Ahojte chcela by som poradiť pár týždňov nechce mať moj muž somnou sex neviem prečo chcem to vedieť pýtala som sa ho že čo sa deje keď to spolu nemáme on mi povedal že mňa to odrádza keď si to pytas a som unavený no a ja si to už pár dní nepýtam od neho ale čakám kedy bude mať chuť a stále nič ani tak ani tak...ja už neviem čo mám robiť...ale viem že keď nebudeme mať sex na nebude ani bábätko...nechápem to ale chcem zistiť čo sa deje
@warholette praveze bábätko chce inak by sme to ani predtým nerobili a povedal ze sa teší na bábätko...tak nechápem prečo pár týždňov nechce mať somnou sex
Zenska intuicia mi hovori, ze v tom bude nieco ine. Nepoznam chlapa, ktory by povedal, ze ho odradza, ked si zena pyta sex. Mozno ak by slo o nejaku skarednicu v bare. Ale vlastna partnerka/manzelka? Poznam prave opacnu reakciu, ze to muza totalne dostane, ked zena vie co chce a drzo si to vypyta. Nedostava nahodou "svoju davku" niekde inde?
Zeby mal milenku co ine... ze ?!
@janulka2811 to neviem snáď nie možno ze to bude aj niečo iné len neviem zistiť čo
@inkamama a neskákala si po ňom hneď ako prišli plodné dní a en sex vlastne chceš iba kvôli tomu? Lebo v tom pripade sa mu nečudujem.
Tak to neries.ale ked budes mat chut tak ho len drazdi potom isto neodola.aj striptyz mozes urobit nech sa len diva.ak toto nepomoze a odmietne tak bud ma naozaj inu alebo naozaj nechce babo.drzim palce.
Bohvie či nemal nejakú jednorázovku a možno niečo chytil. Tak nechce sex, aby nenakazil aj manželku....mozno sa už aj lieči.
Neodradza ho to, ze sa snazite a stale nic? Mozno uz je sam z toho v depke..neriadis sex iba podla toho kedy mas plodne dni? Nema v praci stres, aj to dost vplyva na muza
moze to byt bilion veci. moze mat psychicke problemy tazkosti. tazkosti s erekciou. coming out ze zistuje ze ho v sexualite pritahuje nieco ine. moze mat strach zo zavazku traumy z vlastnrho detstva. moze mat pruser v praci. moze byt zavisly na gamblingu ci drogach atd atd
Aj ja mam z toho pocit zecsi tkacila moc na pilu cez plodne dni. Asi ma pocit ze po nom skocis len ked chces plodit, nie preto ze po nom tuzis. Toto chlapom vadi. Sama si napísala nebude sex, nebude babo. Nie ze ti chyba blízkosť, sex, potešenie
@inkamama chce bábätko a nechce sex🤣🤣🤣🤣tak na toto by som s ho opýtala. Ako si predstavuje,že k tomu bábätku príde. Podľa mňa ho asi veľmi nechce😉muž keď mu žena povie,že má chuť a povie nietak to zaručene ok nie je😋
Možno má nejaký zdravotný problém....kožný napr, a nechce ti to povedať a ísť k lekarovi
@janulka2811 nemusí to byť práve milenka. Možno len má nejaký problém "tam dole" a hanbí sa. Však aj ženy zvyknú mať problémy " tam dole" a tiež nepovieme mužovi že:: vieš čo ..teraz mám taký a taký výtok.. svrbí ma. Tiež sa radšej vyhovorime na únavu.
@inkamama pre nieco ta chce mat teraz z krku.
Preto ti dava take rozporuplne signaly.
V prvom rade teraz pre nieco nema zaujem o teba (co moze byt cokolvek od nejakej fyzickej obtiaze, choroby, alebo sa len upodozrieva, ze nieco ma na zaklade nejakych symptomov, chlapi neradi chodia k doktorovi, kym ich neodvezu. Az po problem v praci, financiach, ci teda moznu milenku).
V druhom rade ale ta chce zdrzat zatial na uzde, tak ti hovori veci, co vie, ze chces pocut, lebo ta to nuti byt kludna a vyckavat a neriesit za horuca.
Co dava jemu cas a priestor, aby si pomaly vyriesil, co zrovna riesi.
Neostava ti ine, len pozorne si vsimat jeho chovanie a skusit usudit, co za tym je.
Ci choroba, pracovne problemy alebo ina zena.
Alebo uplne jednoducho - vobec teraz to dieta nechce.
Pre peniaze, pre svoj volny cas, mozno si nie je zrazu isty vasim vztahom, ... . Tak sa tomu vyhyba. Ale do oci ti to zatial neprizna, lebo este nedozrel cas na tento konflikt, od ktoreho asi ocakava, ze pojdete od seba (lebo sa velmi nastves). A to sa mu zatial nechce este riesit.
@pauluska81 my s muzom si hovorime vsetko,ziadne tajnosti nic a vyhovorky su max detinske 😉 no ked ty tak zijes a vyhovuje ti to ok no je to k nicomu.
Neviem si predstavit, co okrem milenky by mohlo muza odradit od sexu. Teda mojmu by bolo jedno, ci je len oplodnovac, on by sa o to viac tesil, ze po nom skacem ja. A ak ma nejaky fyzicky problem, tak je na mieste, aby ste o tom otvorene hovorili, v manzelstve mate poznat svoj zdravotny stav navzajom.
@janulka2811 neviem o Tom žeby som písala o sebe. My máme s manželom tiež otvorený vzťah bez tajnosti. Len nie každý tak funguje. Veľa párov sa hanbí hovoriť o takých chúlostivých veciach. Aj keď by to tak nemalo byť.
@lindusss2016 presne tak s tebou suhlasim,ked je problem treba riesit spolu a nie pisat smsky ako taky pubertuaci. . .
Paneboze ženy, muž je rovnaká citiaca, mysliaca, emocionálna bytosť ako žena. Prečo vždy, ked chlap nechce sex má zákonite milenku? Ved môže byt unaveny, mat depresiu, nemusí sa cítiť komfortne vo vzťahu, môže mať zdravotné problémy....Nepáči sa mi, ked sa z chlapov robia sexmasiny bez emócií, ich rovnako rozladia problémy v živote, a odrazí sa to na sexe. Kríza vo vzťahu sa často prejavuje v sexe, je medzi vami intimita? Dotykate sa jeden druhého aj mimo spálne, rozprávate sa, dávate si najavo záujem? Lebo ak spolu skacete do.postele len za.účelom splodenia dieťaťa, môže sa muž cítiť využívaný, aj na podvedomej úrovni, preto sex odmieta.
@evora29 moze byt uneveny aj rozladeny, jeden - dva dni, nie dlhodobo, to uz bude vaznejsi problem. A muzi podla mna pri sexe ozaj tolko emocii neprezivaju
A nema náhodou nejakt zdravotny problém? Napriklad nejake svrbenie, vyrážky na penise.. ze by mal s tym problem.. Ale nechcel sa ti priznať a dufa, ze to prejde.. Chlapi maju niekedy problem si to priznat pred partnerkou a ist k lekarovi..
Nemá nejaké problémy v práci, o ktorých ti nechce hovoriť aby sa nestresovala alebo tak? Možno je z toho proste nešťastný a nevie sa sústrediť na nič iné. Skús sa s ním o tom ešte porozprávať. Ale nie tým štýlom, že prečo nechce sex ale proste či ho niečo netrápi 🙂
Ked sa ku nemu priblizis..odmieta Ta?..Odsuva?...Alebo cakas ..ze sa prejaví on..a on sa neprejavuje?..Nevidím nikde tento moment opisany...a je dolezity ako moznost na vylucenie..?...Lebo muž nie je stroj...a moje usi uz davno pradavno zapoculi taku jednu ,,platnu" mudrost.😊..Ze ktora si ho nevie postavit...tá si ho nezasluzi..😊...
hm, asi sa niečo robí...žeby problémy v práci,nová kolegyňa, atraktívna susedka....pre niečo to bude...😉
Tak asi nechce to bábätko...