Necítim sa dobre, nič ma nebaví, som v strese

m22ab23
20. jún 2022

Dobrý deň chcem sa spýtať na váš názor za ktorý by som bola veľmi vďačná. Poslednou dobou sa necítim veľmi dobre mám stresy a nič má nebaví i činnosti ktoré som milovala. Dnes keď som sa vracala zo školy som mala cudny pocit ako by som sa mala zblázniť.. stovky myšlienok v hlave až to bolo nepríjemne úzkosť a pocit ako keby ľudia okolo mna neboli reálni… chcela by som vedieť o čo by mohlo ísť res. Čo s tým… PS: mám už druhým rokom tetaniu..

mladena
20. jún 2022

podľa mňa je to stres ten pocit, mňa také zachvacovalo keď som toho mala napr. veľa do školy a proste nevedela čo skôr a obavy čo ako dopadne.

aliii3
20. jún 2022

Problémom môže byť to, že máš toho veľa a najmä že si veľa vecí berieš k srdcu, aspoň u mňa toto bol večne problém a trvalo, kým som si urobila tak nejako jasno v tom, čomu sa oplatí venovať energiu a čomu už nie.

timing
20. jún 2022

Vyhorenie

luccija
20. jún 2022

@m22ab23 to je tou uzkostou, tetaniou beries magnezium?skus zacat robit nieco neobvykle chodit na dlhe prechadzky, behat...malovat...

ivangeline
20. jún 2022

Vztahy. Zacni sa rozpravat s ludmi. 🙂

mergimar
20. jún 2022

@m22ab23 Ten pocit, akoby ľudia neboli realni sa vola derealizácia. A pocit, akoby si to nebola ty, je depersonalizácia. Sú to prejavy panického záchvatu. A porucha sa volá panická porucha. Prečítaj si o tom na nete a zistíš, či to na teba sedí.

caroline_
20. jún 2022

@m22ab23 mam to iste od 14, tetania,uzkostna porucha,panicke zachvaty...derealizacia a depersonalizacia, nic prijemne ale je to len stav v hlave...da sa s tym pracovat

pipistrel13
23. jún 2022

@m22ab23 silne emocne prezivanie a typicke priznaky tetanie,da sa s tym pracovat,skus si nieco o tom nacitat alebo mi napisa ak chces