Nechcený darček

erifuk
25. dec 2022

Ženy, ako by ste reagovali,kebyže pod stromček dostanete od muža spodné prádlo, ALE....vy ste sa o tom s nim uz nie raz bavili,ze mate špecifickú postavu a pradlo si ťažko vyberiete aj sama a hlavne!v určitých veciach sa necítite dobre....a on vám to kúpi. A ešte povie,že dúfam, že potešilo.....akoze... sory,ja som nahnevaná a je mi doplaču...príde mi to provokácia....VEDEL,že mi to není po chuti a kúpi to?!... a samozrejme kto je nevdacny...? ...😔😔😔

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
25. dec 2022

Nabudúce mu pošli link čo chceš dostať a bude po probléme.

sima338
25. dec 2022

trošku zákerné od neho, ale kašli naňho, raz si to obleč, nech vidí a nabudúci rok mu pošli link, čo presne si želáš

nikaeli
25. dec 2022

Ide o prádlo na bežné nosenie? či erotické jemu pre radosť?

Aj keď je to asi jedno, keď sa ti nepáči a on vedel vopred, že to nechceš. Ja by som nerobila divadielko, len aby bol spokojný. Jednoducho by som mu povedala, že prepáč, ale bavili sme sa o tom a vieš, že si to neprosím. Nemyslím si, že je to sebecké a že sme povinní byť vždy vďační a naoko šťastní.

mandzula
25. dec 2022

Spoliehat sa na muzsku pamat nie je velmi prezierave. Pokojne to moze byt tak, ze informacie, ktore si mu dala, nieze vypustil z hlavy, ale do nej ani neprijal.

tykat
25. dec 2022

@erifuk ...mu povedz ze ta potesi az ked si ho oblecie 😁 lebo neveris ze toto kupil tebe.

dievcacitajucelist
25. dec 2022

@erifuk mne kúpil môj muž pyžamo vyzerajúce ako pre 80-ročnú babku...ale on bol nadšený, lebo je teplé a konečne mi nebude zima

syslik81
25. dec 2022

ak je to sexi pradlo-tak ti asi chcel nieconaznacit ... hold chlap premysla inak ako zena.. oblec si to na noc s nim a inak uloz na dno skryne..alebo ak mas blocek skoc vymenit

danieli
25. dec 2022

Myslim, ze ak ste sa o tom bavili a napriek tomu kupil, tak to nebolo zakerne, ale skor taka nadsena naivita, takze pekne by som si to pred nim obliekla a ukazala, kde co nesedi, s dovetkom, ze dakujem laska za tvoj dobry umysel, podme nabuduce na taketo nakupy spolu, ukazes mi co sa ti paci a spolu najdeme, co mne bude sediet a pacit sa mi

stormie
25. dec 2022

Tu mas podobnu diskusiu ale asi neexistuje univerzalna odpoved co robit s nechcenym/nevhodnym darcekom a co povedat tomu co darcek dal

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/nevhodny-darcek-3/

liljana
25. dec 2022

Kupi, zle je, Nekupi, este horsie. 🙂 Tak to nenos, daruj dalej kamoske... Kolko ludi ma v skrini veci, co si kupili a potom nikdy nenosili?

valeria_h
25. dec 2022

Nerob z toho drámu, veď o nič nejde. Chcel Ti urobiť radosť.

galioska
25. dec 2022

@erifuk sak nech di to oblecie on, ano je sprosty ha tiez nekupujem nikomu co niekto nechce a viem o tom

sovica
25. dec 2022

@erifuk Budem úplne mimo, ak napíšem, že Ti manžel kúpil nejaké sexy prádlo určené hlavne "do postele"? Ty sa v takom prádle z určitých dôvodov necítiš komfortne a na bežné nosenie je nepohodlné. Ak je to tak, kúpil si darček hlavne sám pre seba (pre jeho potešenie), nie pre Teba. Ak Ti však kúpil aj niečo iné, čo si si želala, alebo čo Ťa naozaj potešilo, tak to prádlo by som neriešila a teda pre jeho potešenie by som si to raz za čas do tej postele obliekla. Ak Ti však kúpil LEN to prádlo, tak chápem, že Ťa to naštvalo, keďže si mu predtým hovorila, že Ti to nie je po chuti.

eeffka
25. dec 2022

@erifuk stale lwpsie ako ked dostanes sivy husny vianosny obrus 2.5m na 1.5m a tvoj stol ma 80x100 ( svokra 🤣)

mimi3008
25. dec 2022

@valeria_h no alebo sebe a je mu jedno, ze autorke sa to nepaci

aurorastone2
25. dec 2022

@eeffka no možno to myslela tak ze ako správna gazdinka si z neho môžeš urobiť dva kusy 🤣🤣🤣... Občas darčeky potešia, ešte si mohla hodiť poznámku ze jeeej handra na dlážku zíde sa 🤪

valeria_h
25. dec 2022

@mimi3008 Tak by som mu povedala, nech mi dá nabudúce darčekový poukaz a vyberieme niečo spolu.

eeffka
25. dec 2022

@aurorastone2 ako aj by som z neho odstrihla ale fakt je taky smutny sivy cely nestastny 🤣 a velmi dobre vie 20rokov , ze mi nema domov kupovat textil

erifuk
autor
25. dec 2022

@bilberryday nie, naozaj si na seba nedam to,čo nechcem sa sebe mat! Nikto by po tom druhom toto nemal žiadať....ani si naivne myslieť,že to spravím len pre jeho radosť. Akoze to je ok,ze si to dám na seba a pôjdem sexovať zahanbena nasrata?ženy.....

erifuk
autor
25. dec 2022

@mandzula tak je asi vadný,keďže to poviem pri každej téme podprda a za ďalšie 4dni pred Vianocami mu na tu konkrétnu vec poviem NIE a výsledok....mam to tam? Baby...fakt viac komunikovať neviem ako ROZPRAVAT na rovinu a 4 dní pred Vianocami. Chyba bude asi inde..

aurorastone2
25. dec 2022

@erifuk skončilo by to v koši, ak to bolo drahšie, vynurat niekde blocik a vrátiť a tváriť sa ze to neexistuje, on sa zhral na debila ze nevie co nemá kupovať, môžeš sa aj ty tváriť ze nič také ti nikdy nedal, asi by som to nekomentovala ani sa nehadala kvôli tomu len by som to nenapadne zniesla zo sveta

gabriela_obzerova
25. dec 2022

@erifuk moj byvaly mi kupoval rozne sexi pradlo, ktore mi nesedelo. Darovala som dalej kamoskam a neriesila. Myslim, ze ani jeden darcek od neho som nikdy nevyuzila 😂

inana11
25. dec 2022

@erifuk to ti akoze kupil latexovy navlek alebo čo? Lebo zas ano,je rozdiel pradlo a pradlo ale keď niečo nie je vyslovene hrozne tak byt zduta a nedať di to lebo skratka mu hádam nebudeš robit radost je tiež sebecké… ešte si to na sebe nemala a už vies že to dobre nie je,že to nechces… hold aj chlapom je dobre niekedy vyhovieť a nie len sa stazovat Aki sú strasni a čo oni chcu… keď by to nebolo že má chce mat oblečenú za gumovu anču alebo niečo podobne,ja by som vyhovela nech je rad

katka700
25. dec 2022

@erifuk Obliekla by som si to, poďakovala a zároveň povedala, že mi to úplne nesedí a navrhla nech to ideme spolu vymeniť. Na druhej strane chlapi uvažujú inak a to čo tebe pripadá ako nedostatok postavy, možno tvoj muž vidí ako strašne sexi a páči sa mu to.

aurorastone2
25. dec 2022

@inana11 akože ja ju aj chápem ak je to tak ze gatky ledva natiahnem cez jednu nohu a vrch musím vypchavat ponozkami aby tam čosi bolo tak ozaj by som sa cítila smiešne a hlavne nepohodlne a chuť na sex by teda nebola žiadna, nevieme co a ake dostala 🤷‍♀️.... Ja som raz dostala sveter ako decko co sa teda nedal nosit lebo strašne hryzol takže chápem keď v tom človek nevydrží ani minútu 😅

erifuk
autor
25. dec 2022

@bilberryday ja nerobím kowbojku, vyjadrila som sklamanie a myslím,že väčšina žien pochopilo ze to není ani tak z darčeka ako z nepocuvania,lebo komunikovane to bolo... tak párkrát obliecť si to môže on a ja sa pobavim, lebo ak si mam dať ja samodrzkovy pas a necítiť sa ok ,tak neviem ktorého chlapa baví sex so zahanbenou ženou ktorá není vo svojej kozi....ale dakujem za reakcie,vidím ze sme tu fakt rôzne. Niektoré stoja samé za sebou a niektoré by pre muža urobili všetko aj za svoje hranice to už ale nie je môj prípad.

erifuk
autor
25. dec 2022

@januska12323 neposielala som link( poslala by som keby sme sa nedohodli,ze si nekupujeme nic) ale kúpiť, to co VYSLOVENE POVIEM,ZE NECHCEM.
...neviem to nazvať.

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
25. dec 2022

Prvé Vianoce som tak dostala pullover,poďakovať som poďakovala ale nikdy som ho ne obliekla, à pri sťahovaní " sa stratil" odvtedy dostanem poukážku do obchodov kt navštevujem a spokojnosť ma oboch stranách.