Nedokážem prestať plakať, som dlhodobo nešťastná

16. jan 2022

Je to depresia? Nič ma neteší, stále iba plačem. Ale tým myslím, že naozaj stále. Mám problém vstať z postele. Je toho na mňa veľa v poslednom čase a som dlhodobo nešťastná. Neviem ako z tohto von. Neviem či vyhladať odbornú pomoc, je toto na lieky?

simik411
16. jan 2022

Je to depresia. Vyhorenie .. koľko to už trvá? A dôvody sú aké ? Aj ja mám depku ale aj ,, dobrý,, dôvod zomrela mi milovaná mamička. 3tyzd dozadu a tiež má nič nebaví nemotivuje ale sú aj lepšie dní nie dobre ale lepšie..

mogaa
16. jan 2022

@simik411 bude to bolieť veľmi dlho, mne zomrela mama v apríli a sú dni ke´d si stále poplačem za ňou....

bajka16
16. jan 2022

Tvoji najbližší nato čo? Nesnažia sa ti pomôcť vytiahnuť ťa von, robiť ti spoločnosť? Ak o ničom netušia je dobré sa im zdôveriť. Pomôžu ti

mogaa
16. jan 2022

Autorke: záleží či máš dôvod plakať, lebo ak sa ti stalo niečo zlé, plač je prirodzená reakcia....ak ale dôvod nemáš, tak to je minimálne úzkosť a treba to riešiť cez psychiatra...môže ťa aspom dočasne nastaviť na slabšie antidepresíva, možno bude stačiť serotonín....

autor
16. jan 2022

@bajka16 Keď nikoho nemam, to je ten problém. Žijem sama s dieťaťom.

bajka16
16. jan 2022

Tak to už len lekár. Najprv skús psychológa a on ti povie či to je na lieky. Určite nechoď hneď k psychiatrovi lebo on ti dá lieky hneď. Možno aj zbytočne

simik411
16. jan 2022

@mogaa viem len neviem ako mám normálne fungovať mám 2r syna a teraz doslova na nič nemám chuť čo musím robim nasilu nálady sa mi menia ako ponožky a mám problém so spánkom zobudím vždy o 1 v noci a aj 3h sa prehadzujem. Neviem viem že to musí bolieť ale chcela by som žiť plakať ok myslieť ok ale aj sa na niečo tešiť niečo vidieť pozitívne ja nejak nevidím nič. Je ešte skoro?

simik411
16. jan 2022

Odkiaľ si?

mogaa
16. jan 2022

@simik411 ano je ešte veľmi skoro....bolieť to bude veľmi dlho, budú lepšie aj horšie dni, potom neskôr obdobia...u mńa sa to teraz strieda v takých etapách.....chába mi stále a aj si poplačem stále, ale už to nie je také že celé dni ...

stanulienkat
16. jan 2022

Najst si kamosku, najlepsie s duetatom rovnako staru. Cjodit von, medzi ludi, do prirody. Vymysli si konicky, alebo aj fitko. A dokop sa tam chodit, aj ked sa ti nebude chciet. Citat.....Kup si Lavekan. Ak nepomoze, tak smer psycholog. Mozno mas vela volneho casu a moc premyslas..

simik411
16. jan 2022

@mogaa dik že si napísala človeku padne vhod že v tom nie je sam resp že vie že čo zažíva pozná veľa ľudí a je to ako tak normálne. Ale hrozne nikdy by som neverila že tak mi môže až byť nikdy predtým. Už viem že hej.