Bolo na mna podane TO za ohovaranie a nebezpecne prenasledovanie. Par vysvetlujucich komentarov na otazky, vo verejnych diskusiach, ktore neboli v ziadnom sukromnom ucte, a cista pravda, co aj bolo hned mojimi dokazmi dokazane. Ale nebezpecne prenasledovanie ma dorazilo. Vraj chodim dotycnu sledujuci do jej prace a neviem kde vsade este. Asi v dnesnej dobe clovek ani nemoze ist s dietatom k lekarovi(z predosleho manzelstva). Je to exmanzelka mojho manzela, dotycna by sa rada do nas stale montovala, aj ked spolu absolutne nic nemaju, ziadne deti, proste rozvodom koniec, len ona s nim chxela byt naj kamaratka(ako pubertacka), muz je tiez rad, ze ju nevidi. Ja som nebola dovod rozvodu, spoznali sme sa par mesiacov po ich rozvode, ale bola som ta, ktora si nezelala ich dalsiu komunikaciu a stretavanie ako si ona predstavovala. S manzelom mame jediny dovod hadok a to je ona. Neustale sa do nas montuje, ohovara, siri o nas nepravdy. Prestahovali sme sa len kvoli nej, nepodala som na nu ziadnu staznost, zablokovali sme si ju nech mame pokoj. Ja sa zhodou okolnosti kamaratim s byvalou manzelkou jej terajsieho priatela a to je tiez pre nu problem. To udajne prenasledovanie, som tiez jasne vysvetlila, ze to je totoalna blbost. Pritom ona je ta, ktora vie kazdy moj krok. Co mam robit? Toto sa neda donekonecna trpiet a asi keby sme sa aj do tramtarie prestahovali, je to problem. Nechcela som jej zle, chceli sme len pokoj, ale uz toto je ten vrchol a proste koniec mojej dobroty voci nej. Nebudem ohrozovat moje dieta, a nedajboze pojdem do basy kvoli takemuto cloveku. Baby prosim poradte, ja uz som zufala bojim sa co zase vyvedie. Prosim poradte 🙏
@maximilie nekomunikuju spolu este prve 2 mesiace co sme boli spolu, riesili BSM, ale nic ine on jej nedvihal telefonaty, neodpisoval na sms, upozornoval ju nech nam da pokoj. Nonstop nas otravovala aj ked ona uz davno mala svoj zivot, noveho priatela. Chvilu bol pokoj, ale nebolo to dlho, a zase zacala s dalsimi vecami pred ludmi ma ohovarat, vypisovat ludom co ich nepozna a zistovat o mne. A teraz toto TO je proste vrchol. Ja si sama priznavam, ze som mala ju riesit hned a moja hlupost, ze som myslela, ze ked sa odstahujeme budeme mat pokoj. Lebo absolutne to tak nieje a uz naozaj nevladzem.
Ja si nemôžem pomôcť, ale pripadá mi to tak, že ty si práve tá, čo "nedala" pokoj a vypisuješ bývalému. A jeho súčasná žena podala na teba TO. lebo mi to inak nesedí. Prečo by podala na teba TO, ak ty (a vraj aj muž) si ju absolútne nevšímate? Ak píšeš pravdu, tak si to vyhoďte z hlavy, nemá žiadne dôkazy, svedkov, nič. nič nezmôže. ale ak si tá prenasledovateľka, môžeš mať fakt sakra problém....
a mimochodom, súhlasím s tým, čo napísala
@maximilie
@panelacikova mne sa ten clovek hnusi a vyhybam sa jej ako sa da, ona sa chcela strasne kamaratit a to som ja odmietla. Prestahovali sme sa mimo, som uplne mimo rodiny, znamych kvoli nej. Ale lekarov, synovich odbornikov nemienim menit, lebo som rada, ze mi ho dali dokopy a to ze tam ideme a vystupna autobusova stanica je 300m od jej prace, za to ja nemozem ideme tam raz za 3-4 mesiace.
@maximilie manzel ju ani citit nemoze, a uz davno pred rozvodom sa mu zhnusila a pre taketo staranie sa do kazdeho co ma v okoli od nej odisiel. S nou sa kazdy bavi len preto, aby mu problemy nerobila.
v poriadku, ak je to tak, ako píšeš, nemáš sa ty čoho báť. báť sa má ona. ak ju nemôže cítiť ani manžel a jej nátlak neopätuje, ignoruje ju a robí všetko preto, aby s ňou nemusel prehovoriť, stretnúť sa apod., tak ťa to tiež nemá čo trápiť. potom nerozumiem. muž stojí pri tebe, ona sa mu hnusí, ty si urobila všetko preto, aby si ju od vás "odstrihla", tak si to nevšímaj. lebo zrušíš nervy. naopak, podaj TO za strpčovanie života ty na ňu. a bude vymaľované. uvidíš, keď príde prvé predvolanie a výsluch, ako panička sklapne....
Do vazenia nepojdes pokial ona nema dokazy toho ohovarania a prenasledovania.
Je mozne, ze ta policia len vypocuje a vyhodnotia, ze nejde o trestny cin v zmysle toho oznamenia a tym to zhasne.
Vypytaj si kópiu zapisnice o tom (alebo ti ju rovno daju. neviem.). A mozes potom podat oznamenie za pokus o hanobenie svojho dobreho mena.
Ale skuste este predtym ju najskor cez pravnu kancelariu (nech vam napisu a poslu vo vasom mene list) varovat, ze po vsetkych ustupkoch, ak sa neprestane pokusat nicit vase dobre meno (resp tvoje), tak to budete riesit cez sud.
Mozno zisti, ze je prijemne byt na strane, co vymysla prieky, ale uz menej prijemne na strane, kde pociti dosledky svojho vymyslania. A stiahne sa.
Mozno tuto variantu (ze jej naozaj siel niekto po krku) este nezazila (okrem svojej fantazie).
@moonlight1210 nema absolutne ziadne doveryhodne dokazy voci mne. A ked som aj verejne nieco o nej povedala, alebo napisala je to 100%pravda za ktorou si stojim a je dokazatelna hocikedy. Este aj to prenasledovanie jej dokazem pomocou lekarskych sprav dolozit a ze pracuje blizko autobusovej a vlakovej stanice, ja zato nemozem, to by musela povedat asi o milion ludoch, ze ju sleduju a prenasleduju.
@moonlight1210 presne tak, ludia sa vacsinou stiahnu ak pride oficialny list z pravnej kancelarie. Pokial je to tam az take vyhrotene, ja osobne by som obetovala (pokial som si vedoma, ze mam pravdu a neklamem) tie eura na pravny ukon u pravnika. Lebo inak sa moze stat, ze pred sudom to uz budu ine palky ked pride, ze platit aj trovy konania druhej strany a to by som potom ze fest dala zaplatit pokial to nie je pravda...
A mila zakladatelka, nehnevaj sa, ale prioritne je velky problem tvoj pan manzel...nejako mam pocit, ze je to riadny hnup a nech si laskavo vysporiada to BSM a prehltne ego, pokusi sa dohodnut rozumne...alebo aspon tak, ze nech ma pokoj...pokial to je vsetko pravda ako to prezentujete...aleja mam pocit, ze tam toho bude nejako vela "nahod" na oboch stranach.
@lubkavargova1 s manzelom sme spolu 3 roky a ze je hnup si vyprosim. On jej nechal komplet vsetko. Ostali mu len peniaze na na ucte, aby mal od nej pokoj. Ja som mala malo, ale stale viac ako on ked sme spolu zacali chodit Bsm je vyriesene uz naozaj davno.
@lubkavargova1 vsetko s muzom nadobudame od zaciatku, ja som po mojom rozvode tiez skoncila "s holou ritou" ale zacala robit skoro. A muz svojej naozaj nechal všetko odisiel s 2mi vyplatami na ucte, nech ma odnej pokoj. Ale ona sa stale stara, vypisuje vyvolava a ked sa uz neda s nami, uz otravuje nasich znamych. Kazdemu som sa ospravedlnovala, ze otravuje, ale toto je naozaj mimo a blud z jej hlavy
Z akeho titulu na teba podala TO? Predsa by to malo byt aj opodstatnene a asi aj nejake konanie prebehlo alebo este len prebehne a ty mas zatial asi nejake predvolanie?
Ak je to krava tak s tym velmi nepochodi ale ak si jej pisala aby dla pokoj a ona to nazvala ohrozovanim tak neviem, kto tu taha za kratsi koniec. Kazdy vidime iba svoju pravdu. Ty sa do toho nestaraj, nevyjadtuj sa... Nech si zo vykomunikuje tvoj muz, jej ex.
@kitycat ona podala na mna ze ju ohovaram, co som vyvratila, lebo co som o nej povedala je pravda a za nou si stojim, a poviem ju aj 1000x nahlas. A potom dala, ze ju prenasledujem. Tak ale nech sa nehneva, ja som tam zila skor ako ona pracovala a ze tam mame lekarov odbornikov, nemienim ich menit, ked som stastna ze mi dali dokopy dieta z jeho problemov a ja nevidim dovod ani tam ist uz na nakup, ked som tam. Mna zaraza odkial ona vobec vie, ze som tam bola. Dokonca vidi problemy v tom, ze casto cestujem len tym smerom. Akoze to je podla mna naozaj chore. Zastava vyssiu funkciu, nieje to nejaka robotnicka za pasom. Ale preboha mam dost starosti so svojim zivotom a nie riesit ju. Aj ked priznavam, uz nejedenkrat som mojmu muzovi vynadala, ze si s nou nevedel urobit poriadky, lebo sme sa prestahovali niekde kde som absolutne nestastna a moje dieta tiez len aby sme jej unikli. Lenze, on ju ani stretnut uz nechce a on by najradsej len "dohovoril" a to uz ja nemienim absolutne akceptovat. Uz proste ju chcem poriesit cez policiu/pravnikov neviem. Len nech uz mam aj ja na papieri, aby som mala od nej pokoj a nestrpcovala zivot mne a mojim znamym.
tazko posudit, kto hovori pravdu. Kedze sa tu prezentujes ako svatica, nieco s kostolnym poriadkom u teba asi nebude. Ked uz mas potrebu riesit sukromie cudzich ludi na internete, rob to tak, aby ta nikto nespoznal a nepodaval na teba trestne oznamenia. "Cista pravda" podopreta tvojimi "dokazmi" je iba tvoje tvrdenie.
@leuchtturm ja tvrdim ze som svatica? Ja som s nou odmietla sa kamaratit a odvtedy je peklo. Ale ja mam viac ako 100stran, sms sprav, kde nas ona neustale otravuje, vyhraza sa TO, ze jej moj muz nezdvihol, lebo ze on sa ku nej zle sprava, lebo ju zaujima ako sa ma? Je to clovek, ktory sa nemieni vzdat minulosti a chce byt naj kamka s jej exmanzelom a ja ju v nasom zivote v ziadnom pripade nechcem! V tom som zla? Mam XY svedkov, ako nam robi problemy, overuje si ma, vypisuje mojim znamym, aby nieco nasla a moj muz so mnou rozviedol. Ako ja uz mam 100chuti poziadat o rozvod, len nech mam od nej pokoj! Ale zakazovat mi chodit k lekarovy so zamienkou, ze ju chodim spehujuci okolo jej prace mi nebude! Ale ked sposobi nejaku akciu musi cakat aj reakciu. Ja o sebe sirit klamstva nenecham a ze poviem verejne pravdu o sebe a mojom manzelstve, ktore potvrdi, ze ona je klamarka, tak som ja ta zla? Uz aj ja zacinam mat pocit, ze prisla nato, ze mojho manzela stale miluje a chce ho spat, lebo toto clovek, ktori svoju minulost uzavrel jednoducho nerobi.
@leuchtturm ja viem, ze ked to tu je pisane z jednej strany, ze to tak vyzera, ze som jej chlapa ukradla, alebo ju chodim provokujuci. Ale to absolutne tak nieje, muz sa musel prestat stykat a ludmi co poznali aj ju, aby nemala odkoho zistovat, svoje sukromie si drzim v tajnosti, maly okruh priatelov, co vedia o tomto, ale ona otravuje ludi s ktorimi sa nestykam roky a len sa zo slusnosti pozdravime.
Podaj trestné oznámenie a máš vyriešené.
Načo sa s ňou dotahujes stále. Mne to pripadá tak, že tvoj muž by s ňou aj chcel ukončiť zbytočný kontakt, ale ty stále niečo riešiš. Neprovokuj ju, nerieš, ignoruj. Mne Sa zdá,že ľudia ako ty si to užívajú, veď ak by ma obťažovala bloknem si ju, zmenim si číslo, muž nech reaguje iba na to, čo sa týka detí a vybavené .ak by mi taký človek vypisovala a vyzvedal , ako ona tvojim známym, tak by som si ju dala do bloku a hotovo. Čo je na tomto ťažké alebo neuskutocnetelne? No daj nejaké výhovorky
A kto z tvojho okolia jej donasa kedy si s deckom bola u doktora? Ty zablokuj a bsetko ohladom nej presmeruj na manzela. Ty sa uz na jej adresu nevyjadruj lebo z tej "tvojej tisickrat pravdy" mas nejake bu bu bu TO ty...
@nikyball ja sa tomu cloveku snazim vyhybat ako sa sa. Ale odstrihnut sa od vsetkych, koho ona nakaze? Nechcela som ju riesit pravne, ale po tomto sa to uz asi fakt inak neda. A ked sa niekto bude na moju adresu vyjadrovat, ze som nula, ze som chudera, ze beriem lieky na psychiku, uz som zareagovala aj ja. Ale stale som ja pisala podlozenu pravdu, kym ona len svoju fantaziu vyuzila. Mne fakt pride, ze proste zistila ze moj muz jej skákal okolo zadku, ako si piskla a mohla sediet na riti, lebo vsetko robil, dom postavil, varil, upratoval, chodil len do roboty a domov a terajsi je proste lenivec, aj ked prachaty a nenoli to ono. Ale tieto jej vymysli ma uz asi fakt donutia tie lieky brat.
Verte, že keby to bolo momentalne mozne, hned zverejnim všetko so vsetkymi podrobnostami. Lebo toto zazivat, je fakt peklo. Muza nekonecne milujem, ale takto sa zit neda.
Akože nakaze? Veď to budem ignorovať. Ale načo reagujes? Prečo ju ti, ktorým to hovorí nestopnu? Jej pritakavaju a potom to tebe idú povedať?
Načo píšeš , reagujes? Hovorím ty sa v tom vyzivas, veď ju odignorujem. Ty jej dávaš dôvody aby pokračovala.
Načo to chces zverejňovať? Nech robil tvoj muž čokoľvek, to je jeho vec, načo to vytahujes
@nikyball ignorovala som ju 2 roky, ale ona na mna dala z ju prenasledujem! V tom sa vyzivam? Ze idem s chorym dietatom k lekarovi, okolo jej prace, ved byva tiez 50 km odtial! Vsetci ju poslali do riti a ked to urobili, pisala zase inemu
@nikyball ale uz sa to neda donekonecna. A teraz jej prajem kludne aj basu, za tie 3 hnusne roky mojho zivota, kde ma obrala pomalu o vsetku radost zo zivota
Nech dala, veď pravda sa ukáže. Zbytočne preháňas. Najprv povieš ,že máš neviem koľko správ s ňou a z toho ,že si ju ignorovala. Keby si si ju blokla ,správa ti od nej nepríde. Keď ti niekto povie, že mu pisala, povedz že ťa to nezaujíma. Mne to proste celé od teba nejak nesedí
Nájdite si s manželom právnika, spíšte predzalobnu výzvu,kde ju vyzvete aby okamžite upustila od svojho konania, ze vám ničí dobré meno, obťažuje telefonátmi,sms.
Dalsie fantasmagorie by som absolutne neriešila. Odkial ona vie,ked ides s dieťaťom lekárovi? To musíte prejsť pešo popred jej prácu,ona je 8 hodín na okne nacapena každý den,ze Vas zbadá?? No zasmiala by som sa len nahlas,a nie aby ma toto rozhodilo,a teda dufam ze aj vyšetrovateľ co ma spis z jej TO,ma rozum a toto úplne zmatie zo stola.
Problém je tvoj muz. Ak je ona jediný dôvod vašich hádok, tak on to pravdepodobne ešte s nou nema ukončené. On si mal dat s nou poriadok, nie ty. Zrejme mu tiez vyhovovalo byt s nou stále v kontakte.
To, ze dovolil aby to zaslo až tak ďaleko, je tiež aj vďaka nemu. Je to jeho ex, on to mal riešiť.
Aký bol dôvod ich komunikácie, keď nemali deti?
Si si istá, ze ste chceli mať od nej pokoj, alebo si ho chcela len ty?