Ahojte, co robite ked o deviatej vecer manzel zahlasi ze si chce pozriet futbal a mate male dieta ktore date spat? Mame dvojizbovy byt takze ostava bud sediet s nim a skoro dve hodiny cumiet na blbost alebo byt v izbe v tichu a tme v dietatom a pozerat nieco na mobile ntb. Som v 9m. Po celom dni kedy som sa nezastavila som si konecne chcela sadnut s manzelom a pozriet nieco spolocne.
Co robite v takej situacii vy?
citam si knihu na citacke alebo lezim na gauci, dam si sluchadla a pozeram film na laptope alebo browsujem po Modrom Koniku, bezne sa u nas deje, ze nechceme pozerat to iste (on romanticky film alebo ja nejaky spionsky, sport muz nesleduje) a ten druhy si zabavu najde, pokojne aj do vane idem na dve hodiny a citam si tam
Sedím pri nom a pozerám do mobilu svoje veci 🙂
Som akurát u rodičov a oni pozerajú futbal, ja sedím na gauči, mam slúchadlá a počúvam si svoje.
Zas to nie je hádam taky problém nájsť si program aj sama
ja som v inej izbe a on pozerá futbal neruším ho načo.
my sme v posteli... spolu s mm
Jasne ze to nie je problem a prezijem to, len je v izbe milion stupnov a manzel ma v obyvacke klimu. Tak rozmyslam ze nech ide on do spalne sledovat na sluchadlach a ja si uzijem toez velmi rada obyvacku v samote 😁😁🤪
Sed pri ňom a rob si svoje.
Mame pusteny Netflix a manžel ("aktívny futbalista") sem-tam mrkne na tablet.
To nemozes sediet pri nom a robit si svoje?
Boze, len keby to nebolo stale nieco. Raz finale ligy majstrov, inokedy hokej ci bedminton alebo sipky, teraz euro24.
Este dobre ze nesleduje aj majstrovstva v sachu.
To nemas nic ine na praci okrem telky? 🤷🏼♀️ neviem navarila by som si na zajtra obed (nech nemusim v tom teple cez den), citala si knihu, spravila manikuru/pedikuru, dala si vanu a umyla vlasy, zacvicila si, no hocico alebo teda na tvojom mieste pozerala nehnutelnosti.sk, lebo v 2 izbaku s 2 detmi by ma drblo 🙈
Futbal by som si pozrela s nim, hlavne aktualne finale, inak si citam najcastejsie.
@milanemila od rana som spravila tolko veci, kolko niekto za tyzden. Prisaham ze uz mam dost. Este mi aj nohy napuchli takze varit urcite nejdem. Cvicit v 9m po deviatej vecer. No haha. Pre mna je momentalne aj chodza olympijskou disciplinou 🫣.
Byt riesime, veru ledva sa pomestime. No nic zeny tak asi dam po tisic rokoch sancu knihe.
@milanemila
presne som tiez chcela napísať, hladala by som väčší byt
Do nedávna sme mali 3 izba ale jedna izba bola pracovná, teda sme používali obývačku aj ako jedáleň a detskú izbu 2vdospely a 2 male deti. Hrôza des a nervy v kybli. Teraz po prestahovani do podstatne väčšieho je to paráda. Tiez nás už išiel trafiť slak.
Choď spať spravíš najlepšie🙂buď v obývačke pri klíme a čítaj si časopis, mobil...alebo ho teda pošli môj muž niekedy pozerá na mobile, keď chcem byť v obývačke
Ja by som sa tesila, ze mam cas pre seba 😅. Ale moj take nepozerava, ani nikam von nechodi, takze mam smolu.
A mate aspom kuchynu zvlast, žeby si sedela tam a pilustila si ventilátor? Ja som v 9 mesiaci posledné týždne presedlal na gauci pri nom. Presun max na wc a jest. Bol to horor v júni. Drzimbpalce s bytom 🙂 a pekný porod prajem.
@svetlonos praveze mame jednu velku dlhu spojenu miestnost, spojena obyvacka s kuchynou. Nevadi, dam si sluchadla lebo ja to komentovanie a hluk fanusikov normalne nemozem. Dakujem ti velmi pekne, si zlata🤗. Pekny vecer vsetkym
Zajtra už euro nebude, dnes to das. Ja som si to dobrovoľne zapla sama doma, tie emócie stoja za to, ale to musíš mať rada futbal a keď nie, tak aspoň pokukaj pekných chlapcov 🙂
Sedim vlastne ležím vedľa neho, pozerám s ním fussbal a čumím do mk a hrám hru ale o chvíľu idem spať keďže zajtra vstávam do práce. Ale bežne nemám s tým problém
Ešte nie sme doma, ale pôjdem so psom von, potom do bazéna a zaver si pozriem s ním. Na tvojom mieste by som si zobrala knihu a čítala vedľa neho
Ja sa divam sama. Chlap je v robote.
Idem pozrieť finále. Ja mám rada futbal, ešte viac ako manžel.
Neriešime vôbec keď druhý má nejaký taký svoj program, buď si čítam, sluchátka / seriál, alebo muž si naopak púšti futbal na sluchatkach na Pc, alebo si pozerám na mobile svoje hocičo....v podstate mi je to jedno po pravde 😂 zvykneme pozerať spolu seriál alebo telku len sobotu večer, niekedy piatok, cez týždeň väčšinou kým uspime deti už ani nie.
A za chvilu olympiada ...
Ja zavaram v kuchyni 🙂
Pýtať sa, či nechať muža pozerať futbal počas finále majstrovstiev Európy, najmä keď hrajú Španielsko a Anglicko, je dosť nebezpečná otázka.
A co tak to rešpektovať? Aj moj akurat pozera na futbal
@sevrin mojho muza to napriklad vobec nezaujima 🤷🏼♀️
No uz som si zacvicila, kukla nejake videa a idem do vane. Presne to iste ako dni pred tym. Ale ja mam doma troch, muza a dve deti. Vsetci kukaju. Potom si pustim telku v spálni. Ved dnes uz futbal konci.
Som tu na koni 🤣