Nech každý nájde svoje šťastie

nikinusik
30. dec 2016

Ahoj vsetci,
moja diskusia nie je o tom, aby som ziadala radu. len chcem vliat trochu nadeje do vsetkych tych, ktori su nestastni, smutni, unaveni...aj ja som bola. Moj rok 2016 zacal priserne. Rozchodom s clovekom, s ktorym som planovala byt cely zivot. Som maminkou dvoch krasnych zdravych deti. Zvladam vsetko, ale predsa len je krajsie, ked su na to dvaja. Nebola by som tak unavena a vycerpana. Citila som sa sama, opustena. Moje myslienky boli strasne zle, same negativa, nejde to, nechcem, nevladzem, neda sa...takto sa to so mnou tiahlo cely rok. Spoznala som viacerych muzov, neboli zli, prave naopak, no z nevysvetlitelnych dovodov to s nikym nikdy nevyslo, napriek tomu, ze predpoklady na skvele fungovanie boli skvele. Na jesen som sa uz utapala v ziali, bola som nervozna, dni boli len o tom, aby mali deti co potrebuju, ale nevladala som sa im venovat s laskou. Trapilo ma to. Az mi naj kamarat vybavil stretnutie u jednej milej pani (vraj pracuje s energiami, nie vestica)...bola som skepticka, velmi tym veciam neverim. Ale ved za pokus nic nedam, nemam co stratit, nie? sla som. Bolo to, no zaujimave...trochu mi dohovorila, hlavne o pozitivnom mysleni, robila divne veci ako odstranovanie zlych energii nie len z toho ale aj minulych zivotov, atd. Povedala mi dolezitu vetu, ze mam dar, silu myslienok, deje sa mi to, na co myslim...ak myslim pozitivne, stane sa to a rovnako ak myslim negativne, tak sa deje zle. mam si preto davat pozor na svoje myslienky..Mozno je to ozaj tym a nou, alebo nahoda, no ozaj som si v ten den povedala, ze to skusim...zacala som sa znovu na svet pozerat pekne. Tesila sa z toho, ze prsi a ja mam srdieckovy dazdnik (ano, blbost, ale vycarilo mi to usmev na tvari) 🙂 zasla som do kostola podakovat za to, co mam, zdravie mna a deti, ktore ma miluju atd. Som zas pozitivne naladena, stastna, nevravim, su chvile, kedy je cloveku smutno, ale uz to nie su depresie,a le chvilkove pocity, ktore pominu. Zacala som byt stastna. Zmenila som trochu stravu, snazim sa vyzerat dobre, pekne. Hravam sa s detmi, kreslime, chodime na vylety, vypekam kolaciky...vztahy a muzov som prestala uplne riesit, venovala som sa kamaratkam a kamaratom, a predsa mi prisiel do cesty ten, ktoreho som hladala. Verim, viem 🙂 mozno odvazne tvrdenie po mesiaci, no je to clovek, ktory sa nikam neponahla, neslubuje mi hory doly, nevypisuje mi vety typu Lubim ta, lebo su to pre neho tak vazne a vzacne slova, ze si ich vazi a neplytva nimi. Miesto toho niekedy aj 2x otoci cestu za mnou, hoci je z ineho mesta. Ked sa da, pride za mnou aj kazdy den, hoci len kvoli pol hodinke aby bol so mnou. Prinesie mi kvetinky, dostala som krasny vianocny darcek, ktory nemal hodnotu v cene, ale je jedinecny a jediny na svete, len pre mna. Nic nie je u neho JA, ale MY. Ma tiez dve deticky, je rozvazny, dohodli sme sa, ze na vsetko pojdeme s rozumom a pomalicky, pre deticky budeme skvelymi kamaratmi, nech si postupne na seba zvyknu, chceme s nimi pomalicky spolocne kino, vylety, nech sa zoznamia a ked uz to bude pre ne prirodzene, nebudu uz riesit, ze my dvaja sme viac. Zatial si chodime sami do kina, na veceru, a ked nie sme spolu, pocas celeho dna sa mi ozyva a dava mi najavo, ze som pre neho ta, ktoru chce spoznavat a lubit. Som stastna stastna stastna...prepacte, ze taky dlhy prispevok, ale...chcela som, aby kazdy vedel, ze nikdy nic nie je tak zle, aby to nemohlo pominut a ze nadej je vzdy. Len treba verit a chciet 🙂 Nech sme vsetci statsniiiiiii, milovani a nech je rok 2017 pre kazdeho tym uzasnym rokom, kedy pridu len tie pekne zmeny 🙂 PS: celkom by ma potesilo, keby ste napisali tie, ktore mate doma svojho muzicka v zn.panny, ake to s nim mate :D jasne, znamenie nie je smerodatne, len ma to ciste zaujima 🙂 dakujem

80janulka
30. dec 2016

Mám doma jednu pannu a lepšie som si veru vybrať nemohla - je skvelý, zodpovedný, ohľaduplný. Aj dnes je v práci-hoci by si rád doma polenošil, chce, aby sme sa mali dobre. Nikdy som sa nemusela báť, že by ma v niečom sklamal. Asi to nie je tým, v akom znamení sa človek narodil, ale za mňa panna ako manžel určite áno.

nikinusik
autor
30. dec 2016

@80janulka samozrejme, je to o mnohom ďalšom. Výchova, prostredie atď. No napr.moj najlepší kamarát je panna, a je veľmi podobný tomuto mužovi, ktorý teraz pri mne je. Nedovolím si tvrdit po mesiaci, že je taký ci onaky. Zatiaľ sa však javí ako veľmi zodpovedný milujúci chlap. Síce má chvíľky odstupu, ale nikdy nie tak, aby mi to ubližovalo. Často použije vetu ze "chcem aby si ty bola šťastná. Ak budeš ty, to urobí šťastným mna". Ozaj nie je typ na sladké reči, ale chápe ze to občas potrebujem a vtedy povie aj také, že padám na zadok :D proste to povie svojsky a nemusí povedať ľúbim ťa, no predsa mi to povie inak. A ozaj sa mi páči, že nad všetkým premýšľa, pýta sa, rozoberá každú situáciu. No akurat ma občas hneva, keď mu dám kompliment, že ho nevie spracovať, vždy zareaguje ze prestaň, nepreháňaj atď, 🙂 a naopak keď mu zo žartu so smiechom poviem ze je strašný, tak taky vazny hneď ze "ja viem" :D

lilyianka
30. dec 2016

@nikinusik ka mam brata pannu a teda my 2 by sme fungovať nevedeli....niekedy sa cudujem jeho frajerke ako s nim tak dlho (14r) dokazala vydrzat
Mne pridu panny velke puntickarky a naladove a ze vsetko musi byt podla nich....

11iva11
30. dec 2016

Čo mám skúsenosti, aj podľa toho čo sa píše (kedysi som sa dosť zaujímala o znamenia a ich typické vlastnosti), tak panny vedia byť prehnane pedantné a puntičkárske, čo sú skôr tie negatívne vlastnosti.
Na druhej strane sú to zodpovedné a spoľahlivé typy, i keď tým pádom môžu byť trocha "suchári".
A ja ešte mám celý život srandu z tohto znamenia, lebo keďže sa narodili v septembri, tak si vypočítajte, kedy boli splodení.....holt, na Vianoce bol konečne čas 🙂))

janka279
30. dec 2016

@nikinusik ja mam manzela v znameni panny, sme spolu 11 rokov a nevymenila by som ho za nic. 😊 Inak ja som si cely zivot nejako podvedome inklinovala k chlapom v znameni panny. Snad okrem jedneho boli vsetci v znameni panny.

nikinusik
autor
30. dec 2016

Tak ja som nikdy neriešila znamenia. To len preto mi tu napadlo, lebo som si uvedomila, že môj naj kamarát a muž ktorého mám rada sú si povahou tak podobní a ze aha, ved obaja panny. Ozaj co sa týka poriadku, keď som prišla prvy krát k nemu, fakt ze wau 🙂 všetko krásne, čisté, až sa to lesklo všade, všetko ladilo aj farebne, a sam sa oblieka ze juj 🙂 pekne a vždy krásne vonia a nejde spat bez sprchy. No a ma veľký cit pre krásu a pekne veci. Ale mne to pripadá na ňom práveže pekne, som v tom podobná, vkuse upratujem a mam rada pocit, keď je všetko na svojom mieste a keď všetko ladí ako ma 🙂 trochu ma hnevá, že vždy vždy všetko platí. Už sme sa preto aj natahovali minule, že toľko chodíme von, čajík, večera, obed,kolacik a jeden jediný krat som platila ja, aj to tak ze on si odbehol na WC a využila som čas :D a sa nie zlostil, ale ze a prečo a to nemôžeš atď. Neviem mu vysvetliť, že nemám ani ja problém obcas niečo zatiahnuť.

bruneta880
30. dec 2016

Som rada, že sa ti to takto otočilo 😉...a jedna rada-nechaj ho platiť aj naďalej (to nie je vôbec od veci), zjavne je to stará škola, gentleman!Moja múdra stará mama raz totiž povedala- "chlap si váži len ženu do ktorej treba investovať, aj čas aj peniaze " good Luck

nikinusik
autor
30. dec 2016

@bruneta880 vidíš, taketo som veru ešte nepocula. Ale starí ludia mali v mnohom ozaj pravdu. No ja už to ani nejako nekomentujem, raz ta čas sa opýtam, ci môžem dnes platiť ja, odpoveď je nie!!! Tak nie. Vynahradim mu to niekedy inak, trebárs nepôjdeme jest von, ale navarím večeru ja a pozvem ho 🙂 a bude. A ďakujem krásne, aj ja tebe i všetkým veľa stasticka prajem.