Ahoj baby, mam 25 rokov, a s priatelom zatial spolu nebyvame. Chodime spolu 6 rokov, vyzera ze spolocne byvanie bude mozne financne zrealizovat priblizne o pol roka. Nas problem je, ze nemame priestor na intimny styk. Niekedy sa uz uplne trapim, lebo nam to oboch uz velmi chyba a trapime sa... ale naozaj nemame priestor ani u nich ani u nas doma - vzdy je niekto doma a nejake sukromie vobec nehrozi. Pre nasich aj jeho rodicov je toto uplne tema o ktorej sa nechcu rozpravat a spravaju sa ako keby sme mali 10 rokov. Vobec neakceptuju nase sukromie, stale nam vyklopkavaju na dvere atd. Kvoli tomuto niekedy mame sex raz za mesiac, bolo uz aj take ze raz za dva mesiace...naozaj ako sa podari a ako je doma cisty vzduch...auto nemame...a zase nie sme taky ze teraz hocikde, v pivnici atd to zase niesme taky...potrebujeme normalne svoj klud...:D poradte mi pls ako to riesit...dakujem
😂 presne chodte von ..
Hotel - zlava dna?
Urobit program rodicom? Kupit im listky do divadla, ktore je od vas aspon dobru pol hodinku cesty
neviem ako by som to riesila :/
@susedaaa Riesite spolocne byvanie co je super. Docasne hlavne teraz v lete to mozete riesit kupou stanu a vyletmi. Tym nemyslim tyzdnovky atd. Ale v case volna si vzdy vyrazit na stanovacku....staci v blizkom okoli...stanovat sa da vselikde.....v lese, pri jazere atd...jednorazova investicia, ktora vydrzi 🙂
Nikde nechces ist, doma sa neda, tak len vydrzat, nechapem, co uz davno nie ste v podnajme
sa zamknite a nech si klopkajú kolko chcú, alebo nech vás raz pristihnú a klopkať prestanú 😀
@susedaaa to ste jeden u druheho este nikdy nespali? Ci rodicia vyklopkavaju aj v noci?
@alex49
@marcelatje nie este sme u seba za tie roky nespali. obidvaja nasi rodicia su velmi konzervativni a hlavne ma drzia velmi na kratko. Mamka ked zistila ze beriem antikoncepciu, to bolo doma peklo, sa so mnou 3 tyzdne vobec nerozpravala, bola som pre nu ako vzduch...strasne ma to vnutorne nicilo...dostala som prednasku o tom ako sex patri az do manzelstva a ze som jej velmi ublizila...a proste velmi to prezivala...potom to preslo, po 3-4 tyzdnoch... vsetko je ok...a tvari sa ze spolu nespavame a ze jej rady som si vtedy zobrala k srdcu...preto si to nemozeme dovolit ani u jednych doma...to by bol zasa cirkus, uz to nepotrebujem zažiť druhy krat...
@marcelatje a to uz mam 25 :D
A spoločné bývanie pred svadbou vám akceptovať budú...? Keď doteraz ani prespať nemôžete?
Pozabudni si v kupelni (negativny) tehotensky test a az vtedy to bude zabava.
Chapem, ze tvoji rodicia, ich domacnost = ich podmienky. Ale tvarit sa, ze ich 25 rocna dcera po 6 rokoch vztahu s chalanom sa v case osobneho volna venuje sledovaniu televizie? A chodit vyklopkavat na izbu, nech sa tam nic nekaleho nedeje?
A to su rodicia uz akoze na dochodku, ze vzdy je niekto doma? Sami nemaju ziadne dovody odist spolocne z domu ani len na nakup na 20 minut?
Spolocne byvanie bude asi fajn, vyburite sa prve 2 tyzdne. Ale dovtedy este vela vody pretecie dole Dudvahom a problem treba riesit hned v zarodku. Lebo narovinu ti poviem, ze o pol roka tu budes pisat, ze ta fotrovci citovo vydieraju a hadzu kolena pod nohy, lebo sa chces osamostatnit a nebudu mat nad tebou kontrolu.
@susedaaa 😅
@lydus2015
@stary_ujco no s maminou to byvanie bude velmi veeeelmi tazky oriesok :D lebo vsak taketo veci sa maju riesit az po svadbe ... a ze nas vsetci znamy aj neznami ohovoria ze nasi si nevedia dceru ustriehnut a mať ju na poriadku... tam mi drzte palce :D nedavno sa osamostatnovala sesternica do prenajmu s priatelom...no to sme sa doma napocuvali , ako sa to nepatri...a ze fuj :D a pritom uz su zasnubeny a maju stanoveny datum svadby... :D
Nieze to bude tazky oriesok... Ono to uz je tazky oriesok.
Ked dojde na lamanie chleba, dam ruku do ohna, ze si tvoja mama najde nejaky dovod, aby si sa nesmela odstahovat z domu. A kludne to skonci tak, ze vazne ochoreje. A do toho dostanes nalozene, aka si nevdacna dcera a rodinu do hanby privadzas. A to nehovorim o tom, ako tvoj frajer (ktoreho mozno teraz potichu akceptuje), skonci ako ten najhorsi vydriduch este pred svadbou.
Aj my sme začali spolu bývať až po svadbe, a to som sa vydavala ako 32 ročná... A ako sme to riešili my? Nejaké predĺžené víkendy zo zlavomatu, auto, chaty s kamaratmi, prípadne doma, aj keď boli rodičia doma, zamknut sa v izbe, zapnúť rádio, pridať na ňom hlas a nech si uz rodičia myslia čo chcú...
no, tak kupte auto - to je nizsia financna zataz.. 😉
alebo zoberte stan a kazdy vikend, ked je pekne, chodte stanovat..
ide leto, choďte von 🙂