Nedokážem zabudnúť na jedného muža

3. máj 2021

Ahojte dievčatá,
som zadaná, mám skvelého priateľa, spoločne si budujeme náš vzťah, ale v hlave mám iného muža, hoci priateľa zbožňujem, nikdy som mu nebola neverná a na našom vzťahu mi záleží, ale prosto nedokážem ani po trištvrte roku dostať toho muža z hlavy.
S tým mužom sme boli priatelia, bolo pár intímných chvíľ, ale sex sme nikdy nemali, lebo ma odmietol, vraj som preňho primladá ( ja 21 a on 37 ), hoci sme nejaký čas randili a stretávali sa.
Jedného dňa to skončilo, dlho sme sa nevideli a už si len občas napíšeme, on sa ma spýta, ako sa mám, ako sa mi darí v škole a pod., nič prevratné, ale aj tak ho mám stale v hlave.
Často naňho myslím, premýšľam nad milovaním s ním, o tom, aké boli skvelé naše rande, nad ním ako človekom, čítam si naše staré konverzácie, hoci mám strašné výčitky kvôli priateľovi a zakazujem si to.

Blokli by ste si ho na mojom mieste alebo ako by ste sa zachovali?
Strašne si želám naňho už nemyslieť, ale i tak sa teším, keď mi napíše a niečo si napíšeme, hoci sú to len správy.

Ďakujem.
želám pekný deň.

irusa
3. máj 2021

neblokla, no mala by som na pamäti, že ma odmietol a asi mal na to dôvod, tak by som sa mu určite nevnucovala a venovala sa terajšiemu vzťahu..podľa mňa ťa láka to nepoznané, že si mala svoje predstavy, ktoré sa neuskutočnili...on to nevyužil mal na to dôvod a práve v tomto smere by som si ho vážila ako kamaráta

lindous
3. máj 2021

V prvom rade si uvedomiť, že myslíš na jeho zidealizovanú verziu, ktorú si si vysnívala, pár rande je vždy krásnych, skutočný život a spolužitie, už také ružové byť nemusí 🙂 Navyše keďže ťa kvôli veku odmietol, tak asi vie, že by to ružové nebolo a nie ste pre seba vhodní ako partneri na život.

Bloknúť nemusíš, ale nekomunikuj s ním, ani "len-tak", kľudne mu povedz otvorene, že máš pocit, že to nerobí dobortu, keďže ste spolu niečo zažili ... a staré konverzácie si nečítaj ... je to klišé, ale zíde z očí, zíde z mysele.

renata1405
3. máj 2021

Naco by ti bol tak stary kôn. A este ked ta odmietol kasli na neho.Ktovie ci neni aj inak orientovany lebo sa mi nezda zeby 37 rocny odmietol taku zubrienku. Divne.

autor
3. máj 2021

@irusa Snažím sa na to myslieť, nevnucovať sa, ale občas zlyhám, hoci si to strašne vyčítam potom. :(( Vážim si ho ako človeka/kamaráta, pomohol mi napríklad s kúpou mobilu, že ho zobral na svoju firmu, aby ma vyššiel lacnejšie ( bez DPHčky ), ale cítim, že to, že si občas napíšeme nerobí dobrotu, lebo potom naňho veľmi myslím, som smutná, minule som ledva udržala slzy pred priateľom.

autor
3. máj 2021

@lindous ďakujem pekne za rady a povzbudenie, asi bol on ten rozumnejší, kedže ma odmietol kvôli vekovému rozdielu.

autor
3. máj 2021

@renata1405 Nemala som z neho taký pocit, hoci možné je asi všetko...

sima338
3. máj 2021

Baby, toľko vás tu je v poslednej dobe, čo ste zaľúbené do výrazne starších chlapov...nechápem, aj my sme mali 20 a nebolo to tak dávno a proste 37 ročný mal pre nás obrazne povedané 200 rokov :DDDd čo toľko vidíte na chlapoch 35+, keď vy ste väčšinou krásne mladé baby, ktoré chodia na VŠ, na brigády, párty, do spoločnosti, prosto milión príležitostí stretnúť rovesníkov/ o pár rokov starších...a miesto toho sa trápite pre starých koňov,

fiafia
3. máj 2021

Bloknut inak sa budú spomienky vždy vynarat

janetinka27
3. máj 2021

ak ta to tak dlho drzi, jedine prerusit kontakt a zabudnut. mas ho aj tak zidealizovaneho, az skutocny vztah by ukazal, ci sa k sebe hodite. taketo zromantizovane predstavy su najhorsie 🙂 zabudni na neho, moze sa to stat asi kazdej zene. blbe je, ze pre tie predstavy si mozes pokazit vztah, ktory takto ani nemozes zit naplno.

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. máj 2021

@janetinka27 áno, uvedomujem si, že mi veľmi poplietol hlavu, veľa sme si písali, bavili sa snáď o všetkom možnom, písal a aj hovoril mi krásne veci, pri terajšom priateľovi necítim to čo pri ňom, hoci ho mám strašne rada. Preto premýšľam aj o tom ho bloknúť, lebo on občas napíše, pošle niečo z ciest, atd...mna to potom láka mu písať tiež a to mi vlastne ubližuje, lebo som z toho zvyšok dňa strašne smutná

sima338
3. máj 2021

@konicekmodry to ma mrzí, že to takto cítiš. Ja som len cácela povzbudiť kočku, nech dá hlavu, užívá si život a nerieši rozvedených chlapov, starých mládencov či nebodaj ženatých mužov, ktorí zatúžili po mladučkých dievčatách. Ale uňho cením aspoň to, že ťa nechel dostať do postele, narovinu ti povedal, že ťa odmieta, hoci nechápem, prečo ti motá hlavu správami, ako sa máš a pod.

autor
3. máj 2021

@sima338 Ďakujem za mile slová. 🙂

amelie2017
3. máj 2021

Neporadim v nicom, len mi je luto tvojho priatela, pretoze ty si este stale zalubena do toho starsieho a tomuto len balamutis hlavu. Nie je pre teba ozajstnym partnerom, len prechodnou stanicou, kym zabudnes na prveho a naozaj sa nezalubis do druheho.

autor
3. máj 2021

@amelie2017 Ďakujem za tvoje slová. Snažím sa venovať 100% svojmu vzťahu, dávať doňho energiu, priateľa mám strašne rada, je starostlivý, pozorný a vždy je tu pre mňa, strašne si vyčítam ako po večeroch myslím na iného, ako som smutná pre iného, je to hrozné :((

amelie2017
3. máj 2021

Vies, snazis sa. To znamena, ze to nejde same. Mala by si byt k nemu spravodliva a radsej to ukoncit. Predstav si, ze lubis niekoho a on by ta mal len rad a myslel na inu. Niekedy je dobre byt aj sam so sebou, nebyt vzdy vo vztahu. Ale urob ako tebe vyhovuje. Ale myslim, ze byt v kontakte s tym predchadajucim nepomoze. A on by to mal tiez sam vediet. Na co ti pise, ked ta odmietol.

jana_eyre_2
3. máj 2021

Ja by som proste úplne prerušila kontakt.. chvíľu ešte na neho budes myslieť a potom ťa to prejde..

ivangeline
4. máj 2021

Blokla. Prerusila kontakt a pamatala na to,ze zakazane ovocie najlepsie chuti... a ze predstavy/fantazia nie su realita!