Nechce svadbu, vraj som náladová

4. júl 2022

Priateľ bol x rokov v manželstve a máme spolu dieťa..A na otázku svadbu mi povedal že keď prestanem byť naladova , keď zmením svoje nálady tak potom... Neviem ale naladova som vždy bola a aj na začiatku vedel že som naladova tak akože viete mi povedať či sa náladový človek dokáže zmeniť?

jennky13
4. júl 2022

a to mu nevadi, ked ta spravil matkou svojho dietata ? Tam mozes byt naladova, ale jeho manzelkou nie ?

autor
4. júl 2022

@jennky13 Dieťa už neplánoval pretože už deti má neviem či to bola kvapka nešťastia alebo čo...No to by bolo už na inú debatu.. Akože neviem či dokážem prestať nebyť naladova , či aj bez vzťahu s ním...

galganka
4. júl 2022

Pri sexe nevadí, na manželstvo je to už stopka. Zaujímavá výhovorka...

galganka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
galganka
4. júl 2022

...mi to pridalo dvakrát.. 🙈

karelova
4. júl 2022

Je to velmi slaboducha vyhovorka, proste si ta vziať nechce 🤷🏼‍♀️
A ked mu tak veľmi vadi tvoja povaha, pouvazovala by som nad zmyslom tohto vzťahu. Otcom byt neprestane ale radšej by som mala vedla seba partnera, ktorému moja povaha nevadi a neschovava za nu alibisticky svoj nezaujem zobrať si ma.

anjelicek26
4. júl 2022

Nuz toto zapisat do kronik "najsprostejsich muzskych vyhovoriek"...

trema
4. júl 2022

Vyhovorka.. kludne ti mohol povedat, ze si ta vezme, az ked sa naucis lietat

retatka
4. júl 2022

Nechce ťa ,nemá o Teba záujem aby si bola jeho manželka .Primitivna výhovorka,že si náladová .Zariad sa podľa toho ,že si ťa nikdy nevezme .Popravde sa mu ani nečudujem keď sa už raz popálil ..

liljana
4. júl 2022

Uz bol raz zenaty, asi na to poriadne doplatil a uz nechce druhy krat. Tak sa vyhovara. Bud sa zmieris ze asi budes bez svadby, ved rozmysliet si to moze vzdy, alebo sa posun dalej.

girl2524
4. júl 2022

Proste si ta nikdy nevezme, bud sa s tym zmieriš alebo pojdes dalej… cudujem sa ze si bola vo vztahu s clovekom ktory ti tvrdil ze uz deti nechce lebo on deti ma 🤷‍♀️

anjelicek26
4. júl 2022

Toto je presne kategoria - zasuniem rad, operie mi, navari mi, dieta mi vychova a ja nemam ziadne zavazky...

autor
4. júl 2022

@karelova Som výbušná,a naladova ale väčšinou keď zmením behom pár minút náladu tak som radšej ticho

zuzinka888
4. júl 2022

Si mu dobra akurat na tri veci - oprat, navarit ,vyprazdnit.

autor
4. júl 2022

@zuzinka888 Priateľ je starší o 14 r.a že prečo tlačím na pílu keď sa ľudia berú aj v 60tke, že keď sa moji rodičia vzali po 30 rokoch tak prečo by sme mali aj my hneď, bývame spolu necelé dva roky

midori123
4. júl 2022

Fuuuu…. Ako nic v zlom, no ja by som tiez nevstupila do manzelstva s naladovou osobou. Chapem, ze dieta neplanoval ale stalo sa, no podla mna ta vychova dietata vycerpa menej, ako zivot s clovekom takej povahy. Mozno si povedal, ze dieta je uz na svete a tento fakt zmenit nedokaze, no dokaze si zariadit aspon to, s kym ten zvysok zivota prezije. A ty to asi nebudes…

sense
4. júl 2022

Pozri zmier sa s tým ze on sa zenit nechce.zrejme ti to ani nikdy nesluboval. Takisto ak ste dieťa neplánoval mali ste sa chrániť obaja

thoughtfulweirdo
4. júl 2022

Nechce si ťa zobrať za ženu. To je to, čo ti hovorí. Všetky tie "ty si takova alebo maková", "ľudia sa berú aj v 60", "ešte je moc skoro", "vadí mi hento a tamto", tým všetkým ti hovorí len to, že si ťa zobrať nechce, len to proste nevie povedať narovinu. Keby mu tak veľmi vadila tvoja náladovosť, tak by s tebou ani nežil. Keďže mu očividne život v jednej domácnosti nevadí, problém bude inde, nie v náladovosti.

zuzinka888
4. júl 2022

Ale ty si ty- nie tvoji rodičia. To co vyhovuje im a to so su schopni tolerovat oni neznamena, ze to vyhovuje aj tebe a budes to tolerovat.

monicka144
4. júl 2022

Akože argument riadny že si náladová a on je super najlepší najviac na svete čo? ...Ach.

diamond007
4. júl 2022

Každí dokáže na sebe zapracovať. Vaším vzťahom si není istý pravdepodobne

mariaveronikag
4. júl 2022

Každý má určitú povahu. Ak aj sama vidíš a vieš, že si náladová a ak to aj chceš zmeniť, dá sa s tým niečo robiť. Popracovať na tom. Ale on si túto Tvoju vlastnosť použil ako slabú, hlúpu výhovorku. Je ale otázka, v čom sa prejavuje Tvoja náladovosť, či sa bojí o Váš vzťah, alebo čo..ak sa chceš zmeniť, urob tak kvôli sebe, aspoň kontrolovať výbuchy hnevu dosť pomôže. 🙂 Ak aj zázračne prestaneš byť náladová, nájde si inú vec, pre ktorú si Ťa nevezme. Ja by som mu povedala, že tiež nie je stelesnená dokonalosť.

zanka777
4. júl 2022

Vedel že si naladova od začiatku ... Nie nedá sa to zmeniť .... Dá sa s tým pracovať a pracovať na tom aby si vedela lepšie zvládať svoje "stavy a nálady"... Len nech máš snahu a potom príde zmena uvidíš a aj on to uvidí 😉

tykat
4. júl 2022

Proste si ta zobrat nechce, a je jedno aky uvedie dovod.

autor
4. júl 2022

@zanka777 Uvidíme ale nebudem zase čakať celý čas či niekto zmení svoj názor. A chcem sa spýtať priezvisko má naše dieťa po ňom čoz som nemala z toho až taký dobrý pocit tak sa chcem spýtať je môžne ho zmeniť na svoje?

mariaveronikag
4. júl 2022

Akurát čítam : "Priateľ je starší o 14 r.a že prečo tlačím na pílu keď sa ľudia berú aj v 60tke..." a uvažujem, že na svoj vek má dosť biedne argumenty. Jasné, ľudia sa berú aj v 60tke, ale teraz chce čakať do 60tky so svadbou? Keď už teraz vie, že si Ťa vziať nechce, iba vekom sa to nezmení.

mariaveronikag
4. júl 2022

Ku zmene mena som našla toto / skrátka, musí s tým aj on súhlasiť, ináč asi nezmeníš:

Žiadosť o zmenu mena alebo zmenu priezviska maloletého podávajú jeho rodičia, ak sú jeho zákonnými zástupcami, ako spoločnú žiadosť. Ak ide o maloletého staršieho ako 15 rokov, musia k žiadosti priložiť jeho písomný súhlas s jeho úradne osvedčeným podpisom. Ak o zmenu mena alebo zmenu priezviska maloletého žiada iba jeden z jeho rodičov, k žiadosti priloží aj

1. písomný súhlas druhého rodiča s jeho úradne osvedčeným podpisom alebo právoplatné rozhodnutie súdu nahrádzajúce jeho súhlas, ak súhlas nedal alebo ak sa súhlas nedal získať,

2. úmrtný list druhého rodiča, ak zomrel,

3. právoplatné rozhodnutie súdu o pozbavení alebo obmedzení spôsobilosti na právne úkony druhého rodiča, ak bolo takéto rozhodnutie vydané.

0kristina0
4. júl 2022

Na kieho pííííp si mlade baby veisate na krk takych vyzretych chlapov, ved ti pomaly otcom moze byt. Baby to tu vystihli velmi dobre. Nechce ta, nechcel s tebou ani decko, ako napisala @zuzinka888 ma ta iba na tri veci.

sense
4. júl 2022

Meno dietata na svoje zmenis len v pripade ze s tym on bude suhlasit

zorienka333
4. júl 2022

Je to vyhovorka. Byvas s nim, mas s nim decko, v podstate si jeho manzelka, iba bez zavazkov a pravomoci. Naco by to preboha menil? Ine naladove a este neviem ake zeny sa vydavaju kazdy den, takze tak.