ahojte dufam ze nam poradite..s manzelom mame sex 2-3 x za tyzden lenze ja na to vobec nemam chut som chladna,robim to lebo to chce on.. Zacalo to tym ze oon je vzdy skor urobeny nez ja ani neurobi nic preto aby som bola uplne vzrusena trosku pomojka rozpravali sme sa o tom a on mi odpovedal ze ked vidi ze som chladna ze somnou nic nepohne,.. Ked sme spolu chodili bolo to krasne chcela som to vzdy no teraz na to ani nepomyslim...
@marca1331 a preco sa dopredu nedohodnete, ze to nebude rychlovka, ale ze to chces so vsetkym? Dopredu bude vediet, co chces. Alebo si stanovte dnes rychlovka, zajtra to bude o Tebe 🙂
@marca1331 keby ste mali sex castejsie, tak by aj dlhsie trval. cim dlhsie je chlap bez sexu, tym viac je nadrzany a tym skor sa urobi. Takze: bud nech si to urobi sam pred tym ako sa pojdete milovat, aleto urobte tak, ze 1x rychlovka - dobre pre nho, druhy krat dlhsie - dobre pre teba 🙂 A z vlastnej skusenosti odporucam ist niekam na vikend, zmenit prostredie, ist na wellnes a podobne, aby ste nemali stereotyp doma, vtedy to bude ako predtym 🙂
Ináč, môžeš mať aj málo testosterónu. Mne raz doktor zistil v krvi sa ma pýtal či je všetko ok. Tak, ja že hej, že sme už dlhú dobu spolu že mi už neni taký sexi a potom som sa zamyslela že aj keď sa máme milovať. Tak som suchá ako sahara ale som to nijako neriešila teraz je to lepšie. Možno niesi ani ty na vine. Zas je pravda, že sa s nami tak muži už nemaznaju. No a tým pádom je to takto. Môj sa vie tak bozkávať. A Teraz? Mám dojem, že dostávam pusy od nejakého káčera.
@kamonika ano mame dcerku 2 rocnu . Ale ono to s tym nesuvisi.🙂 uz je velka cize tie tazke dni a prebdene noci su za nami 😀 a v poslednom case uz ani netlaci na pilu opyta sa chces sa milovat ja mu odpoviem ze nwm a on sa otoci a spi vraj ked budem chciet mam ho zobudit,.😢
@adkasmolka bolo to tak ze prvy krat rychlovka a druhy ocakavam nieco viac no zas..ja z nasho sexu nemam nic .. Preto mi prestal chutit
@linda20111 vies ani to nepomaha.. Mali sme aj tabletky ani tie nepomohli.. Vadi mi ze on si mysli ze nemusi robit nic ze ja som pripravena kedykolvek..
a este rozpravali sme sa o tom a vie ako sa citim lenze potrebujem aby somnou nieco urobil aby ma dokazal zas tak vzrusit ved viete o com hovorim..
@marca1331 tak sa skus vyhupsnut ty na neho a urob to,co sa paci tebe....a ked si hore ty,mozes oddialit jeho vrchol,ked bude uz skoro v nebi,zosadni a bozkavaj ho a ked sa ukludni,zas zacnes robit 😉 to co sa paci tebe....a moj sa zas malokedy urobi rychlo,ja by som dala radsej rychlovku a on je zas ten pozitkar,co si to vychutnava 😵
@marca1331 pocja, ty ocakavas? A povedala si mu to? Alebo si to len v duchu ocakavala? Komunikovat, komunikovat a dookola komunikovat..tam vam to viazne.
@marca1331 tak v tom ma trosku pravdu, my zeny mozeme mat sex kedykolvek, chlapi len ked sa im postavi 🙂 🙂 🙂 v tom mame vyhodu heh ved si zober napr. kocky pracujuce v night kluboch, maju sex 5-6x za noc a uziju si to asi tak ako ty s tvojim 🙂 🙂 🙂 To len na odlahcenie.. Treba skusat nieco nove, hracky, polohy, sexi oblecenie... Teraz kym nemate deti tak sa treba tomu venovat, ked budu deti uz nebude cas :/
@marca1331
http://nemoci.vitalion.cz/predcasna-ejakulace/
p.s. nejsi sama 😵 😵 😵 😵 😵 😵
niekedy hodime rychlofku, ked na nom vidim a citim pri obsmietani sa, napr. ked varim, ze by to potreboval.. a potom viem, ze ked mam skutocnu chut sa urobit aj ja, tak mi s tym krasne pomoze.. ide tam hlavne o dotyky a bozky ako sa to paci tebe.. ved ho nasmeruj.. musis prevziat iniciativu aj ty, nie to nechavat vsetko na chlapa.. aj jemu sa to bude pacit.. mame 2 deti a iskri to medzi nami ako pred 10timi rokmi.. 😝
to je pravda.Aj zena by mala prebrat iniciativu...Ja som musel vzdy mat iniciativu,Ale pacilo by sa mi,keby som videl iniciativu aj u zeny,Takto som maval dojem,ze o TO nestoji a ze sa vnucujem...Malo by to byt pol na pol si myslim....A uz tu vrtat nejdem 🙂 🙂 🙂 🙂
a nemate male dieta? ja som mala tieto stavy,ked som bola unavena,pri malom...nevyspata,alebo ked si v strese,to je jedno ci robota,peniaze,deti....vsetko to ma vplyv,a hlavne...uplne nejhorsie je,ked si to muz vynucuje ☹ ,ten moj by mohol aj 2x za den,davnejsie som ocenila,ale teraz by mne osobne stacilo 3-4x do tyzdna ...porozpravajte sa aj o tom,aby netlacol na pilu...radsej 1 sex za tyzden a poriadny,taky si uzijes aj ty,ako 4 o nicom 😎