Neboli ste si istá, či je to kvôli peniazom

16. jún 2024

Je tu nejaká zo žien, ktorej priateľ bol bez peňazí? A nemyslím tým do tridsiatky, ale po tridsiatke a po štyridsiatke. Nevedeli ste či s Vami trávi čas pre tých pár drobných, resp. že z toho niečo má, nikdy ste si nebola istá... Viem, že je tu veľa sebavedomý žien, ktoré by s chlapom bez peňazí ani neboli, ale možno sa tu nájde niekto, komu sa to stalo. Kto natoľko sebavedomo nebol a chcel tomu človeku aj pomôcť, alebo veriť, že sa časom veci pohnú.

syslik81
16. jún 2024

mala som byvaleho ktory nebol schopny ist do prace , peniaze bral z podivnych kdeftov aj to len obcas a len aby sa nepovedalo-stal ma neskutocne vela penazi a ta ulava ,ked som sa ho zbavila... kazdopadne s darmozracom by som uz nebola..ale ak by sa stalo , ze pride o pracu a je to len docasne,alebo ma zdravotne komplikacie ci ina necakana situacia- tak to je ine.. zdravy chlap proste ma ist do prace a ma zarabat a starat sa ...ak to nedokaze -nech sa vrati k mame

evcagabi
16. jún 2024

Ja som s priatelom prezila aj jeho tazsie financne obdobie, kt.trvalo cca pol roka, nelutujem, ale bolo to do 30ky

gribka1
16. jún 2024

Je úplne iné, ak prišla choroba alebo strata zamestnania, to sú krátkodobé výpadky. Ostatné výhovorky môže svedčiť o jeho neschopnosti a to už je na uváženie.

mirkam3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirkam3
16. jún 2024

Autorka, v dospelosti som taký vzťah nemala, no mala som takého frajera ešte na strednej. Ja som riešila záujem o VŠ, on ma podporoval. Ale keď seriózne zahlásil, že nech len pekne študujem, nedzicasom sa vezmeme a mohli by sme mat deti, on s nimi bude doma a ja nech potom pracujem, robím kariéru a živím ich, že on sa rád nechá, rýchlosťou blesku som pokračovanie vzťahu prehodnotila. Ale to si asi nechcela počuť.

cacianka
16. jún 2024

Bežná žena netúži po milionárovi, ale má záujem o chlapa čo nie je lemravy, má slušný príjem , nie nekale prijmy, čo uživí sám seba, a v prípade potreby pomôže aj partnerke. A opačne

marca12
16. jún 2024

Ked sme sa s mojim spoznali,rozbiehal podnikanie. Nemal nic. Vsetko islo do firmy. Tahala som financne domacnost ja. Podnikanie nevyslo,musel splacat uver,stroje a podobne. Boli to tazke roky. No vzdy bol pracovity a makal. Dnes sa mame dobre a som rada,ze som vydrzala. Nebolo to lahke,mala som kadejake myslienky,no ustali sme to. Ale nejakeho lajdaka by som určite nepodporovala. Takze zalezi aj od toho,preco clovek nema peniaze. Poviem to sebecky,ale ja sa chcem mat v zivote dobre a ked si ja viem zabezpecit dobry zivot,tak to ocakavam aj od muza,aby zarabal a nesedel doma alebo striedal roboty a podobne.

oliolijanka
16. jún 2024

Otazka je, co mas z toho ty.
Poupratuje, kym si v praci? Navari?
Pomoze okolo domu?

3009
16. jún 2024

Nikdy v živote by som nemala vedľa seba chlapa ktorému sa nechce robiť a zarábať peniaze. Ja som sa vždy vedela o seba aj rodinu finančne postarať, tak som to očakávala aj od chlapa. Samozrejme výnimka je choroba.

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
16. jún 2024

môj tak žil... od výplaty do výplaty. nebol naučený šetriť a ani to nevedel... cigarety, pivká niečo predsa stoja
vlastne aj teraz ja mám kasu a on sa teší ako viem pekne šetriť... ale už je to určite lepšie ako na začiatku....

vilma7
16. jún 2024

Záleží od toho, čo je dôvod? Nevie šetriť, hra hazard, nechal sa oklamať...atď atď.

hopsas
22. jún 2024

Ex bol taký, veľmi som ho mala rada ale večne bol bez peňazí aj keď pracoval.jedna žurka za druhou, vyvážanie taxíkmi, vyletiky... Poziciaval si odo mňa a následne pozýval pol krčmy na pivo. Raz som sa nasrala a žiadala aby vrátil všetko čo som mu požičala. Strašne dramatickú scénu urobil, všetci naši kamaráti boli informovaní o tom aká som harpya...vrátil obratom, ale som si istá že si požičal od inej ..najhoršia skúsenosť s chlapom za mňa zatiaľ ..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz