, radte! 😂

adusa1987
19. nov 2020

No ja som.robila v cisto zenskom kolektive kde sa nam po case zjednotila menstruacia a nikto s nikym nespal..ape opytam sa inak okrem tej udajnej rovnakej MS mas nejake podozrenie zeby spolu spali? Spravaju sa inak ked si pri nich atd?

diewcatqoo
19. nov 2020

Ja mam menzes rovnako s dalsimi 3 kolegynami, ktore vedla mna sedavaju v open space... musim sa informovat, ci su s mojim muzom spokojne 🙂