Ahojte,
stretavala som sa cca pol roka s muzom, s ktorym som si myslela, ze je vsetko ok, ze je so mnou rad a vychadza to. Drzali sme sa za ruky, chodili na vylety, sportovali spolu, mali aj par adrenalinovych zazitkov za sebou, jednoducho sme si vyhovovali a radi travili spolu cas. Vsetko sa zmenilo asi pred mesiacom, kedy som si vsimla zmenu v jeho chovani..Zacal sa odtahovat, bol obcas namrzeny, malo mi prejavoval naklonnost, len vecer pred zaspavanim a rano sa ku mne tulil a daval mi pusu pred odchodom do prace + par neznosti tam bolo, ale nic moc. Pocitovo som citila, ze sa nieco deje, ale nehovoril so mnou o tom, ze by sa nieco zmenilo. Az teraz. Tento tyzden sa so mnou rozisiel. Ze vraj on berie vztah skor kamaratsky a ja skor vztahovo (pozn. netlacila som na neho, nehovorila o detoch, o manzelstve, nevodila ho hned domov a pod..). Rozchod som vobec necakala, aj ked ked som za nim v ten den sla, vedela som, ze je zle, den predtym som bola k nemu odmerana, tazko sa mi s nim pisalo, lebo sa stale stazoval len na unavu a mne sa na take nieco po x-ty krat tazko reaguje, uz som bola zufala, tak som mu aj tak pisala, skor stroho a poritom som pracovala, cize len raz za cas som odpisala..Na to sa chcel stretnut a tam sa to v podstate stalo, povedal, ze uz tam neciti emocie, chemiu..Vycitala som si to trochu pred nim, pytala sa, ci si nechce nieco rozmysliet, ze je to hlupe len tak sa vzdavat a nic neriesit. Povedal, ze on uz nechce, len proste nabuduce ked ma vezme do kina, budem tam ako kamaratka. Cele som to nechapala, lebo este pred tyzdnom sme boli spolu v kine ako sa to stalo, potom som bola u neho, tulil sa ku mne..
Povedal mi to navyse den pred jeho narodeninami, mala som pre neho darcek pripraveny, prislo mi to strasne luto. Pytala som sa ho aj na ine zeny, povedal ze inu nema..Potom som chcela odviezt domov a stroho som sa s nim rozlucila, ani necakala na odpoved a odisla. Odvtedy sa neozyvam, ani na jeho narodeniny som mu nepisala ani nic..On sa tiez neozval, ak neratam nejaku interakciu na socialnych sietach. Mam u neho este nejake veci na oblecenie, ale aj to si uz nechcem pytat spat, je to pre mna dost bolestive...
Chcela som sa vlastne vykecat a spytat sa vas baby (mozno aj chlapi ak vedia poradit) ci mate s niecim podobnym skusenost, ze chlap z nicoho nic zdrhol, ci sa potom vratil a co si myslite o tom, ako sa mam chovat dalej? Teda moc moznosti nemam:(
@deina66 pozri, chápem že to bolí, ale ked on nechce, tak nechce...prestan sa mu nukat, prestan navrhovat, prestan zachranovať...Neozyva sa on, nerieš ho ani ty. Zachovaj si svoju hrdost. Ono človek ktorý ako nahle vyprchaju emocie ,,berie roha,, nestojí za vela. Lebo to sa vo vztahu prirodzene stava a vtedy treba začať na vztahu pracovat a pestovat ho. A to sa uz málo komu chce, radšej idu za dalším vzrušením akoby investovali nejaku snahu. Takže mozno aj dobre,že sa ukazal aky je a o čo mu ide.
@sardinka336 áno takto podobne som rozmýšľala aj ja, že keď nemá chuť nič riešiť a rovno to uzatvára bez akýchkoľvek diskusií, tak je to rochu nefér voči mne, nemám veľa možností zareagovať..Je pravda že odvtedy som ako bez duše, ani neviem, čo som spravila zle...:/
Zazila som presne rovnaku situaciu ako tz... nemusi byt za tym nikto iny.. proste tam nebola chemia. Tiez ma nechal so slovami, ze ma berie ako kamosku, ze nema ku mne tie city, ktore by tam mali byt a bla bla... ja som to nevedela pochopit, lebo mna kontaktoval, teraz uz chapem preco.. bol sam a ja som pre neho mala vzdy cas a pochopenie. Nakoniec som s tym sekla, on si nasiel zenu, ktoru si zobral. Chcete pocut vtip? Po desiatich rokoch co sme sa rozisli ma kontaktoval... bol uz rozvedeny, ja som sa s nim parkrat stretla a mlady pan sa na mna totalne namotal, rozpraval mi ako to dodnes lutuje, ze ma nechal, aka som sexy a ako by ma chcel za partnerku.... lenze ja uz som sa posunula niekam dalej a som rada, ze to vtedy dopadlo tak, ako to dopadlo
@deina66 proste ta nemiloval a vedel to. Na sex si bola ok, ale dalej ho to nebavilo. Kasli nanho, dobre ze ti zmizol zo zivota, keby ten vztah natahoval a choval sa neslano-nemastno trapila by si sa ovela viac. Nema zmysel to viac analyzovat, proste ta nechce lebo NECHCE. A bodka. Zbytocne to nerozoberaj a chod dalej. Preboli to, uvidis
@persica nerob jej zbytocne iluzie... je to rozchod, a to ze jej povedal, ze nabuduce kino, bolo za to, ze si z nej planuje spravit kamosku mozno aj s vyhodami 🙂
@deina66 čo si o tom myslieť? no povedal jasne, po pol roku vyprchala chémia, čaro nového, zaujímavého a teda podľa mňa sa zachoval férovo, priamo povedal, že o vzťah s tebou nemá záujem, buď rada, že to ukončil a nenaťahoval ešte 5 rokov ako sopel po rukáve... vieš na čom si, pol roka nie je tak dlho, takže proste ide sa ďalej... vypýtaj si tie veci od neho, nech ti ich pobalí do jednej krabice alebo igelitky a pošle poštou alebo pošli pre to kamošku keď teda nemáš silu osobne si to prevziať.
A ako sa máš chovať ďalej? No normálne... ak sa ozve, tak podľa aktuálnej nálady s ním do kina pôjdeš alebo nie, ale teda ja osobne by som sa na to vykašlala, keďže chceš od neho viac ako ti je on schopný dať, zbytočne by ťa to bolelo a zbytočne by si dúfala v zázrak...
Proste nie je jediný na svete ...
@persica áno ja viem, že je slušnosť, zagratulovať..lenže skrátka deň PO bolo pre mňa skoro..City, ego, neviem...skrátka mi nedalo..jeho to mrzelo asi, lebo som na sociálnej sieti blahoželala k meninám a to mi lajkoval, aj keď nemal prečo (Mirka sa nevolá🙂
rozťahovať nožičky určite nemienim, na to som príliš hrdá, proste zo mňa si kamošku tak ľahko nespraví..o čom by to potom bolo..
@chihuahua81 inak toto si dobre uvedomujem,s týmito kamoškami mám skúsenosť a na takéto vzťahy mám alergiu, nič mi nedávajú...buď chlap chce alebo nie, ale nech si zo mňa nerobí bábiku na špagáte, ktorá sa bude chovať ako mu príde práve vhod..keď chce priateľka a keď zrazu nie aj slovo "kamoška" je veľa.
@deina66 presne tak.. ja som zo seba taku blbku robila, lebo som si stale myslela, ze chlapec sa uvedomi a bude ma chciet 😂 no mam aspon zadostucinenie v tom, ze si to nakoniec uvedomil a ja som teraz ta, co nema zaujem 😉
@chihuahua81 tak to si tá zo šťastných🙂 akoľko si takto čakala, dlho?
@deina66 no ja som sa v tom motala asi dva roky, resp. dva roky ma kontaktoval, pozyval na filmy, na motorky, kadetade... teraz sa zo seba smejem, ale bola som mlada a blba 😝
@deina66 hlavne potrebuješ vychladnúť..neutešuj sa že chudáčik nevie čo chce a jeho slovná zásoba je tak obmedzená že to nedokáže vyjadriť,preto si ty na chybe..
do toho kina chod ale nie s ním..bav sa,venuj sa aktivitám,športu,kamoškám..ži svoj mladý život naplno,lebo žiadny chlap nestojí za to,aby si doma revala do vankúša a on sa na tom bude dobre baviť a hladkať si další zárez na posteli..
@chihuahua81 človek časom zmúdrie 🙂 každá facka je na niečo dobrá
@deina66 viem, ze sa to lahko povie, ale tazsie robi, ale kasli na neho.. mas naviac ako byt nejakou "kamoskou", ked si chcela byt nieco viac.. niekde tam vonku je chlap, co ta bude chciet za partnerku
@deina66 zvlastne je ze to nazyvas "necakany" rozchod ked si uz mesiac citila ze je zle. Dalsia vec boli ste spolu len pol roka z toho mesiac uz bol odveci. Neutiekaj sa k tomu ze az nabuduce pojdete do kina... to bola metafora aby si sa zaradila. Ziadna partnerka, len damska spolocnost.
co ti poradit? nuz veci vyhodit, svoje ozeliet alebo vypytat si, FB vymazat, vyzmizikovat zo zivota. Co nevidno to nie je.
@persica deina66 tym myslela jeho.. ze bol smutny, ale nie az tak, ze by si za to isiel zily rezat 😉
Potvrdzujem takuto osobnu skusenost, po vyse roku chodenia rozchod zo dna na den z jeho strany, len posledny tyzden bol nejaky cudny, ale to mi doplo az po rozchode, dokonca sme uz spolu byvali a planovali svadbu, stavbu domu a deti.
Samozrejme mi tvrdil, ze za tym nie je ina zena...haha, a to ma s nou uz nejaky cas aj podvadzal a ja som o nicom ani len netusila a dokonca sa vraj takto isto zachoval aj k tej, s ktorou chodil este predtym, ako sme zacali spolu my dvaja, takze ktovie, ci so mnou aj jeho byvalu uz vtedy nepodvadzal, zaletnik jeden nepodareny! No co uz, naletela som mu a mlady pan hral po cely cas ukazkove a dokonale divadielko. Mne sa potom uz len dostalo do usi, ze vymenil mercedes za trabant 😀
Takze ta asi nepotesim, ale ked chce ist, tak nech ide a radsej nech sa to stane skor ako neskor, ako napr. uz po svadbe, atd. A hlavne neplac za takymto chlapom, on ti naozaj za slzy nestoji, lebo muz, ktory zenu skutocne miluje, jej nedava dovod na plac 😉 jedine tak na plac od stastia 😀
@deina66 pri tomto správaní je vždy za tým iná..
nech ti pošle tvoje veci,..aspoň nezavadzia v ceste tomu pravému,ktorý príde..neboj..a nevnucuj sa..