Nechuť na sex

noro2
28. jún 2012

Sme manželia len 4 roky a manželka má minimálny záujem o sex. Máme 3 ročného synčeka, ale tento problém bol aj pred tehotenstvom. Manželka je veľmi pekná a pre mňa atraktívna, ja by som sa mal záujem s ňou milovať aj niekoľko krát denne..... V domácnosti jej veľmi pomáham, je doma na rodičovskej a prevažná tarcha problémov a starostí v rodine je na mojom chrbte. Pomali začínam mať komplexi, že som neschopný, keď je taký nezáujem..... Pred tým, ako ma spoznala, bola sexuálne aktívna a nemala s tým problém. Vraj to nie je vo mne, ale neviem čo si o tom myslieť. Skúšal som všetko možné aj nemožné, ale bez výsledku či nejakej zmeny...... Nechcem ju podvádzať, lebo viem že by to viedlo k rozpadu rodiny, ale som už zúfalý a nešťastný, že muž v najlepších rokoch (36) musí byť odsúdený k celibátu.... Obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc, aby ste mi poradili, čo zaberá na Vas. Možno to zaberie aj na moju manželku..... Ďakujem Noro zo Zvolena.

bodka13
28. jún 2012

...oddych....čo najmenej o "tom" hovoriť a hlavne nenaliehať

eaka
28. jún 2012

@noro2 čím viac to budeš s ňou riešiť a čím viac budeš naliehať, tým viac sa bude odťahovať, sťahovať do seba... ak o tom debatovať, tak v nesexuálnej situácii, vonku pri vínku alebo niekde, kde nebude hroziť, že by si sa pokúsil o sex..
odriekaného najväčší kus.. prestaň javiť záujem, prestaň skúšať, nechaj sa pre zmenu dobýjať Ty.. 😉 ale môže sa stať, že ju ani to nenavnadí.. prejavuj jej lásku iným ako sexuálnym spôsobom, sex je súčasť lásky a snáď potom Ti aj ona bude chcieť prejaviť svoju lásku aj fyzickým uspokojením..
držím palce, nech Vám to čoskoro opäť klape..
ale možno sa budeš musieť zmieriť s tým, že má proste radikálne nižší apetít na sex ako Ty.. si schopný to akceptovať?

noro2
autor
2. aug 2012

Ahoj,ďakujem za príspevok. Milujem ju a co mi iné ostáva.verim, že sa to zlepší.....

zuzanka751
2. aug 2012

@noro2 a nemas pocit, ze popri tych vsetkych povinnostiach a starostlivosti nemate nejako jeden na druheho cas? len tak si sadnut vecer, porozpravat sa, pozriet si spolu nejaky film, alebo ist niekam vonku na veceru atd?? bez akehokolvek naroku na spominany sex...

vejula
2. aug 2012

@noro2 aky je to minimalny zaujem o sex, ako často je to?

natfek
2. aug 2012

@vejula @noro2 to by aj mna zaujimalo.... co je to minimalna chut na sex....
zaujimave ze to tu niekto otvoril, ja riesim trosku podobny problem.... som tehotna a moja chut na sex sa teda rapidne zmensila a nakolko mam velmi mladeho partnera ten to velmi tazko znasa, tiez tlaci a mna to akurat odradza este viac... 😒 kazdy den ma ochytkava, uz toho mam plne zuby... je to akoby ak zo mna nedostane sex tak si ide lahnut alebo co... chcela by som aby bol ako ked sme sa spoznali, nemozem mat cely zivot rovnaku chut a ani ty urcite nie... 🙂 nakolko sa to riesi v mojom zivote, nasla som si statistiky. priemerne maju ludia sex asi 2krat za tyzden. snazim sa teda aby som sa aspon priblizovala tejto statistike, ale velakrat len kvoli nemu... tak si uvedom, ze mozno aj tvoja manzelka sa snazi ti dopriad najviac ako vie... v kazdom pripade uplne suhlasim s tym co sa tu popisalo - netlacit na nu, najst si cas na seba, ist niekam kde ste chodievali mozno na zaciatku - uzit si jeden druheho bez toho aby si ocakaval sex... nemusi to byt trvale... 🙂 asi je za tym nieco co preziva... urcite to nieje tvoja neschopnost preboha....!!!

monika225
2. aug 2012

ja mam podobny problem ako tvoja zena...tiez nemam chut na sex a moj muz tiez nie ale ja to mam o to horsie chceme babo..mi dokazeme nemat sex aj 6 mesiacov...

@noro2

romannasport
3. aug 2012

😢 ja ako som porodila tak na sex nemam chut vobec a moj muz si zacina mysliet ze ma nepritahuje a ja vobec neviem ako mu to mam vysvetlit a ktomu mi zacina vicitat ci uz nemam ineho jednoducho som unavena a vecer som rada ze si pospim a nie ze zasexujem 😖

miskakyska
3. aug 2012

@romannasport
@monika225 čaute kočky,pripájam sa do klubu..u mňa nechuť začala pri druhom tehotenstve a trvá doteraz :o) malý bude mať v decembri 7 rokov..no zabijem sa,keď to nejde ani na silu?..zvykli sme si..

pondelnicka
3. aug 2012

No tak ja som asi divná, tiež nemám bohvieakú chuť na sex, ale snažím sa s tým niečo robiť... Kvôli manželovi... Niekedy mi je ho normálne ľúto, že ho odmietam. 😖 Tak si občas mrknem nejakú tú erotikuš poviedku, alebo niečo šteklivejšie a chuť príde - aspoň na danú chvíľu... 😵

romannasport
3. aug 2012

@pondelnicka jato tiez dako tak robievam aje mi ho luto vecsinu pretoto si chlapy hladaju ine aja ho mam rada len nemam chut ☹(

romannasport
3. aug 2012

@miskakyska nebojis sa zeto bude hladat inde to 7rokou nemas chut na sex alebo naneho

miskakyska
3. aug 2012

@romannasport nebojím

pondelnicka
3. aug 2012

@romannasport však to, robíme to z lásky.... 😀 On je tak trpezlivý, že to so mnou vydržal toľké roky, napriek všetkému ma miluje, tak prečo mu občas neurobiť radosť.... 😉

romannasport
4. aug 2012

@miskakyska ja by som sa bala lebo sex pre chlapou je ako antibiotika rano obed vecer 😀

pondelnicka
4. aug 2012

@romannasport ja náhodou @miskakyska chápem... Ja tiež nemám chuť na sex doooosť dlho - bez ohľadu na tehotenstvo a manželík to vydržal... Jednoducho nás tí naši najdrahší ľúbia aj keď sex nie je tak často ako by chceli. Ten môj razantne odmietol, že by si hľadal náhradu inde a ja mu verím. 😉 Práve preto sa však snažím niečo so sebou robiť, aby to tak aj ostalo... 😎

slavka1307
4. aug 2012

@noro2 Má čas na seba ? Zobrať jej synčeka na pár hodín a nechať jej priestor aj pre seba. A potom dať synčeka niekde, aby ste boli sami a urobiť si romantický večer. Vlastná skúsenosť ? - neviem či to tak nazvať - ja tiež nemám chuť na sex a môj muž to riešil inak ako sa tu písalo ... ☹

romannasport
5. aug 2012

@pondelnicka jaju chapem ja som len tym chcela naznacit ze ja doverujem ale preverujem vela krat som sa popalila a dnes sa snazim byt opatrna

lucinocka
5. aug 2012

hmm ja by som to takto drasticky asi nikdy neriesila...ja nemam chut tak hold ty mas tiez smolu.. narozdiel od chlapov nam sa nemusi nic dvihat, tak preco mu chudakovi nedopriat obcas potesenie .. nevravim teraz o situacii 3x denne, ale chlap je tiez len clovek, ma svoje potreby..my sa tiez hnevame, ked mame chut a oni si nas nevsimaju.. jedna ruka sa stale najde, alebo jazyk, ked uz je ten sex taky problem :-P

miskakyska
5. aug 2012

@lucinocka no moja..už Ťa vidím ako máš chuť olizovať onéého po 15ročnom manželstve :o/

lucinocka
6. aug 2012

@miskakyska tak sa potom necudujem ze si chlapi na stare kolena hladaju mlade pipky co im to olizovat budu 🙂

weverka11
6. aug 2012

@noro2 ahoj, nebere manzelka hormonalnu antikoncepciu? u mna tto bol ten dovod... ako som vysadila tak juchuuuuu :D

weverka11
6. aug 2012

@noro2 a este odporucam manzelke zdvihnut sebavedomie... povedat jej castejsie aka je šupa, ze ma nenormalne super rit, ked bude varit tak capnut po zadku 🙂 proste uvolnit atmosferu a nesilit to naplanovanymi romantickymi vecerami a ocakavanim.. niekedy je lepsi okamih prekvapenia...

mpg
6. aug 2012

Ja som už staršia a prežila som aj také obdobie, keď som nemala chuť na sex a bolo to tiež po pôrode a pri starostlivosti o dieťa. Je to také obdobie, kedy sa treba starať o dieťa non-stop a ono to človeka vyčerpáva aj keď o tom ani nerozpráva.
Je to iné obdobie, ako keď sa mladí spoznajú a venujú sa len sebe. Vzťah tak prechádza rôznymi obdobiami. Ale ak si inak rozumejú a priťahujú sa tak im byť v blízkosti osoby /alebo osôb manželka a dieťa/ktoré ľúbia je viac ako nejaký ohnivý sex so ženou, ktorú neľúbia - aj keď sa nájdu aj takí, ktorí to skúsia, lebo ako som už písala pri niektorej inej otázke, že ľudia vždy chcú to, čo nemajú. Veľa žien k záujmu o sex stimulujú aj filmy o láske a sexe, ale asi najviac keď sa budú cítiť isto, milované.
- monika 225 - ak máš 33 rokov a chcete mať dieťa, tak by ste mali na tom častejšie pracovať, lebo čas utečie ani nevedieť ako...

dedenini
6. aug 2012

Ja mam podobny problem. Ked som ostala tehotna partner mi vravel ze nechce koli babatku.tak za cele tehotenstvo sme sa milovali mozno 4 krat. No nakoniec mi nasluboval ze po porode to bude ine a ze sa to zlepsi. No prave naopak.jeho chut sa vraj vytratila. Uz 7 mesiacov sme nespali spolu. uz neviem co mam robit. som zufala.. On stale vravi ze to chce cas. A ze nepodvadza ma. Uz neviem ci mam tomu verit. po takej dlhej dobe. jaaaaaaaaaaaaj 😢

kokorunecka
6. aug 2012

Tak ja mám úplne opačný problém...Mám chuť na sex stále.. Pred tehotenstvom a počas tehotenstva by som bola schopná presexovať celé dni... Teraz by mi "stačilo" aj raz za deň.. Ale keďže akceptujem môjho muža, ktorý maká od svitu do mrku, tak na neho netlačím..A podvádzať mi ani vo sne nenapadlo...Chcem sex, potrebujem sex, ale len s ním..
No, ale tým som len chcela napísať, že vôbec neviem aké to je nemať na sex chuť.. 😕

weverka11
6. aug 2012

@dedenini u nas to tiez jednu dobu bolo podobne... on nemal chut ja som bola na nervy z toho... urobila som doma trosku kriklebo sa o tom nechcel rozpravat a pomohlo 🙂

dedenini
6. aug 2012

@weverka11 ja cim viac do neho kricim koli tomu tym to je horsie.. u nas je to tak ze povedal ze ma ma rad, ale laska vyprsala, a nepritahujem ho.. a ze mam cakat mozno dostane chut.. no cakam uz 7 mesiacov, pripadam si uz jak panna.. no ale nejde tu len o sex. zijeme jak kamarati, jakeby sme 50 rocny manzelia..obcas pusa a obcas objatie..je to hrozne..ja mam 23 rokov, a tuzila som po laske..a myslela som ze babatko nas este zblizi a pritom naopak... uz neviem ako dalej..jedine co mi ostava cakat a nehovorit otom.. no bojim sa ze cakam len na to kym ma podvedie... ☹

moni244
6. aug 2012

@dedenini ahoj aj mne sa stalo to isté. Tiež som teraz otehotnela a mám nenormálnu chuť na sex. Ale on nechce, že je mu to divné lebo sme tam dvaja. Ako ani pred tým sme nemali sex nejak moc často, tak raz za dva týždne ale teraz ani toto. Dúfam, že ho to prejde. Ale netlačím naňho, keď uňho prevážia pudy, príde sám :D a podvádzať tiež nemám chuť ani energiu. Ale za to mi stále vraví aká som preňho sexi a tak, len má asi menší psychický blok

dedenini
6. aug 2012

@moni244 to mi moj hovoril stale ze nechce babatku stuchat do hlavy