Dobrý večer. Chcela som sa len opýtať či aj iné ženy zažili/zažívajú také pocity ako ja. Mám za sebou niekoľko vážnych vzťahov.Nedopadlo to ani v jednom prípade dobre a dostávala som sa z toho ťažko.Ide o to, že som normálne znenávidela mužov.Nechcem s nimi nič mať.Nechcem sa opäť zamilovať lebo sa bojím sklamania a bolesti.Aj keď mi to občas chýba, predsa je pekné ak má človek pri sebe niekoho koho ľúbi a ten mu to opätuje.Ale tak veľmi dlho a ťažko som sa dostávala z predošlých rozchodov, že radšej ostanem sama a nebudem riešiť žiadnych mužov, nebudem hľadať a možno raz príde niekto kto za to bude stáť a ja sa už nebudem obávať...
alebo si nic vazne nezacinat min.pol roka, iba sa spoznavat🍀
Ved ale problem nie je v muzoch, ale v tom, ze ty sa tazko prenesies cez rozchod. S tym muzi nemaju nic spolocne. Nechcela by si navstivit vztahoveho terapeuta? Bola by skoda, keby si zostala sama - bez muza a dietata. Navyse zostat smutna stara dievka pre muzov ktori nestali za to? To by bolo velmi nerozumne.
Drzim prsty. Mozno nie je na skodu sa zamysliet akou castou si prispela ku rozpadu vztahu a vyvarovat sa tomu do buducna. Cas vyuzi na sebapoznavanie a sebarozvoj.