Nebaví ma život

22. feb 2022

Ahojte. Chcem sa asi len vykecat. Mna nebavia dni. Liecim sa aj na depresiu uz to je celkom pod kontrolou ale stale ma nebavi fungovat a zit. Som na materskej nemam zaujmy zaluby konicky nikam nechodim nic nerobim. Dni len tak nejak prejdu. Rano odbeziem starsieho do skolky vratim sa. Maly sa hra ide spat tak spim tiez uz je obed naje sa ideme von pohrame sa o pol tretej idem po starsieho do skolky. Cakam vecer nech idem konecne spat aby som mala pokoj. Nie od deti ale od seba. Jedine kedy mi je dobre je ked si dam vino no to samozrejme nic neriesi. Nechcem zo seba urobit este aj alkoholicku. Vkuse pocitujem ako hrozne sa nudim strasne znudeny zivot nic zaujimave. Nebavi ma to. Skusala som citat knihu nebavilo skusala som cvicit nie hackovat nie pliect nie vyrabat vence nie vyrabat hryzatka a retiazky nie. Nemam kam ist len k babke ona ma uz ma 75 rokov taze to je take vela somarin hucania a zbytocnych otazok. Mam tu v dedine dve kamaratky ale tiez maju deti male taze to je zas oen deti deti deti.

lucka_ke
22. feb 2022

a keby si nemala deti? čo by si chcela robiť? skús porozmýšľať

ronika19
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
22. feb 2022

to prejde... tiež som rátala hodiny kedy pôjde dieťa už spať....
akonáhle pôjde do práce - život sa zmení...
manžela nemáš? dáš deti večer spať a môžeš si s manželom robiť večer...

pribinak
22. feb 2022

Daj dieťa do jaslí a ty chod do prace. A vyhľadaj psychologickú. Zapíjat depresiu? Za chvíľu je z teba alkoholička

dadulamamula
22. feb 2022

Nemáš muža? Nemáš rodinu? A čo kamarátky? Co tak sa s niekym zoznámiť.. Není si jediná na materskej, každá ma taky problém... Čo ťak si nájsť prácu aspoň na skrátený, dieťa jedno chodí do škôlky drueh by sa dala do jaslí.. Ale zmenila by si prostredie, ja toto tiež poznám ale všetko má svoje riešenie.

salamistka
22. feb 2022

ja som na tom opačne, nemám síce nejaké problémy, ale nebaví ma chodiť do práce, ubíja ma to a pritom to je fajn robota, keď môžem byť doma, tak som šťastná, idem von so psom, som v záhrade, cvičím, varím...vždy to tak bolo, keď som vedela po RD, že za chvíľu musím už sa vrátiť do práce, tak som vedela, že dobrý a kľudný život už končí a začína naháňačka s časom :D, odrobiť 40 rokov a koniec

bosorka2302
22. feb 2022

Zazivala som nieco podobne a mne pomohlo sa donutit najst si hobby. Zapojila som sa do kniznej vyzvy( citala knihy podla roznych indicii, s farbou v nazve a pod), chodila 2x tyzdenne sama sa prejst na hodinku do prirody( male dieta mi strazil vzdy niekto) raz mesacne kino s kamoskou, raz mesacne welness sama, vikendy rodinny program( ihrisko, detske herne, vylety a pod). Kupila som si auto aby som mohla chodit s drobcom na celodenne prip poldenne vylety, najala som si spanielsku studentku a ucila ma cez skype spanielcinu 2x tyzdenne. Boli dni ked som sa musela nutit ale v konecnom dosledku mi cas ubehol rychlo a bola som spokojnejsia.

rumba01
23. feb 2022

skus si najst nejaky konicek, to je jedina cesta z tohto stereotypu a vyhorenia alebo akoby som to nazvala, lebo toto mi takym zavana. nebude to jednoduche prekonat sa a najst si nieco, ale teda bude to stat za to!