Ahojte. S mojím manželom sme sa vzali 11.2.2017. Hlavným dôvodom bolo to že som ostala tehotná a chceli sme aby naše dieťa vyrastalo v úplnej rodinne. Ale teraz si myslím že to bola chyba. Už pred svadbou sme mali vzťahové problémy a tak isto aj teraz. Hlavným problémom je to že ja som na ňom veľmi závislá a chcem aby väčšinu svojho času venoval mne. Ale on ju radšej venuje telefónu a z toho ja vybuchujem. Niekedy je to tak vážne že sa pobijeme. Všetko ho robí šťastnejším než ja. A z toho mám depresie což by som v tehotenstve nemala mať lebo tým trpí aj dieťa. Bývame spolu u mojich rodičov ale on mi dnes povedal že už nevládze že sa sťahuje ku svojim rodičom. Chcem to s nim riešiť a porozprávať sa o tom ale on nič nechce riešiť jeho riešením je útek.. Dnes mi povedal že mňa prestáva ľúbiť. Neodpustím si keď náš chlapček bude vyrastať ďaleko od otca. Máme veľa problémov toto je len jeden a mohla by som ich menovať ďalších desať. Už neviem ako ďalej teraz som prešla na rizikové tehotenstvo a ešte k tomu sa aj manžel odo mna sťahuje neviem ako to psychicky zvládnem.. potrebujem ho mať pri sebe
To je tak, ked deti maju deti, treba najprv dospiet a potom mat sex, svadbu a deti.
@patriciahud no kazdy potrebuje dychat vo vztahu a kedze si na nom tak strasne zavisla, ze ho dusis, tak sa mu ani necudujem.
Ukludni sa a uvedom si, ze on ti nepatri. Ako by sa pacilo tebe, keby na tebe furt ktosi visel a dozadoval sa tvojej pozornosti 24/7???
A ty ho nepotrebujes mat pri sebe, ty ho CHCES mat pri sebe a to je sakra rozdiel.
Človeka nemôžeš vlastniť. Človek musí dýchať a rásť. Ak to nechapes, nevysvetlim ti to ani na dvoch stranách koňa.
To ste sa velmi zavcasu zacali bit ani dva mesiace po svadbe kolko mate rokov? Rieste to v klude nie bitkou drzim palce
@patriciahud zaujima ma vek tvojho partnera a teba..sa bijete??ved si tehu...podla mna obaja total nevyzreti...ty nevies existovat sama so sebou, to ako riesite ked ste v praci ty ci on, stale ti pri sukni nebude plus dieta i neho sa treba starat..ako chces existovat, ked zmyslom tvojho zivota je mat manzela po ruke..necudo, ze to nezvlada..ano vase manzelstvo je chyba..skoda, ze nic vynimocne...dieta nie je vo vela pripadoch nalepka riesenia vzthahu ci dovod mat svadbu ak dvaja fungovat nevedia..hadali ste sa predtym budete sa aj s dietatom a to nie je prostredie pre dieta..obaja vychladnite...dajte si pauzu a potom hodtevrec co dalej...
Tiež by som bola zvedavá na vek, lebo sa pobiť....buď ste veľmi mladí alebo je to vo vašej povahe, čo sa teda len tak ľahko nezmení...ale potom by ste dieťa mať nikdy nemali, lebo si ani predstaviť neviem čo z neho vyrastie, keď má takých agresívnych rodičov!!!!!
Chápem ťa že ťa vytáča, že manžel je závislý na svojom telefóne, určite by ste mali tráviť väčšinu času spolu, ale tiež je pravda, že každý potrebuje mať svoju "slobodu" aj v manželstve.
Potrebujete buď dospieť alebo vyhľadať odbornú pomoc a skúsiť poriešiť veci inteligentne a s chladnou hlavou....želám vám aby to vyšlo 😉
Celkom dosť tam s tebou vydržal...až dva mesiace....a čuduješ sa,že uteká? bývať u svokrovcov,mať tehotnú ženu,ktorú treba aj s dieťaťom uživiť /asi je mladý a dosť sa toho zľakol/ a tá žena ho chce nonstop mať pri sebe,vlastniť a kontrolovať a k tomu tá bitka/stavím sa,že ty si udrela prvá/.....byť on môj syn,tak ho tam idem sama vyzdvihnúť a presťahovať k sebe domov.....zamysli sa nad sebou a svojim správaním a začni sa konečne správať ako dospelá a on sa pridá ,ak ťa ľúbi...začni ospravedlnením,prestaň stíhačkovať,plánujte vlastné bývanie-podnájom sa dá aj hneď riešiť
@patriciahud ale on nie je tvoj animator ani tien, ze Ta bude zabavat a bude stale pri tebe.utecie od teba kazdy chlap pri takom majetnickom vztahu.K ostatnemu sa nevyjadrujem pises, ze problemov mate vela, tak neviem naco ste sa vobec brali.Typ ako ty zvykne citovo manipulovat a vydierat, takze porozmyslaj preco sa citis neista a nemas sebavedomie taki ludia ziarlia a vyzaduju si pozornost a nedaju dychat.Ked sa narodi dieta nafixujes sa nanho a das pokoj muzovi.Musis sa zmenit
chodi muz prec?flaka sa po kamosoch? po baroch?ak nie, tak ho nechaj nech cumi do mobilu bud bude pozerat TV, alebo....asi si sami nevarite, upratovat nemusi, tak co ma robit?
@patriciahud ahoj ... v prvom rade to chce pokoj .... ukludit seba... preco si na nom zavisla? ... nemas kamaratky?
vsetko zvladnes psychicky neboj sa ide len o tvoj postoj k zivotu .
Porozpravaj sa s nim v pokoji bez bitky a vycitiek ... povedz mi ako to citis ty.
na druhej stane si vyhradte cas kedy sa budete venovat iba sebe, ze on odlozi telefon a budete robit nieco spolu....ale nechat ho aj dychat nech ma priestor aj sam pre seba kazdy ho potrebuje...
drzim palce a verim ze to dobre dopadne
svadba a dieťa problémy neriešia, vyhladaj psychologa, ak chceš mať zdravé dieťa a zdravý vzťah, lebo to skončí ešte horšie ako bitka,
pridavam sa, odborna pomoc
ja fakt nechápem - mám vzťah s problémami a akože náhodou "ostanem´tehotná"? O antikoncepcii si už počula?
Tiez zaujimave zena s bruchom sa bije s muzom.no toto by veru nik dlho nevydrzal.nepochopim to nikdy v zivote ako sa manzelia a este tak kratko mozu bit.jaj zdravy rozum chyba obom veru.nemate si co vycitat veru.ale vidiet ze muz ma viac rozumu ked odchadza lebo by to mohlo dopadnut omnoho horsie aj pre dietatko.
@patriciahud zosobášiť sa len koli dieťaťu je tá najväčšia prostost na svete ... Moja ti miesi malé decko aby bol manžel pri tebe 24hodin 7dni v týždni to nerobi žiadna žena hádam sa dokážeš o seba postarať miesi domáca lýtka čo a má okolo nohy omotanu krátku reťaz či ?Ak budeš na ňom dalej takto aplikovať do roka ste od seba a že sa bijete ste normálny? Uvedom sa miesi malé decko to žiaden chlap neznesie chovaj sa ako sebavedomá žena nemáš nejaké záujmy kamošky zameraj sa na seba užívaj života a všetko sa dá do poriadku netlač toľko naneho lebo ta opustí vlastne vás ....
Evidentne ste dost mladi a dieta prislo neplanovane... rychla svadba a hra na rodinu vam len ublizila, manzelstvo a vztah nie je o tom ze sme spolu 24h 7 dni v tyzdni, je to hlavne o tom ze, dam tomu druhemu aj trocha slobody aby sa potom mohol za tebou tesit ked sa vracia.. ak neprestanes a neurobis zmenu, zadusis ho v tom vztahu.
a to ze sa pobijete? tak to je krasna modelacia rodiny pre vase dieta... s tym prestante okamzite..to chce dospelý rozhovor vy dvaja..
len raz by sme sa pobili tak to by bol koniec bitky v partnerstve podla mna nemaju co hladat a no mozno je chyba ze ste do toho celeho vhupli tak povediac rychlo a on bol asi viac nepripraveny ako ty a potom to takto dopadlo no mala by si sa snazit urobit zmenu hlavne v tom ze mu das viac volnosti kontrola a to byt spolu nepretrzite vztahu len skodi😢
Ked toto citam necudujem sa ze je taka rozvodovost aka je mlady ludia sa beru pretoze je zena tehotna a potom to tak vyzera! Akoze to vazne sa bijete dva mesiace po svadbe? Kolko ste spolu? Ved toto neni normalne ty si na nom zavisla stale ho chces pri sebe ako nejaky privesok ale on je tvoj manzel nie tvoje dieta ze ta ma mat stale za ritou daj mu volno nechaj ho trosku aj dychat zachvilu nebude mat cas na ten telefon pride dieta bude toho viac nez dost ale ak sa rozhodol odist neviem ci sa vrati ale na druhej strane dobre urobil ak sa hadate a bijete stale v tomto dieta nema vyrastat
@patriciahud Pridavam sa k nazorom zien vyssie, Musis ho nechat dychat, to, ze ste sa vzali, neznamena, ze ho vlastnis. Mate velmi zly zaciatok vztahu, najskor dieta, potom svadba a byt pravdepodobne zatial v nedohladne. Ty sa musis na zaciatku uvolnit, prestat visiet na manzelovi. Odporucala by som aj navstevu psychologicky, aby si prestala byt na neho fixovana, popripade aby si sa nestala prehnane fixovanou na dieta. To, ze sa bijete je velmi smutne, treba riesit emocie s chladnou hlavou, aj k tomu ti vie pomoct psychologicka, ak nemas pomoc v rodine. Drzim palce, aby vam vsetko dobre dopadlo.
Tu nepomoze ani odbornik bohuzial poznam take tipy zien co nemaju problem sa zacat bit s muzom.a ked sa raz po bili urobia to znova staci mali impulz.ja len lutujem to dieta bude mat velmi tazky zivot pri takych rodicoch alebo matke.a poznam to ako bitky 2 rodicov vplyvaju na dieta zazila som to na vlastne oci ako by to bolo vcera na to dieta nikdy nezabudne aj ked je uz dospele.tak chuda dieta uz teraz a je jedno pri ktorom bude.
Aspon ide vidieť že beriete všetko až moc vážne a neviete normálne poradiť viete len kritizovať druhých.. akože to si myslíte že je u nás domáce násilie či čo.. nad potratom som nikdy nerozmýšľala a som rada ze som si ho vzala .. On pochopil svoju chybu a ospravedlnil sa tak isto aj ja .. pochopil že si mňa ma všímať častejšie ako doteraz .. ták snáď to bude lepšie .. nechcem aby sa mi venoval 24h v kuse veď ja mám tiež svoje záľuby ale niečo užitočnejšie ako telefón takže ide vidieť že ste vôbec nepochopili o čo tu išlo
@patriciahud ked pises, ako pises, necuduj sa, zrazu pises uplne nieco ine
ja sa cudujem rodicom, ze s mladezou este nevyrazili dvere a naj sa mlatia vo svojom ked su tak hrdinovia
nebud vztahovacna, viac toleruj... aj tu sa hned urazas
@patriciahud Podľa teba to nie je vážne, keď sa tlčiete? A mimochodom, zase ti utečie, buď si istá 😝 Pri tvojej "stíhačkovej" povahe si nájde bokovku čo nevidieť😅
@patriciahud ide vidiet??? to je zase co za slovne spojenie, jezkovy voci.....
ty si precitaj svoj uvodny prispevok a potom tento posledny. A rozhodni sa, kde je pravda.
zrazu je vsetko hunky-dory...... a to ani nespominam tych dalsich desat dovodov, co si nepisala v prvom prispevku za by si mohla menovat.... 😠 boze deti maju deti...
neviem čo si čakala za odpovede, ked si napísala, že máte vo vzťahu 20 problémov, si tehotná a bijete sa? ako máme vedieť, že to znamená, napr. že ťa raz za týždeň capne po zadku a ty mu to vrátiš? vykecala si sa, nechápeme ťa, vlastne sme ti ani neporadili, chlap sa zmenil o 200 stupňov, všetko je v poriadku... žite si dalej ako chcete
svetový mier 👍
paneboze dievcatko kolko mas rokov??? uroven pubertiacky... reci aj chovanie. Deti si robia deti. Alebo dalsi vymysleny pribeh
bol asi dobry uzmierovaci sex...o tyzden pokracovanie...
Pobijete?! Mali by ste hladat pomoc inde ocividne