Som 26 ročná žena od života som nikdy vela nečakala nikdy som nehľadala žiadne bohatstvo nechýbalo mi to stačilo mi ma vyžitie...s partnerom sme mali 10 ročný vzťah prakticky od puberty nič som nechcela len byť šťastná žiadneho iného muža som nemala len jeho vzali sme sa a ani sme neoslavili 1.rok svadby a jeho niet tragicky v sekunde niet ho som sama ja to nechápem to co je za zivot toto ze jedni môžu byť šťastný a druhy rozmýšľa naco žije nechápem celému tomuto životu
to mi je ľúto....
Je mi to ľúto
Mrzi ma to. Skus vyhladat nejaku psychologicku/psychologa, pomoze Ti prekonat toto narocne zivotne obdobie.
hlavne si ty nic nevycitaj a skus vyhladat pomoc odbornika, je tazke sa s takymito vecami vysporiadat sama :/
je mi ľúto čo sa ti stalo. Skús vyhľadať odbornú pomoc, nech to ľahšie zvládneš. Veľa ľudí prekonáva to čo ty alebo majú aj iné problémy. ŽIaľ, aj toto je súčasťou života. Čas zahojí rany, si ešte mladá, máš život pred sebou. To čo sa teraz zdá nezvládnuteľné, časom to bude znesiteľné. Čakajú ťa ešte pekné chvíle, len chce to čas, veľa času, kým to prebolí. Držím palce
Uprimnu sustrast. Myslim, ze toto sa pochopit neda, len casom sa da naucit s tym zit, zmierit sa s tym. Nedavno som bola na pohrebe mladej osoby, ktora bola plna zivota, tesila sa zo zivota a odrazu koniec. Tiez sa zamyslam, preco, preco jej nebol dopriaty zivot s bezni radostami a starostami…. Drzim palce na postupne nachadzanie sil do zivota.
Toto musi preboliet. Jeho uz nic neboli. V takom okamihu sa clovek pozastavi, ake sprostosti, banalnosti a zbytocnosti (aj tu) ludia dennodenne riesia, miesto toho, aby uzivali kazdy den. Lebo zajtra tu nemusia byt. Oni alebo partner, rodicia,... Pritom miesto preberania kraviny staci rano vstat, uvarit kavu pre dvoch a iba tak spolu vypit rano na terase, uzivat si krasne rano.
Neboj kazdy mame dobre a zle obdobia. Aj ti co sa ti zdaju najstastnejsi mozu mat problemy alebo niekedy v zivote budu mat aj zle obdobie. Asi je to cerstve. Nevesaj hlavu pre jedno kviti slunce nesviti.
Úprimnu sústrasť. Bohužiaľ, stávajú sa aj takéto veci, takéto tragédie.
Znie to ako klišé, ale jedine čas je na to najlepši. Zbytočne si klásť otázky, prečo ja a prečo ten druhy sa ma lepšie, to akurát ta bude len deptat.
Pozeraj na to taj, že si mala možnosť zažiť niečo krásne, aj keď krátko. Niekto ti možno závidí práve ten 10 ročný pekný vzťah, hoci sa smutne skončil.
@akinom396
uprimnu sustrast, je to krute, mojmu bratovi pred rokom na dialnici zabilo syna (28r) doktor, zubar, nadany huslista, nepil, nefajcil, otec tazko makal cele roky aby vyskolil syna za doktora, lebo bol mudry, nadany, a zrazu jeden den, na dialnici sa mu pokazilo auto, on si volal odtahovku bol s autom za krajnicov, nezodpovedna vodicka zrazu presla z laveho pruhu strmo do prava a nabrala ho od chrbta (prave rozkladal trojuholnik) Na mieste mrtvy ! No neskutocna strata,! Brat, svagrina a sestra rovno psycholog, neviem ci pomohol. Ani modliby mu syna nevratia, a zenska po vyse roku ani odsudena nie je. Nespravodlivost. Chlapec zdtavy, plny zivita, mal sa zenit, mal vaznu znamost no vsetko je prec.
Neviem ak si veriaca mozno viera pomaha, Ja moc veriaca nie som ( som si tak povedala kde bol boh ze ho neodvial z tej cesty ? ) Ako bratovy uz syna nikto nevrati, ani modlitby, uz len zit zivot dalej a spominat na vsetko co bolo dobre. Drz sa, cas vsetko zahoji !
@akinom396 Čo sa stalo?