Baby neviem čo si počať. Nenávidím švagrinú za všetko čo nám s mužom urobila. Je to jeho sestra a chápem, že on by s ňou chcel byť znova zadobre, ale ja sa nebudem tváriť že je všetko ok, že sa nič nestalo. Je mi z nej zle, nechcem ju ani vidieť, ani sa stretávať. Rozmýšľala som že sa kvôli mužovi premôžem, ale nedá sa.
@beata_k Neviem či je dobré to sem písať. Ubližovala nám a skončilo to na polícii. Nechcem to moc rozmazávať, ide o to, že ja s ňou už nikdy nič nechcem mať.
Tak sa nestretávaj, a muž nech sa stretáva. Kde je problém?
Keď niekto vedome zle urobí, tak sa žiaľ nezmení. Vždy tam bude iba faloš a pretvárka. Muž nech sa stretáva, ak chce. A vy sa nestretávajte. Budete mať pokoj.
Pozri sa ja sa nestretavam s mojou sestrou uz dlho od rodicov viem ze je to koli tomu ze som sa jej v nie com nezastala a zastala som sa mojho muza nikdy sme spolu nevychadzali na by som aj chcela ale ona stale nechce takze moja iniciativa bola viackrat od nej ziadna tak som to uz prestala riesit
Tak jej neodpust. Nemusis. Aj tak by si to len vnutorne dusila v sebe. Muz nech sa rozhodne len za seba.
Veď ty sa s ňou stretávať nemusíš. Muž ak chce, tak nech sa stretáva.
Ani odpustiť nemusíš, ale je zbytočne živiť v sebe nejakú nenávisť.
Mizno len potrebuješ viac času, aby si všetko spracovala
Ja sa uz dlchsiu dobu nebavim so svagrinou ani s jej dcerou , narobili kopu zla a skoro sme sa s muzom rozisli kvoli ich klamstvam , ktore narozpravali. Ani sa s nou nepozdravim ked k nim prideme nahodou. K nasim detom sa chova hrozne a falosne , ked tam mala frajera tak sa s nasou malou rozpravala ako naj teticka 🤷♀️ , inak sa s nou nerozprava a zatvori sa do izby. Je to muzova sestra a respektujem ked sa s nou chce rozpravat ja jej nie som nic okrem zeny ktora jej prebrala brata ktoreho mala za trtka (jej vyjadrenie kedze ho tak volala) . Nemusim sa s nou kamosit , ani chodit na kavu , nemusim s nou mat ziaden vztah a mne to vyhovuje nemusim sa pretvarovat a nicit si zdravie ani sa nasilu premahat do usmevu. Niekolko rokov nedala detom darcek na vianoce , meniny, narodeniny ani cokoladu.
Nie je tvoja povinost sa so svagrinou stretavat komunikovat , respektuj muza ked sa s nou chce rozpravat je to jeho sestra a neries ju ani pred muzom ani nikde moze sa to obratit proti tebe... asertivita a hotovo
ja by som zapracovala na nenavideni a odpusteni. vobec sa s nou nemusis stretavat, mozes ju mat uplne na haku. ale nenavistou skodis sama sebe. a odpustenie prinasa ulavu ;)
Presne tak neodpustením si škodíš zdravotne nechaj to v Božích rukách jej sa to všetko vráti
Drží ti niekto pri hlave zbraň a"núti" ťa sa s ňou stretávať ? Nechápem, prečo to vôbec riešiš ... A nenávisť plodí len ďalšiu nenávisť, tak kroť svoje emócie.
Nechaj muža, nech sa rozhodne za seba, ale dohodnite sa, že sa o nej nebudete doma ani nikde baviť. A máš pokoj.
nenavist a neodpustenie vsak ublizuje tebe - nie jej.
až na polícii? tak to muselo byť už niečo vážnejšie. Manž. nech sa stretáva s ňou mimo vášho domu, bytu. A ty keď nemáš tu potrebu tak načo...
Ahoj, netuším čo zle ti urobila, ale určite by som cestou nenávisti nešla. Ona zjavne išla a preto vám ubližovala. Nezniž sa na jej úroveň ale snaž sa jej odpustiť. Nemusíte byť priateľky, nemusíte ani spolu piť kávu, ale akceptuj ju ako sestru tvojho muža.
Neviem či si veriaca , ale ja sa riadim takto že ak chcem aby aj mne Boh odpustíl musím aj ja odpustiť. Miluj svojho blížneho ako seba samého....Čokoľvek ti spravila ver mi že odpustiť a zabudnúť sa dá....a vždy je čas kým žijeme začať od znova! Nechcem písať čo sa stalo v rodine mne ale odpustila som....ak budeš veľmi chcieť odpustis aj ty
nechaj pozvolne plynut cas, nemysli na to zle co bolo, neskor, ked hnev pominie, daj jej sancu, odpustenie najviac oslobodzuje. Snaz sa to brat ako plus, ze manzel so sestrou znova vychadza, resp. chce vychadzat. Pre pokoj v rodine a pre vnutorny pokoj ♥️ Nie je lahke stravit krivdu, uplne rozumiem. Manzelovi vysvetli, ze potrebujes cas. Das to, lebo ta to trapi 🍀
nie si povinna sa s nou stretavat . ako hnev musi zmiznut a potom ako ved kamosky byt nemusite, no neublizovala by som tym muszovym rodicom. ako nejaky ten pokoj v rodine proste najst treba
Nie je to tá švagriná, čo sa vám zvierala a uzurpoval si deti, staršiu potom stavala proti novorodencovi, kočík trhala z ruky, aj cez plot chcela preliezť len aby bola s "jej" deťmi? Až ste museli dať návrh na súd vo veci zákaz priblíženia....
@cacianka Nie, to nie. Išlo o niečo celkom iné, už som tu písala diskusiu, mnohé sa postavili na jej stranu. Bohužiaľ, asi som to zle podala, písala som to aj dosť naštvaná. Ublížila nám a mstila sa, ona nie je psychicky v poriadku.
Veď napíš čo vám vyviedla