Ahojte. Potrebujem radu alebo ja neviem 😔.
Nedokážem veriť človeku s ktorým čakám babo. Proste mávam sny o nevere, schováva si mobil čo pred tým nerobil, začal sa úplne inak správať , hovorí mi škaredé veci... neviem či to vnímam všetko tak zle len koli mojim pobúreným hormónom alebo čo. Predošlý vzťah ktorý som mala takmer 4 roky bol hrozný. Tiež samé klamstvá a podvádzanie ... čo ak koli môjmu predošlému vzťahu mám problém s dôverou. Celkovo ja ľuďom neverím , nemôžem veriť aj keď by som moc moc chcela. Stále sú vo mne pochybnosti a hrozný strach zo sklamania. Nevie či partnerovi nedôverujem pravom alebo mu krivdím. Ale keď ide so mnou kdesi von na večeru tak ide v tričku ktoré nosí doma , tepláky , nenavonia sa , ani len do kúpeľne nejde či vyzerá aspoň trochu ok. Keď ide s niekym iným von oblečie to najlepšie čo má, sprcha, voňavky ,.... Hovorí vraj si domýšľam kraviny a že mu je jedno čo si myslím. Ja ako tehotná som stále len doma sama a on si behá kde chce a keď už ideme kdesi spolu von tak ide ako chudák. Viem že v mobile sa nemá polovičke hrabať ale stále mu tam vidím ako si pozerá ide ženy. Ja som pribrala , som ako guľa s bruškom a vidím tam sme chudé ženy, krásne a všetko... citim sa fakt ako chudera. A o sexe ani nehovorím. Nesypali sme spolu už takmer 3 mesiace , stále sa vyhovára. Neviem už fakt čo si mám myslieť. Je mi zo všetkého hrozne zle. 😭😭
@veronikaszabova Rada by som no nie vždy keď sa mi dá ísť môžu aj kamarátky. Chodia do prace , majú svoje rodiny, partnerov , školy... 😔
No neviem, moj brat sa spraval rovnako a svagrina mu prisla nahodne na neveru 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ takze doveruj ale preveruj
@veronikaszabova aj to že sa málokedy citim ísť niekde keď mám rizikové tehotenstvo 😔 a ďalšia vec čo som zabudla napísať že doma nemám pomocí ani len s ťažkými nákupmi ani s ničím.
@malinka158 Kto chce utaji... môjmu ex som prišla na neberú až takmer po viac ako roku.
@sisa183 hold musela si vediet, aky je uz pred tehotenstvom...
Skus sa s nim porozpravat, ako sa citis.
@veronikaszabova Očividne to bol perfektný herec.
Jeho slova sú že mu to je jedno 😞 neviem. Mám 7 týždňov pred pôrodom a toto zažívam. On nemá potrebu sa so mnou baviť o mojich pocitoch.
@sisa183 nehnevaj sa, ale na zaklade tvojich komentov inde nechapem, naco ti je taky chlap :(
Fajci travu 4x denne uz 10 rokov? Takeho chlapa by som poslala kade lahsie. :( a nie s nim planovat dieta :(
@sisa183 no moj brat to tiez celkom dlho tajil🤷♀️
@malinka158 ale načo to je dobre tajiť. Podvádzam ak už s tou osobou nechcem byt. Nech s so mnou rozide, povie mi pravdu a nie byt so mnou len pre dieťa.
@sisa183 ved ste aa o dieta snazili tak akoto ze teraz nahodou? Vedela si aky je ... uz davnejsie ti zeny pisali ze si s nim dieta nerob..a aha..no neviem co cakas, sama si si ti pohnojila. Ak ti to vadi aky je a nemieni sa bavit o tom s tebou tak ho posli do riti a osamostatni sa.
No skrátka prefetovaný geroj, ktorý už nevie kde je sever, keď pozriem čo si písala o ňom predtým. Dobrá voľba 👌 Kam dávate všetky hlavu, keď si tie deti robíte?
@sisa183 mas problemy vo vztahoch, lebo si vyberas nevhodnych partnerov. Prvy bol kurevnik, tento je hulic. Myslis, ze ked sa po snazeni podarilo babo, zatrasu sa nebesa, chlap sa zacne vznasat na ruzovom oblaciku a srdiecko sa mu zmeni, zahodi travu a bude ta objimat a tulkat a denne ti hovorit, ako ta miluje.
Omyl dievca, precitla si do reality. Dieta v bruchu, chlap si ta uz ani nevsima a si mu u prdele aj s babom. Zmenil sa ale k horsiemu, toto dobre nebude...
Po prvé ti prajem hlavne nech všetko dobre dopadne s babom ❤️ neboj bude vám dobre aj iba dvom a bez tohoto somara... Teraz sa tým hlavne netráp 🙏
Po druhé a prosím popremýšľaj nad tým... Prečo si toto necháš zo sebou robiť? Prečo sa necháš urážať? Buď žena! Silná, samostatná a taká, ktorú si bude muž vážiť... Keď takého chlapa chceš tak musíš začať od seba, lebo potom sa takýto kreten bude to teba navažať stále...
Takže všetky myšlienky smer bruško a sustred sa na bábo a na seba.. A potom mu povedz, že buď si ťa bude vážiť alebo nech ide... A ver, že dostaneš tú správnu odpoveď... Lebo buď zostane alebo pôjde 😊 posielam kopec síl
A ty si ešte s nim? Véd v máji si chcela od jeho... Podľa iných tém on ta ma už dosť dlho v paži...
@0silvia0 Nechaoem prečo niekto sľubuje niečo čo dobre vie že nedokáže splniť. On vedel ako to mám. On má zobral od kurevnika a bol to dokonalý chlap. Škoda že nie dlho. Ja teraz nemôžem vziať dieťaťu otca. Viem že dieťa bude milovať ale mna nie. Neviem čo si vyberať. Chcem aby bolo moje maličké šťastne.
@sisa183 radsej ziadny otec, ako taky debil - prepac za uprimnost, ale je to tak.
@yanina1983 Ďakujem za povzbudenie. ❤️Len samostatná byt v tejto dobe s babom je dosť ťažké. Z materskej sa bude dvom žiť ťažko. A k rodičom by sim sa nerada vracala. Neviem ... :/
Samozrejme bábätko je u mna na 1.mieste le ako dom už písala on bude to dieťa milovať , to viem. A dieťa potrebuje aj mamu aj otca. Tak byt nešťastná ale dieťa šťastne alebo byt šťastná a dieťati bude chýbať otec... Je mi prvorade to aby bolo moje dieťa šťastne a spokojne. Asi sa musím len zmieriť s tým že nič lepšie mat nebudem.
@sisa183 radšej dieťa vychovávaj sama ako s takým huličom. Ver mi nečaká vás pekný život pri ňom, chces aby sa vaše dieťa pozeralo na zhuleneho otca ?
@sisa183 no ja ti neublizujem, urobila si si dieta z debilom. Takze moze zabudnut na peknu harmonicku rodinu kde su rodicia zalubeny a stastny. Ale stale lepsie ked to dieta budes vychovavat sama akoby malo zit v nefungujucom vztahu. A najdi mu potom (casom) normalneho otecka. Zvladli to ine, zvladnes to aj ty. A ak mas rodinu co ti pomoze tak chod k nim.
@sisa183 tak to ma veľmi mrzí do akej situácie si sa dostala. Žiadna žena netuzi byť slobodnou matkou a je mi ľúto, že takí hlupáci si robía deti....
Už nech to dopadne akokoľvek, ver mi, že ťa čaká to najkrajšie obdobie v živote. Uvidíš. Všetko to, čo teraz prežívas stojí za to malé bábo.
A keď sa ten tvoj nespamäta, určite si nájdeš ešte iného partnera s ktorým budeš šťastná.
Bodaj by to nebola pravda a dalo sa všetko doporiadku
@sisa183 a preco si stale doma? Ved aj ty vybehni s kamoskami von niekde.
Urcite ti to prospeje.