Nechápem môjho priateľa

lajlaa555
12. feb 2022

Bývame oddelene on má svôj dom ja svôj dom. Bývam ešte s mojím rodičmi. On zo svojou mamou. Inokedy celý rok čo sme boli spolu,
(teraz už rok a pol) chodil každý deň ráno zamnou alebo doobeda. Teraz sa mu akosi nechce. Síce príde každý deň ale taký ako bez duše. Nechce sa mu nič sadne si je na mobile. Než za mnou príde tak mi píše že príde a že čo robím a pod. Chodí k nám vždy nejako o 3-4 hodine. Nemá nič na prácu akurát niečo urobí na záhrade u jeho doma a potom si zas sadne, naje sa a ide hrať hry aj keď som u neho na návšteve. Dnes šiel do práce ako brigádnik v práci bude do 2 a bude doma nejako až do 5-6 hodiny. Chápem že si chce odpočinúť. Ale už si myslím že nechce somnov tráviť svôj čas.

moonlight1210
12. feb 2022

@lajlaa555 tak, prvy rok az dva su tie naj. Kedy je ocareny, si predolezita a tvoja pritomnost je vsetko, co potrebuje. Hory by prenasal.

Potom hormony opadnu a prichadza vsedny den.

Takze zacni s nim nieco podnikat. Aktivne.
Nemozes sa len stazovat, ze sa snazil a uz sa nesnazi a ako si to predstavuje. A ze ta uz asi tolko nelubi.
Zovsednela si. Tak nieco podnikni. Nehovoriac, ze to si mala aj cely ten cas predtym. Nie iba uzivat, ze “bez prace su kolace”, teda ze on ochotne aktivne vyhladaval tvoju spolocnost.

Uvedom si, ze teraz ste na takom rozcesti, kam sa vas vztah bude uberat (k lepsiemu, trvalemu, alebo do kytek) a mas moznost to aktivne ovplyvnit.
Nechaj to tak a vztah ti vysumi.

Tak rozumne a s odhodlanim do toho. 🙂

marca12
12. feb 2022

@lajlaa555 a ty sa ako snazis? Obidvaja musite pracovat na vztahu. Ty cakas,ze jemu sa ma chciet prist za tebou. Chodis aj ty za nim,resp.podnikate spolu nieco? Mate nejake spolocne aktivity? Mate spolocny program? Uprimne,mne by sa tiez nechcelo kazdy den vysedavat v dome frajerovych rodicov.

euka210
12. feb 2022

@lajlaa555 nic nie je len tak, ako pise hore, prvy rok je to zalubenost, az potom pride realita kto aky naozaj je, ci ide o skutocnu lasku, nie len hormony. Aj manzelstvo zovsednie ked je stale to iste a nepracuje sa na nom, neriesia sa problemy.
Casom laska by mala rast, nie sa zmensovat, vtedy he to spravne a teda ja to tak u nas citim a vnimam.

lajlaa555
autor
12. feb 2022

@euka210 áno lenže on už akoby nemá záujem byť somnov. Uprednostňuje skorej hry alebo svoj domov než mňa.

bajka16
12. feb 2022

@lajlaa555 no ak sedíte každý deň u teba doma tak sa mu vôbec nečudujem. To by som radšej spala doma.
Čo robíte keď ste u teba? Chodíte aj von? Máte nejakých spoločných priateľov?
Byť len vy dvaja sami každý deň to isté to je nuda. Aspoň psa si kúpte a chodievajte s ním na výlety

lajlaa555
autor
12. feb 2022

@bajka16 áno chodíme aj von aj na výlety aj na prechádzky, do reštaurácií, na kávu do kaviarne na zákusok. Lenže jemu sa každý deň nechce.

lajlaa555
autor
12. feb 2022

@lajlaa555 on chce byť radšej niekedy aj pol dňa u mňa. A potom na druhý deň je doma a na večer dojde

hindakus
12. feb 2022

@lajlaa555 na rovinu, nemohla by som byť s niekým, kto zabíja čas hrami na PC a na mobile. Netaha by som ho z pasivity, bola by som aktívna sama alebo s iným...

bajka16
12. feb 2022

@lajlaa555 tak potom mu už není pomoci...neinvestovala by som energiu do človeka ktorému sa nič nechce a nedáva mi chuť do života.. taký domased sa nikdy nezmení ak ťa to s ním nebaví tak mu zakyvaj je to jednoduché

ivkazba
12. feb 2022

@lajlaa555 pozri, nájdeš tu množstvo diskusií, kde sa sťažujú ženy s deťmi, že ich muži vo veku 30+ či dokonca 40+ hrajú radšej hry, pozerajú tv a nerobia nič. Nepomôžu žene ani s domácnosťou ani s deťmi. Často ani dosť peňazí domov nedonesú. A potom sme ženy, ktoré si takýchto partnerov nevyberáme. Je to len a len o vhodnom výbere. Takýto ľudia sa nemenia, pričom počítaj s tým, že negatívne vlastnosti sa vekom len zhoršujú. Nezlepšujú sa. Takže je na tvojom slobodnom rozhodnutí, či chceš normálneho chlapa alebo toto čo máš. Ja by som takéhoto chudáka nechcela, čo len sedí na riti.

moonlight1210
12. feb 2022

@lajlaa555 to kazdy den ste spolu? Ty nemas kamosov, s ktorymi travis tiez cas? Nie su dni, ked mu povies: dnes nie, idem s kamosmi tam a tam?

diamond007
12. feb 2022

@lajlaa555 šak to stačí... Normálny vzťah

danica2711
12. feb 2022

čo ťa núti ostať vo vzťahu, ktorý ti nevyhovuje? Len nenapíš, že si s ním preto, lebo ho straaaašne ľúbiš, pretože akosi nie je prečo

vilma7
12. feb 2022

On má svoj dom a ja svoj. Myslela som si že ste dvaja samostatní ľudia, ale nie, vy ešte žijete s rodičmi. Obidvaja. Tak asi ten dom nie je tvoj a ani jeho, ale rodičov, alebo?

Porozprávajte sa, ako si predstavujete svoju budúcnosť a buď sa konečne pohnúť od rodičov preč, alebo sa rozísť.

h2
12. feb 2022

Ja som si myslela, že keď máte obaja domy, že problém bude v tom, u koho máte spolu bývať. No ale vy vlastne žiadne domy nemáte. A ani vlastne neviem, či ste študenti, nezamestnaní, alebo čo, keď k vám chodil každý deň ráno, alebo doobeda. To nechodíte do práce, do školy? Čo robíte celé dni?

bennn
13. feb 2022

Však pozri keď nemá peniaze, a z čoho platiť tie "výlety" tak nemôže chodiť nikam. Lebo čo má 200€ a to máš jedno jedlo, benzín a nejaká prkotina v obchode, alebo pizza a šup 50€ takmer dole... a to to nemá len aby na blbosti s tebou míňal. Resp. na teba.

Každý deň chodí k tebe, ach bože... to keď som prečítal tak je mi zle ako sa chlapi dokážu vtierať ženám a skákať jak cvičené opice. ... Stavím sa, že keď teraz už nerobí to čo ty chceš, alebo má iný názor, už je z toho problém, a si pripravená na rozchod.

To je úplne choré, keď sa takto ženy správajú.