Nedá sa odpustiť

11. nov 2022

Ahojte, chcem sa len opytat ci ste tu také ktorým bolo nejako ublížené alebo ukrivdené od vašich blízkych/členov rodiny a nedokážete im to odpustit aj ked sa ospravedlnili ..ja som takto pred rokom vyfasovala za ucho od svokry, normalne mi vlepila facku..doteraz to neviem zabudnut ani odpustit aj ked a mi ospravedlnila uz viackrat..jednoducho mi to ospravedlnenie prislo take vynutene ..

bessie12
11. nov 2022

a kvoli comu ta udrela ??

babovka2321
11. nov 2022

V pohode, mne keby niekto takto vylepil, nedostane ani len tu moznost ospravedlnit sa.

dilino
11. nov 2022

To by urobila prvý a posledný krát okrem toho že by som jej to vrátila ale to som ja.By som ju vidieť nikdy nechcela a podala na ňu trestne oznámenie a samozrejme išla k lekárovi to sme kde aby svokra bila nevestu. Nemá to trošku v tej starej bedni pomýlené. Neopovážiš jej to odpustiť. NIKDY,NIKDY,a ešte raz NIKDY by som jej do smrti neodpustila. A čo tvoji rodičia na to.Keby si bola moja dcéra nabehnem tam a tu starú papuľu jej vymlátím tak že by do smrti nezabudla že moje dieťa byť nemá. Nech bije svoje.

doriiis
11. nov 2022

A načo jej odpúšťať? Svokry si treba držať ďalej od tela aj za normálnych okolností keď ta nefackaju.Tato si to vybavila sama pre seba.

mandzula
11. nov 2022

@autor ani si neviem predstavit, co by sa muselo stat, aby mi svokra strelila, no keby sa to, nedajboze, stalo, asi by som nemala potrebu s nou vychadzat.

deti95060810
11. nov 2022

tak to si svokruša dovolila ozaj veľa... Ja by som už k nim ani vôbec nevkročila... a vnúča nech si chodí pozerať spoza brány...

micusa2222
11. nov 2022

prečo ti dala facku ? To si ako mohla dovoliť ? Aj keby sa čo povedalo alebo udialo, nemala žiadne právo, dospelej žene dať facku.To by som jej nikdy neodpustila , vôbec by som jej nedovolila domov ku mne,,,

autor
11. nov 2022

pretoze som jej povedala ze k nej neprideme na vianoce ze vianoce budeme travit u nas doma, a ak chce samozrejme je u nas vítana..ona vianoce vlastne neoslavuje ked sme boli raz u nej tak oslava vianoc bola pre nu ze sa clovek len naje, vypije si a porie si nejaky film a ide spat..ziadne tradicie nic..proste len klasicky vecer akoby ani nebol stedry..pre nu to nic neznamena, pre mna manzela ano a chcem aby aj nasa dcerka mala pekne vianoce a tradicie..to svokra nechape ..pohadali sme sa vtedy kedze ona nevedela pochopit ze nechceme byt u nej a vlepila mi

autor
11. nov 2022

nic skarede som jej nepovedala len som stale razne opakovala ze nie naozaj u vas na vianoce nebudeme..

babovka2321
11. nov 2022

A to som si myslela, ze si jej na tu facku dala aspon aky taky dovod. Odpustenie si nezasluzi a moje dieta by NIKDY V ZIVOTE nestrazila, ked je schopna za taku vec dat niekomu facku, uplne na hanbu.

autor
11. nov 2022

ja som vtedy ostala ako obarena ze sa mi to sniva asi samozrejme manzel na nu hned vyletel..odisli sme odtial..ja so slzami v ociach

autor
11. nov 2022

bolo to presne pred rokom, manzel je Martin ešte na jeho meniny sa to stalo..ale ja jej to neviem odpustit doteraz a vyhybam sa jej

bessie12
11. nov 2022

len kvoli tomu ?? Zblaznila sa ? Ako sa poznam, tak mne by tiez ruka vyletela a dostala by spakruky. Vratila by som jej to a viac by som s nou neprehovorila. Nic ju neopravnuje udriet druhu osobu bez ohladu na to, kto co povedal / urobil.

autor
11. nov 2022

ano koli tomu lebo ku koncu som na nu zvysila uz hlas..ked si stale isla svoje..

bessie12
11. nov 2022

u mna by skoncila. Ziadne rozhovory, ziadne navstevy, ziadne strazenie deti. Proste nic. A co sa tyka odpustenia, tak ja by som jej nieco take neodpustila.

komplikovana
11. nov 2022

co by si potrebovala, aby si sa tej krivdy zbavila? Chces sa jej vlastne zbavit?

autor
11. nov 2022

nie chcem si overit ci nie som divna alebo chladnokrvna ze to neviem odpusitit

alex49
11. nov 2022

ja by som sa tvárila že neexistuje. akože kvôli tomu, že cchete z mužom a dieťaťom tráviť vianoce ako rodina ti svokra vylepí facku?? nerozumiem, to musela byť inak prepnutá, ak sa ti doteraz neospravedlnila a ani to neplánuje, tak sa na ňu môžeš zvysoka vykašlať

autor
11. nov 2022

@alex49 ospravedlnila..len ja jej to proste neverim, mi to pride ze sa ospravedlnila len koli tomu ze muz na nu tlacil..ale nezdalo sa mi to uprimne ani raz..a to sa osprevedlnila uz asi 4x

alliana3013
11. nov 2022

aj ja som dostala pred rokmi od svokry päsťou do tváre..nikdy som jej to nezabudla, neodpustila a ani neodpustím..ona mi ešte povedala, že však si zaslúžim, lebo som jej zobrala synáčika..nie si divná, niektoré veci sa nedajú odpustiť

juliet86
11. nov 2022

nevedela by som odpustit ani zabudnut.... bola by som mozno schopna prilezitostneho formalneho stretavania za ucelom kludu

bessie12
11. nov 2022

@alliana3013 no este "lepsia" osoba. Ze pästou.. 😲

autor
11. nov 2022

@alliana3013 pre boha

alliana3013
11. nov 2022

@bessie12 tak to hej..ale už neriešim, úplne som ju vypustila zo života, ako keby ani neexistovala.

autor
11. nov 2022

@alliana3013 aj ja mam 100 chuti to spravit

bessie12
11. nov 2022

@alliana3013 dobre si urobila. Tvarit sa, ze vzduch. Ale musi to byt obcas tazke, ze ?

alliana3013
11. nov 2022

@autorka urob to, proste ju ignoruj, lebo ti urobí zo života peklo. ľutujem, že som sa od nej neodstrihla už dávno, koľko nervov by som si ušetrila. urobte si Vianoce podľa seba, keď nechceš byť u nej, nechoď. ani ja tam nechodím a je to tak lepšie.

alliana3013
11. nov 2022

@bessie12 je to ťažké, hlavne keď bývame v jednej dedine, ale tak ja som jej nikdy nič zlé neurobila.

mooonika1975
11. nov 2022

vydržim dosť, ale keď raz niekto sklame , tak som veľmi veľmi neústupná. Neviem odpustiť, lebo viem, že som mala pravdu. Teda ani neodpúšťam, proste už ma ten človek neskutočne sklamal a akokeby nezaujima. Ale napriklad rodine, vlastnej krvi myslim, by som dovolila asi všetko. Svokra do rodiny mojej nem patri 😕 žiaľ.

netti87
11. nov 2022

@alliana301 mna este svokra neudrela, ale 100x som pocula, ako ma ohovara. Ohovara aj vlastneho syna, ktoremu je jedno. Odvtedy ani jej nezdravim, ani nic...neviem, vsade pocujem, ze svokrovci robia peklo, hadky, konflikty. Neznasaju " mladych " ...ale na co je to dobre ?! 😟