O čo im ide Načo píše ex že či sa mám dobre a som s priateľom a či som šťastná?aj on má vzťah cca rok nemal by sa venovať jej? Rozišli sme sa dávno sme sem tam v kontakte.
Skús sa ho na to spýtať, že prečo ti píše
@bajka16 ja mu neodpisujem a keď tak sem tam aj to že ok,atď len aby bolo
@sissy27 na 99% máš pravdu, že skúma situáciu, či by bola ochotná sa stretnúť s ním
A načo mu píšeš aby bolo? Zablokuj ho a máš pokoj venuj sa priateľovi určite to viac ocení.
@sissy27 boze, som sa z chuti zasmiala 🤣🤣🤣
Autorka: mne tiez skor pride, ze nie je stastny, inak by nepisal. Takze inymi slovami vlastne plati to, co pise sissy27 😄
Mate spolu deti? Ak nie tak ignoruj alebo zablokuj. Naco by mal nejaky chlap z davnej minulosti vediet ako sa teraz mas?
@tenerifka Je ich 9/10 u žien tak 7/10
@katkazocele Katka, ak je to 9/10 chlapov, tak to bude aj 9/10 zien.....ci existuje este nejake ine pohlavie, co doplñuje statistiku? Ku...ia sa rovnako obe pohlavia, len chlapi zvelicuju, a zeny zatlkaju.....
@tenerifka Kedže sme tu samé ženy, tak som nám chcela trošku prilepšiť 😅 žena vie utajiť každý čin, s tým súhlasím 👏
Niektori Chlapi si myslia ze je jednoduchsie rozduchat staru iskru ako vykresat novu. Preto ti pise. Ale to neznamena ze nepise aj inym, Proste lovec lovi sice mà doma kravu nemusi zhanat mlieko ( bez urazky k jeho frajerke to len metafora) ale mà chut aj na ine maso. Bud rada ze si sa snim rozisla ze to nerobi teraz tebe a bloknut ho vies rychlejsie ako zalozil temu na MK.
@zorkahorka A co ked je to naopak?
Co ked prave ona tu sonduje, ci si s nou chce naozaj vrznut, alebo sa jej to len zda?
Mozno by si s nim ona rada vrzla.
Alebo by jej robilo dobre vedomie, ze by si s nou chcel vrznut on.
Akoze nic v zlom baby, ale niekedy viete byt horsie, ako chlapi a tvarite sa, ako neviniatka.
Tak, ci onak, pokial nemam uplne uzavrety predosly vztah, do noveho neleziem.
A ked ho mam uzavrety, nemam jej uz co povedat, ani napisat, ani odpisat a uz vobec nie vynasat to do modreho konika a ako male decko, tu klast blbe otazky.
@petedea ano, aj tak to moze byt 😉
9 z 10 žien si udržujú kontakty s ex a ešte im aj vypisujú, pretože "ho majú rady ako človeka" ... 😂 😂 😂
A nie, nepovažujem to za normálne, pekné, dobré, správne, atď.
Považujem to za citové vydieranie, nežiadúce, nevhodné, s úmyslom ublížiť.
Lebo zisťuje, či by si mohol vrznúť, keď tá jeho nemá chuť. Alebo aspoň fajku v aute… vieš, nech nemusí za to platiť profesionálke alebo pracne zháňať na zoznamkách.
Nemáš za čo.