Neistota ohľadom manžela

michi29
25. dec 2022

Ahojte žienky, ak to sem nepatrí, vopred sa ospravedlňujem, no potrebujem sa vyrozprávať...s mužom sme mali úplne fungujúci vzťah, všetko v poriadku klapalo(nevravím,že teraz neklape), ale už pomaly dva mesiace sa snaží buď zaspať prvý, alebo proste ísť spať v inom čase ako ja. Som v 29tt, s myšlienky mám rôzne.
Pracuje v zahraničí, domov chodí na pár dní, doposiaľ sme si stále vedeli jeden druhého doslova užiť a teraz nerozumiem jeho správaniu. Pýtala som sa ho, tak že je extrémne unavený, nič iné v tom nemám hľadať, to keď sa raz spolu vyspime, keď je doma, tak som rada... Nechápem vôbec čo stalo, čo sa deje, ale dosť ma to ťaží... Ak sa nájde čo i len jedna myšlienka, či názor, budem vďačná...

kittykat22
25. dec 2022

A okrem toho spania vidis nejake zmeny v spravani?

michi29
autor
25. dec 2022

@kittykat22 neviem ja taký chlad cítim, i keď nevravím, jedna pusa do dňa 1-2 pohladenia, mi majú asi stačiť... ja robím fakt maximum, aj keď som tehotná, idem na 150%, ale tak z tohto som fakt na prášky, nechápem tomu, neviem si to vysvetliť...mrzí ma to, ja sa dosť dokážem trápiť a premýšľať nad tým

elenita
25. dec 2022

@michi29 vies co, ja Ta chapem. Zena taketo zmeny v spravani vyciti a trapi ju to. Predstavila som si, ze ak by sa nieco podobne dialo u nas, asi by som rozmyslala, ci tam v zahranici nejaku nema...u nas sme napr.zvyknuti kazdy vecer pred spanim sa potulkat, porozpravat, pobozkat sa a tak (podla toho, ako nam to umozni babatko 😇) a ak by som citila chlad, alebo by nesiel so mnou spat co len 2 noci za sebou, tiez by som si myslela, ze sa nieco deje...poradit neviem, mozno len skusit o vsetkom komunikovat, skor takym sposobom, ako sa Ty citis, nehadzat na neho vinu a snazit sa byt vzajomne otvoreni. Len to musite chciet obaja. My si kazdu neprijemnu situaciu vykomunikujeme a hned sa citim lepsie. Drzim moc palce ❤️

lily246
25. dec 2022

@michi29 pre mnohých mužov je tehotenstvo prekážkou v sexe, je im nepríjemný ten pocit že popri tom akte máš v sebe dieťa, niektorí sa aj boja, že mu ublížia, niektorých proste len nepriťahuje telo v tehotenstve so všetkými jeho zmenami. Rozprávajte sa o tom, musíš mu bez výčitiek povedať, ako sa cítiš a čoho sa obávaš.

elia9
25. dec 2022

@lily246 presne tak.. súhlasím.. veľakrát sa to chlapi len boja povedať nahlas, aby ženu nejakým spôsobom neranili.. myslím si, že po pôrode sa všetko vráti do normálu..

pralinka25
25. dec 2022

@elia9 no ake aj keby to bolo takto (co je mozne) tak ten chkad tam nema co robit. je tehotna mala by byt pre neho praveze teraz tredom vesmiru aj ked by nebol sex tak vsetko ostatne by malo za normalnych okolnosti fungovat. tiez by som asi zbystrila.

michi29
autor
25. dec 2022

@lily246 veď sme sa aj rozprávalo, tak povedal, že teraz ho priťahujem ešte viac a proste situácia je aká je, tak preto tomu už vôbec nechápem...

elia9
25. dec 2022

@pralinka25 tak určite dôveruj ale preveruj ako sa hovorí..ale ja neviem detaily..ťažko povedať či je ten chlad ozajstný alebo za to môžu len hormóny..😉

pralinka25
25. dec 2022

@michi29 vies co ja by som mu to asi povedala z mosta do prosta co si myslim a ako to citim. ja uz som vekom unavena z naznakov a spekulacii. ja idem na ostro. uplne normalne a na rovinu by som mu povedala co citim, ako to vidim a co si myslim. a pozorne sledovala jeho prvotnu reakciu na to. ta ti povie viac ako akekolvek slova.