Nechce mi dať dieťa

1. mar 2024

Prosim vás ako by ste riešili keby vám ex partnerka nechce ukázať dieťa už pár mesiacov? Sud ju zveril jej, styk bude riešiť až na normálnom pojednávaní. Dovtedy sa mame vraj dohodnut s ňou sa však nedá..už som zúfalý naozaj

hipuska
1. mar 2024

Môžeš si dat.na súd predbezne opatrenie. Súd musí rozhodnúť do 30 dni

tehotna40
1. mar 2024

Ako píše @hipuska. Do 30 dní máš styk určený, aj keď len minimálny ale lepšie ako nič.

autor
1. mar 2024

Ja som podal predbežne a ona tiež o zverenie. Samozrejme dieťa ostalo pri matke a styk ponechali neupravený. S tým, že sa upraví na normálnom pojednávaní

ptvw
1. mar 2024

Ešte napis aké staré je dieťa ci ma par mesiacov ,5 rokov ,13 rokov ...pri úplne malinkom celkom chápem ze ti ho nedá len tak, a s 13 ročným by so sa vedel aj sam dohodnúť...etc

hipuska
1. mar 2024

Však podaj znova

tehotna40
1. mar 2024

To je nejaká somarina. Ak si podal návrh na neodkladne opatrenie, treba hlavne napisat ze ti ex bráni v styky, sudca je povinný styk upraviť, nesmie zostať neupravený. Som si 100 pro istá, nedávno sme to riešili.

autor
1. mar 2024

Dieťa ma 5 mesiacov. Ja som podal 2 sudkyňa ich spojila jedno na styk a jedno na zverenie ona podala no na zverenie. Tým pádom ona spojila všetko styk neupravila, výživné zatiaľ nedala a zverila ho jej.

eri28
1. mar 2024

A čo chceš robiť s 5 mesačným bábom? Podľa mňa trošku primalé, ani ja by som ho nedala ex, ak by som neakeho mala.

ptvw
1. mar 2024

Tak to ozaj dohoda len medzi vami a byť vtedy u nej doma že budete spolu (ak koji, kojit môže aj každú hodinu resp na poziadanie) alebo na hodku pokocikovat po vonku keď bude spať lebo ak ta male nepozná tak by si sa rýchlo vrátil keď spustí rev ako tur pre neho pri "cudzom" človeku

ptvw
1. mar 2024

@eri28 ja by som tiež nedala preto som sa pýtala na vek

cawes
1. mar 2024

@eri28 cize ak by ste spolu zili a ty by si isla k de potom na nakup a napriklad na neaku kavu s kamoskou tak by si 5mesacne zverila otcovi ktory s tebou zije v spolocnej domacnosti na 2-3 hodky ale ex uz nie???

autor
1. mar 2024

@cawes presne moja reč

autor
1. mar 2024

Ani kočíkovať ani ukázať proste nič

ptvw
1. mar 2024

@cawes ak nevidíš rozdiel nie je o com ...to dieťa ho zjavne absolútne pozná keďže mesiace ho nevidel

petulda333
1. mar 2024

@ptvw ale take dieta zabudne na otca aj po par dnoch ked ho nevidi. A on pise,ze mu ho nechce ukazat. Nepise,ze ho chce na vikend. Stacilo by ist von a dat mu ho na hodinu kocikovat,ak s nim nechce byt. To dieta to prezije. A nie neukazat a potom ked bude starsie a rozumnejsie,bude otca odmietat,lebo matkine ego

cawes
1. mar 2024

@ptvw ocividne ten rozdiel nevidis ty. Nechapem matky co pouzivaju dieta ako zbran.
Jednoducho netvorimr par ok ale to dieta ma pravo na obcoch rodicov.

ptvw
1. mar 2024

@petulda333 presne to som napísala ze hentak nech sa dohodnúť nebudem to písať znova

ptvw
1. mar 2024

@cawes si precitaj co som napísala nebudem sa opakovať...hovorím ze by som nedala na víkend alebo celý deň

tehotna40
1. mar 2024

Dobre to je niečo iné navrh na styk, ale ty podaj navrh na neodkladne opatrenie do rozhodnutia súdu. To je jedno koľko má dieťa rokov/mesiacov,tak ti dajú styk za prítomnosti matky, ale musia ti ho dat ten styk keďže si otec. Sudkyňa povedala dohoda s matkou, napíš tam ze dohoda s matkou nieje možná, bráni ti v styku. Aj tomu nerozumies zaplat si právnika.

doriiis
1. mar 2024

Toto nie je ten typek,čo ani nevie,či je to jeho dieťa?

limoncino
1. mar 2024

@doriiis tiež mi hneď on napadol

tykat
1. mar 2024

@doriiis presne to mi tiez napadlo

ivangeline
1. mar 2024

Tiez by som 5m nedala. Ked uz,tak bola pri tom. ;) Je mini. Pekne,ze chces vidiet...takze sa neda dohodnut ani tak,ze by bola pri tom? (Ak je dojcene,tak duplom bezo mna by nebolo..)

alexnina777
1. mar 2024

Ty si sem už tvoj príbeh pisal že? To máš to dieťatko s bývalou, ktorá spávala aj s iným, teraz behá kade tade a pije a o dieťa sa stará jej mama a teba myslim ani do rodného listu nezapisala..alebo zapisala ťa ale nevie či si ty otec… nemýlim sa že?

betulinka1
1. mar 2024

Podaj znova neodkladne na určenie styku s tym, ze ti dieta niekolko mesiacov nedala. Aspon na dve hodinky poobede kazdy treti den.

autor
1. mar 2024

Nie dieťatko mám s ex manželkou. Neodkladne som podal znova, ale zase 30 dni. To je dookola kolotoč

autor
2. mar 2024

Včera mi povedala že každý normálny chlap by počkal do rozhodnutia súdu 🙈🤦‍♂️Takze keď o pól roka tak pól roka a keď rok tak rok 🤦‍♂️

cacianka
2. mar 2024

Každý normálny chlap má záujem i svoje dieťa 24/7/30/365, nie o pol roka či rok.
PS. Si si istý že dieťa je tvoje ? Mmch prečo robí takéto divadlo, má na teba ťažké srdce ,nejaký dôvod a dôvod rozvodu ?
Pretože ak ste mali závažný dôvod rozvodu, pri malom dieťati, ani sa jej nečudujem že dieťa chráni pred tebou. U vás 2 je bránenie byť ty a dieťa spolu, len čerešnička na torte.
Máte asi viac problémov ako dieťa

lucia147852
2. mar 2024

Tak nečakaj, že take malé dieťa dostaneš na styk bez prítomnosti matky. Navrhol si jej, že pôjdete kočíkovať spolu? Či si tiež len dupkas nozkou, že chceš dieťa osamote? Výživné platíš? Či to už netreba, keď neni ešte prisúdené. Veľa veci neuvádzas. Prečo ste sa rozviedli keď máte tak malé dieťa, prečo ti nedôveruje?

rorino
2. mar 2024

@eri28 a prečo nie,veď chlap tiež vie prebaliť nakŕmiť,pohrať sa,porozprávať,kocikovat,ak je dojčenie,ak to sa dá poriešiť,keď sa chce.