Nechcem, aby bola moja švagrina na svadbe

simi9
21. aug 2022

Ahojte žienky potrebujem názor iných ľudí budúci týždeň máme mať svadbu a na drzovku mi prišla správa od budúcej švagriny ,že kde to máme je stará komunistická reštaurácia mňa to urazilo keď,že je podľa mňa drzosť niečo také to napísať neveste, začala som to riešiť,že keď sa jej nepáči nech nejde. Svokra si ma zastala a švagrina povedala ,že ona srandovala .Možno by som ani nevybuchla keby toho z jej strany nebolo tak veľa keď ma spoznala oslovavala ma menom byvalej priateľky.Keď zistila ,že to máme o 13tej tak mi písala nech to zmeníme jej malá vtedy chodí spať.Teraz napísala priateľovi, že ona sa tešila na našu svadbu na rozdiel od niekoho komu sa tam nechce pýtali sme sa o koho sa jedná odmietla povedať,že ona nebude zlá.Ja ju tam už nechcem.A čo ma nasralo ,že napísala či sa zmestí moja rodina na naše zanašky čo sú u priateľa

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simi9
autor
21. aug 2022

@bilberryday ďakujem

zmrzlinka2021
21. aug 2022

@simi9
Bez ohladu na to, aka je buduca svagrina, ty zachovaj klud a bud damou, bud tou kralovnou, ktora sprostosti neriesi.
S tou komunistickou restauraciou - no tak je taka a co teraz? 😀 Sa zasmejem aj ja... netreba to riesit formou drama queen

Urcite by som nesila veci horucou ihlou, a urcite ju nevylucovala zo svadby. Toto vase vztahy totiz nezlepsi.

podmostom
21. aug 2022

@simi9 ako svagrina je dobra trubka, ale na svadbu by som ju zavolala. len jej jasne povedz, ze tvoja svadba, tvoje pravidla, ze nik iny problem nema. Vslovene hnusne od nej, ze je taka zakerna a este ti povedala, ze ktosi sa vyjadril, ze sa mu tam nechce. Tak ci tak by som ju tam zavolala, toto by vam v rodine mohlo este viac nastrbit vztahy nadlho keby ju nezavolas. Skus zatat zuby, je to rodina, clovek nenavybera, nenechaj sa rozhadzat.

pragmaticka
21. aug 2022

Ze si hrozne precitlivela, keď ta takéto poznámky dokážu natoľko uraziť, žeby si sestru svojho manžela nepozvala. Ja byť tvojim mužom, bez sestry na svadbe by som ti veru áno nepovedala.
Je to tvoja budúca rodina, trosku rešpektu nezaškodí. Budeš mat s nimi dočinenia ešte dalsich minimálne 50rokov.

stellarstar
21. aug 2022

Tvoja svadba tvoje pravidlá

oli18
21. aug 2022

@stellarstar ešte záleží, kto tú svadbu financuje. Aj ten má čo do toho povedať.

sasa1310
21. aug 2022

@simi9 že ťa to baví takéto žabomyšie vojny riešiť. Samozrejme, že ju treba pozvať

marsmykkok
21. aug 2022

Nech príde, na svadbe sa "stratí" v množstve hostí. A priateľ nech jej dohovorí, že je to Vaša svadba, nemá sa čo starať kde to je a o koľkej...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaktusik007
21. aug 2022

@simi9 nadych, vydych... je toho na teba vela, to je pochopitelne. Do toho este stres zo svadby - klasika, presla som si tym dvakrat 😀 aj ked som si myslela ze v strese nie som - bola som :-P takze nadych, vydych.
samozrejme ze na svadbu ju nezrusis - budes predsa nad vecou 🙂

hlavu hore

simi9
autor
21. aug 2022

@sasa1310 určite ma to nebaví len nechápem prečo niekto ma za potreby mi písať zle veci a že nech moja rodina nejde na zanásky a pri tom svokra ich tam pozvala tak kto robí rozbroje ja som si ju vazila veľmi dobre vychádzala ignorovala zle veci z jej strany ale to sa nedá donekonečna a môj priateľ tiež sa vyjadril že ju tam nechce lebo toto robí stále ja jej napíšem pekne a ona mi napíše veci také že nechápem

simi9
autor
21. aug 2022

@oli18 obaja na polovicu platíme svadbu

ddaassuullaa
21. aug 2022

@sasa1310 ale ona pozvana predsa je😁

@simi9 presne ako pise @zmrzlinka2021, bud kralovnou a povznes sa na hlupost niekoho, kto bude hrat druhe husle. Nepodstatna osoba. Najlepsi sposob je ignorovat energetickych upirov a tesit sa z toho, co vas caka. Aj ty mas napnute nervy, ved idete do finale. Tak nech si uprace zenich. A bav sa na svojej svadbe najlepsie ako dokazes😉

julliska
21. aug 2022

@simi9 neodpisuj jej, keď bude niečo vyťahovať osobne tak ju odporuč nech sa obráti na tvojho budúceho manžela..skoda sa zaoberať takou zamindrakovanou osobou

ddaassuullaa
21. aug 2022

Blokla by som si ju v mobile😁

sasa1310
21. aug 2022

@simi9 ako vidím baví ťa to. Ja by som to nedala, po prečítaní si tie hluposti ešte zapamätať a nie ešte ich niekde vypisovať. Pre mňa by to hneď po prečítaní správ od nej hneď zhaslo. Nech si píše čo chce.

komplikovana
21. aug 2022

@simi9 akcpetuj, ze mas svagrinu, ktora rada provokuje a robi rozruchy v rodine. Takto ta uz nic neprekvapi, kedze vies, ze nic dobreho od nej cakat nemozes. Skus sa tym nezaoberat, lebo jej to robi radost a tebe nervy. Jednoducho ignoruj.

retep00
21. aug 2022

Ty si si svoju povinnosť splnila, na svadbu si ju pozvala a to, že ona vymýšľa je už jej problém. Aj to či príde alebo nie je jej problém. Do budúcna by som sa jej vyhýbala najviac ako sa dá. 🙂

sojorez
21. aug 2022

Stresy pred svadbou robia svoje. Kde inde by si mozno mavla rukou, teraz si natlakovana. Proste vypni. Svagrina je raz pozvana, tak to tak nechaj, do svadby sa skus nestretavat, aby si sa zbytocne nevytocila. Lebo to, co spominas v prispevku su prkotiny, ktore za to nestoja. Ja som akurat po svadbe ako host, a nechcelo sa mi, a uzila som si ju. Chce to nadhlad, nech si za peknu a vyrovnanu nevestu.

lujza123
21. aug 2022

@simi9 keď jej zrušis pozvanie koli takej malichernosti tak vám to narusi vzťahy v rodine na dlhé roky. Takto by sa manželstvo začať nemalo.

Tak sa jej nepáči reštaurácia, no a čo. Keď sa bude vydávať švagriná nech si to kľudne spraví aj v hoteli Hilton, vy si to spravte tam kde chcete vy. Aj keby oslavujete v bufete na stanici je to iba vaša vec. Ze chce posunúť svatbu koli jej harantovi je celkom bizardna požiadavka, ale tak ľudia majú rôzne nápady. Pred par dnami tu písala rozhorcena kocka ze nedostala na svatbe hotelovu izbu pre svoje deti aj keď bývali 5 km odtiaľ. Ľuďom nikdy nevyhovies tak aby boli vsetci spokojni.

simi9
autor
21. aug 2022

@sojorez ešte som vám zabudla povedať že ona prvá napísala priateľovi že nepojde na svadbu a preto som povedala že ju tam už nechcem lebo priatel si myslí ze to povedala z hnevu ale ako môže toto bratovi povedat a potom sa neozvat včera sme mali dať aranzerke počet ľudí a proste od nej žiadna reakcia tak preto mám k nej postoj že si nezaslúži ani tam byť ale samozrejme milujem ho a keď tam bude budem rada za neho a trošku ste mi aj otvorili oči že treba mávnuť rukou nad ňou ja nemám rada konflikty a ked som si prečítala správy od vás tak sa nad tym povznesiem tak že ďakujem vám

simi9
autor
21. aug 2022

@pragmaticka ona napísala prvá že na svadbu nejde preto som ju tam nechcela ked toto dokáže priateľovi napísať

loginexistuje
21. aug 2022

@simi9 absolutne na nu nereaguj a chovaj sa k nej neutralne lebo ju zivoa tvoje emocie s takymi ludmi nic fakt len o pocasi a ak tak nech si ju riesi brat

marca12
21. aug 2022

@simi9 poriadne si otvor oci a rozhliadni sa. Co ti pise je vyplod nestastnej,smutnej a zavistlivej zeny. Priamo z nej krici ako velmi je nestastna. Stastny človek neriesi tak ako ona. Cim viac budes ty nad vecou,tym viac ona bude kypiet. Usmej sa do toho jej zavistlivejo ksichtu,nech ju aj rozpuci od jedu

loginexistuje
21. aug 2022

a tvoj buduci muz co na to ?

sojorez
21. aug 2022

@simi9 Ja by som pozvanie nerusila - ak nepride, bude to ona, kto rozhodne o Vasich vztahoch do buducna a Ty z toho vyjdes "za dobru" s chladnou hlavou. Co sa tyka aranzerky, ono plany vzdy budu a vzdy sa nieco vyvrbi opacne. Aj keby si udala bez svagriny presny pocet, moze neprist kvoli vaznym dovodom niekto iny...

katie253
21. aug 2022

@simi9 raz ste ju pozvali, tak musíte s ňou rátať, že príde. Ak príde príde, ak nepríde, nepríde, je to jej vec. Vy ste si svoju povinnosť splnili.
Ak príde a bude mať blbé poznámky, tak jej povedzte, že je to vaša svadba a ak sa jej niečo nepáči, tak nasilu ju tam držať nebudete. Tam sú dvere, si slobodná osoba. Nech sa páči kľudne môžeš odísť....
Otočiť sa na päte a nechať ju nech sa rozhodne sama....

simi9
autor
21. aug 2022

@loginexistuje povedal že ju tam už nechce lebo ona keď sa ozve tak su to len intrigy ale viem že to vraví len z hnevu že by ho to trápilo keby tam neni len aj jemu vynadala z ničoho nič niekedy je v pohode a potom z ničoho nič začne písať hluposti ale budem naliehať aby tam bola nechcem aby sa trápil chcem aby bol šťastný na svadbe budem ju ignorovať a v buducnosti ju akceptovat ona vie byt aj dobrá len ja si neviem predstaviť že by som ja niekomu tak to písala ja to nemám v povahe a možno aj preto ma to tak to berie lebo ja som skutočne nikomu nenapisala zly názor na niekoho len tak sama od seba ale každý sme iný ja mam tiež chyby zas inde

simi9
autor
21. aug 2022

@sojorez máte pravdu
@marca12 ani sa nemylite sama to vraví aka je nešťastná vo vzťahu teda v manželstve