Nebudem riešiť žiadnych mužov. Možno raz príde niekto, kto bude za to stáť

22. nov 2020

Dobrý večer. Chcela som sa len opýtať či aj iné ženy zažili/zažívajú také pocity ako ja. Mám za sebou niekoľko vážnych vzťahov.Nedopadlo to ani v jednom prípade dobre a dostávala som sa z toho ťažko.Ide o to, že som normálne znenávidela mužov.Nechcem s nimi nič mať.Nechcem sa opäť zamilovať lebo sa bojím sklamania a bolesti.Aj keď mi to občas chýba, predsa je pekné ak má človek pri sebe niekoho koho ľúbi a ten mu to opätuje.Ale tak veľmi dlho a ťažko som sa dostávala z predošlých rozchodov, že radšej ostanem sama a nebudem riešiť žiadnych mužov, nebudem hľadať a možno raz príde niekto kto za to bude stáť a ja sa už nebudem obávať...

sapetka
22. nov 2020

Drzim prsty. Mozno nie je na skodu sa zamysliet akou castou si prispela ku rozpadu vztahu a vyvarovat sa tomu do buducna. Cas vyuzi na sebapoznavanie a sebarozvoj.

marci77
22. nov 2020

alebo si nic vazne nezacinat min.pol roka, iba sa spoznavat🍀

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
22. nov 2020

Ved ale problem nie je v muzoch, ale v tom, ze ty sa tazko prenesies cez rozchod. S tym muzi nemaju nic spolocne. Nechcela by si navstivit vztahoveho terapeuta? Bola by skoda, keby si zostala sama - bez muza a dietata. Navyse zostat smutna stara dievka pre muzov ktori nestali za to? To by bolo velmi nerozumne.