Nechce sa mi žiť, cítim sa strašne

23. jún 2024

V živote som sa už mnohokrát snažila začať, nejako začať. Všetko vždy nedopadlo. Cítim sa strašne. Mám partnera, ktorý mi už na začiatku povedal, že sa nechce nikdy ženiť, mať deti a pod. Navyše je odomňa starší a má celkom blbú životnú situáciu. Neriešila som to, nesudila. Tiež som v sračkach, tých vlastných. Nechcela som do toho padnúť, vedela som ze je to zlý nápad, no stalo sa. Už to bude takmer rok a nič sa nezmenilo. Začínam si uvedomovať, že sa to nikdy nezmení. Ten človek voči mne jednoducho záväzok nikdy neuskutoční, nikdy ma nebude milovať, nikdy mu nebude záležať. Trávi som ou čas, ale vie prečo. Ja si toto všetko uvedomujem. Chcem sa z toho dostať, vymeniť. Akurát, že sama som v živote nešťastný človek. Nič ma nenapĺňa, nič nebaví. Toto je akási cesta pre mňa. Neviem co ďalej. Prenajať si byť, začať bývať sama, platiť a makať. Zaplniť hlavu. Neviem.

Odošli

martina1985ba
23. jún 2024

Tahate dole jeden druheho.

bublinka1426
23. jún 2024

''Prenajať si byť, začať bývať sama, platiť a makať. ''

a doteraz si nemakala? partner ma peniaze a preto si snim?

ak si nie stastna a on nechce zavazky - utekaj, zbytocne marnis cas. toboz, ked je starsi. taky by uz asi mal vediet co chce.

alickapusinka
23. jún 2024

Odišla by som nemá to význam. Strácaš zbytočne čas ak chceš deti odišla by som. Všetko sa dá zbytočná strata času. Aspoň že TI povedal že nič nechce manželstvo deti máš ešte čas na deti odišla by som za takým ktorý by chcel to čo TY manželstvo deti a spoločný život.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rozculena
23. jún 2024

vedela si to od začiatku,on ti to povedal,načo si išla do takého vzťahu?

lienka.7
23. jún 2024

Ukončiť to čím skôr a začať sama od seba. Naučiť sa mat samu seba rada, potom ta budu mat radi aj iní...

niki35
24. jún 2024

Tebe na začiatku povedal, že sa nechce nikdy ženiť a mať deti a ty si s ním aj tak šla dobrovoľne do vzťahu? Čo si si myslela, že sa zmení?
Dobré je, že ti to povedal hneď na začiatku. Zle je, že si s ním aj tak ostala ďalej vo vzťahu a teraz tu plačeš.
Urob si láskavosť, odíď od neho a začni na sebe pracovať.