Necítim sa šťastná

10. feb 2024

Dobrý deň , píšem sem ohľadne toho že sa necítim šťastná. Cítim potrebu si oddýchnuť od priateľa. Každý deň sme spolu , nemám žiadne koníčky , všetko kam chcem ísť alebo robiť musím mu povedať alebo napísať . Niekedy sa mu ani nepáči že idem niekde . Ešte ani neodídem a už sa pýta kedy prídem naspäť . Nežijeme spolu , stretávame sa u rodičov, lenže pravidelne , to znamená že som tam aj keď on je v robote a načo tam mám byť keď on tam nie je ? Keby náhodou idem domov tak by mi písal že prečo som išla . Ja tiež potrebujem si oddýchnuť od neho aspoň tak že by sme sa len stretávali na pár hodín a potom by každý išiel domov. Je niečo zle na tom ? Lebo byť 2 roky spolu každý deň bez toho aby som si niečo mohla robiť aj ja je pre mňa veľa . Ja sa väčšinou prispôsobujem jemu ale keď mu poviem že chcem byť sama on to nerešpektuje. Čo mám robiť poraďte mi prosím.

natalia912
10. feb 2024

Odísť 🤣 rýchlo a ďaleko 🤷 mala som niečo podobné doma a preto radim, utekaj kým nemáte okrem minulosti nič spolocne

deti95060810
10. feb 2024

toto NIE. Okamžite sa rozíď, odíď od neho na druhý koniec sveta.
môj ex ma nechcel pustiť ani k rodičom po svadbe - o 3 ulice ďálej. ....
a keď sa narodilo dieťa tak zásadne bez neho, len sama - lebo že má istotu že sa vrátim naspäť...
chceš to takto?

marca12
10. feb 2024

Fuuu toto je riadny manipulator a ziarlivec. Dievca spamataj sa. Si mlada baba,mas si uzivat mladost a nie sa nechat vaznit nejakym chudakom nevyrovnanym

thereisabear
10. feb 2024

Je skvelé, že si sa spamätala pred svadbou a kým nemáte deti. Využi, že žiješ v 21. storočí v Európe, si slobodná bytosť, ktorá môže o sebe sama rozhodovať. Vykašli sa na naňho a začni si trochu užívať život, inak z neho nebudeš mať nič.

dskjhfdlkdjhl
10. feb 2024

A co je na nom take skvele, ze ho posluchas ako psik?

h2
10. feb 2024

Chápem správne, že ty si u jeho rodičov a on je v práci???

autor
10. feb 2024

@h2 hej väčšinou to bolo tak. Ale už to tak nechcem vôbec

autor
10. feb 2024

@dskjhfdlkdjhl zo začiatku mi to nevadilo veľmi ale teraz mi to začalo vadiť ako som si uvedomila isté veci čo so mnou robila aj jeho rodina

autor
10. feb 2024

@marca12 akože ja ho mám rada len potrebujem byť aj sama ale to mu nejde do hlavy .. poslednú dobu som aj smutná len ..hovorím mu či to nevidí a pýta sa prečo som smutná . Hovorím lebo sa cítim ako vo väzení , potrebujem si oddýchnuť, byť aspoň týždeň sama doma .A na to už nepovie nič.

januska12323
10. feb 2024

Utekaj kým ťa nezamkne do jednej izby. Čo je na ňom také úžasné?

janka95
10. feb 2024

Začni sa riadiť podľa seba. Choď s kamarátkou na kávu, choď si zaplávať, cvičiť, hocičo. Kým on je v robote rob čo ťa baví, choď medzi ľudí. Ak ťa má rád, pochopí to a bude rád že si spokojná a šťastná. Ak to nepochopí jeho problém. Takto z teba vyciciava všetku energiu. Celý život sa niekomu podriaďovať určite nechceš.

autor
10. feb 2024

@janka95 skúsim to takto robiť . Lebo určite sa nechcem podriaďovať jemu

janka95
10. feb 2024

Zblázniš sa. Budeš úplne človek bez chuti do života. A život máš len jeden, a beží veľmi rýchlo. Keď ti napíše. Normálne by som odpísala som v meste na káve alebo kdekoľvek a viac by som neriešila. Ja som mala kamarátku ktorá musela vždy, všade písať. Bola z toho už chorá nonstop oči na telefóne kedy napíše, zavolá . To je iný horor. Ale vzdy to obhájila peknými chvíľami ktoré v živote spolu zažili .Našťastie už spolu nie sú. Našla si super kamarátku a teraz si cestujú kade tade. Tolko energie má v sebe Je z nej úplne iný človek.

bublinka1426
10. feb 2024

odist. toto nie je normalny vztah, cim skor odides, tym lepsie. lebo zosalies a aj tak raz najdes inu lasku. lebo toto laska nie je. co je medzi Vami, ked on ta nerespektuje.

tenerifka
10. feb 2024

Autorka, ja nerozumiem par veciam:
Akoze ta nepusti? To ta chyti a zamkne? Ci?
Ked ides sama s kamoskou vecer na vinko, co urobi? Zamkne ta? Al3bo nebodaj nieco horsie?
Ty si uvedomujes, ze si obetou psychickeho tyrania, a ak s tym nic neurobis, mozno neskor budes aj fyzickeho.
Tvoj geroj je nevyzrety zakomplexovany tvor, ktory ti neveri a vobec si ta nevazi, zasekol sa niekde v 19.storoci.
Na toto ta tvoji rodicia vychovali, aby si robila rohozku nejakemu chudakovi?

sheila121
10. feb 2024

Poslať ho do čerta.

autor
10. feb 2024

@tenerifka lebo sa dohodneme že tam budeme celý týždeň, lenže keď ide preč tak načo tam mám byť. To by som išla radšej domov vtedy.
Keď idem von najprv sa pýta že načo idem .. pusti ma ale sa pýta že kedy prídem a ešte som ani neodišla takže sama neviem kedy plus mi píše spraví že dokedy budem alebo kedy prídem

koniarova
10. feb 2024

A toto ti príde normálne,čo píšeš?

tenerifka
10. feb 2024

No tak mu povedz, ze ides preto, lebo sa ti chce, a nevies, kedy sa vratis. Vypni mobil. Si dospela a svojpravna. Vies si predstavit, ze mas s takym pakom deti a sina rodicovskej zavisla od neho? To uz by si bez jeho suhlasu ani pohar vody nevypila.
Velmi dobre ti tu radime, ukonci to a utekaj, s tymto exemplarom sa rutis do zahuby

mabenn
10. feb 2024

3 moznosti: 1) rychly utek 2) nenapadne odplizenie 3) premysleny pokojny odchod ...nic ine

anna_anicka83
10. feb 2024

Povedz mi prosím, že si si to vymyslela. A ak nie, prosím ťa naozaj veľmi, odíď a začni žiť svoj život. Prosiiiim.

hipuska
10. feb 2024

Toto nie je riešenie. Si predstav, žeby ste žili spolu a ty by si potrebovala chvíľu vypadnúť tak čo? Budeš utekať z vlastného domu?

rurutiax
10. feb 2024

Žena utekaj ako ti nohy stačia. Ja som s takýmto človekom chodila 3 roky a dopadlo to až do takého štádia, že ma začal mlátiť, nadávať, sledoval každý môj krok a bral mi kľúče, lebo nevedel uniesť to, že som chcela ísť aj sama von a myslel si, že ho podvádzam. Nikdy ale nikdy nedovoľ, aby ti niekto obmedzoval slobodu.

luciaruz
10. feb 2024

Okamžite preč od neho! Mas tu vsetky naznaky velkeho NIE! Preco tie naznaky zeny vzdy ignoruju?! Aby sa potom mohli sťažovať ze su ako v klietke 😠 a to ešte nie ste manzelia. Moja zlata, bud sa spamatas alebo dopadne veeelmi zle.

minenkak
10. feb 2024

Bez a rýchlo a ďaleko.Ja osobne keď poviem mužovi,že potrebujem kľud tak si tak zariadi prácu ,keď ja mám voľno ,aby som bola sama,idem na kopec,po nákupoch, na bicykel a sama samučičká